Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(*Diva* @ 2009 11 24, 13:17)

Klausykit- turiu klausimuka gripuojantiems- kas pirmai prasidejo- tempa ar kosulys.

Kosulys-sausas, nezymus,kirbinantis.

Atsakyti
QUOTE(Crystalline @ 2009 11 24, 12:26)

Daug iš ko girdžiu apie kosulį. Tada ir man buvo gripas, bet labai jau lengvas palyginus, įveikiau su Influcid'u. Tik kosulio sunkiau atsikratyt. Bet palyginus su tuo, kas buvo - ištisai dirgino, net krūtinę paskaudo nuo nuolatinių konvulsijų bandant atsikosėti - tai jau tik gėlytės.

Vakar ps Galvydytę apsilankėm, bandysim stiprintis žirniukais, o ir gydytis, nes berniukas vėl pradėjo naują sirgimo ratą, net neišsveikęs dar po ankstesnių kartų...
Atsakyti
Diva, mano merginos I karta kai sirgo tai viskas prasidejo nuo temperaturos aukstos (viena 39, kita per 38). Karsciavo ilgai, paskui islindo kosulys.

O II karta taip keistai abi po tris naktis kosejo. Ir paskui staiga irgi temperatura ir jau nuolatinis kosulys.

Kazkaip sau itarineju, kad pirmas kartas buvo tas pandeminis, o del II nezinau, temperatura gripui tikrai per zema. Tad arba plauciai po gera smugi I kart gavo ir nespejo atsistatyt, todel taip reaguojam. Arba kasmetinis gripas (kas irgi realu, nes klasej paskutinem dienom karciuojanciu vaiku buvo).

Mazei Gelsemiuma is 6 i 30 pakeiciau. Pirmi pokyciai lyg ir teigiami.
Atsakyti
QUOTE(Crystalline @ 2009 11 24, 12:26)

QUOTE(vilytte @ 2009 11 24, 12:30)
Diva, mano merginos I karta kai sirgo tai viskas prasidejo nuo temperaturos aukstos (viena 39, kita per 38). Karsciavo ilgai, paskui islindo kosulys.

O II karta taip keistai abi po tris naktis kosejo. Ir paskui staiga irgi temperatura ir jau nuolatinis kosulys.

Kazkaip sau itarineju, kad pirmas kartas buvo tas pandeminis, o del II nezinau, temperatura gripui tikrai per zema. Tad arba plauciai po gera smugi I kart gavo ir nespejo atsistatyt, todel taip reaguojam. Arba kasmetinis gripas (kas irgi realu, nes klasej paskutinem dienom karciuojanciu vaiku buvo).

Mazei Gelsemiuma is 6 i 30 pakeiciau. Pirmi pokyciai lyg ir teigiami.

aha, aisku. tai reiskia perdaug atsipalaiduot nereikia. dekui. tesiam gydyma pilnu tempu- gal dngs tas gripas neprasidejes...

Atsakyti
Klp tai kažkokie bjaurūs kosuliai siaučia, kažkokie trachėjiniai bronchitai. Mano abi kosi: tai sausai, tai šlapiai, tai iki vėmimo, tai visai pusdienį nekosi. Misius tokiems kosėtojams jau dalina savo pagamintus numeriukais pažymėtus žirniukų kompleksus
Atsakyti
mergaites, o nera pvz Kaune homeopatinej vaistinej tokio produkto kaip homeopatine vaistinele pvz. jau sukomplektuota. nes Kaune pazistamu turiu, paprasyti nueiti ir nupirkti konkretu daikta tai galiu, bet sarasa is 15 skirtingu nesuprantamu pavadinimu- sunkiai...o jei dar ko nebus... Ir man paciai sudetinga butu dabar issirinkti ko as noriu- ypac nematant po nosim saraso ko turi....

Atsakyti
Aš šiandien papirkau visus tris antigripinus, tai man vaistininkė sakė, jog profilaktiškai nuo gripo gerti Antigripin3 g.gif Draugei kita muziejaus vaistininkė patarė Antigripin1 profilaktikai.
Cara, pas kokį homeopatą jūs lankotės? Gal reikėtų ir man apsilankyt ir panelę savo nuvest, kuri niekaip iš slogų neišsikrapšto. Kažkaip bijau nusigydyt vaistininkių patarimais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2009 11 24, 13:30)

Del per zemos temperaturos- cia gali buti pagelbeje homeopatiniai.
Papildyta:
QUOTE(Viksvaite @ 2009 11 24, 13:55)
Klp tai kažkokie bjaurūs kosuliai siaučia, kažkokie trachėjiniai bronchitai. Mano abi kosi: tai sausai, tai šlapiai, tai iki vėmimo, tai visai pusdienį nekosi. Misius tokiems kosėtojams jau dalina savo pagamintus numeriukais pažymėtus žirniukų kompleksus

Viksvaite, o kas koplekso i sudeti ieina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crystalline: 24 lapkričio 2009 - 13:40
Diva,
Vilnele karta uzsakinejo dideli sarasa is Muziejaus vaistines pagal faksini sarasa. Suskambinus pries tai buvo ir sutare, kad pagal faksa viska suruos. Kadangi variau i Vilniu, as paemiau visa siuntinuka, sumokejau, o Vilniuj jau pateko pas Vilnele.
O sarasa vaistu gali pvz. paiimt is cia
http://www_gomeopat_...

Ivedus bet kokia raide, ismeta dazniausiai sutinkamus hom. vaistukus. Nemanau, kad Muziejaus vaistine kazko neturetu ar negaletu pagamint.

Tada nusiustum jiems, o tavo draugai atsiimtu tavo suformuota vaistinele.

Cia gali KMU vaistines kompleksus pasiziuret:
http://www.kmu.lt/index.php?cid=437
Atsakyti
QUOTE(Crystalline @ 2009 11 24, 14:41)
Del per zemos temperaturos- cia gali buti pagelbeje homeopatiniai.
Papildyta:
Viksvaite, o kas koplekso i sudeti ieina?

del laiko stokos nepaklausiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 11 23, 18:51)
Jeigu skyrė tas, apie kurį manau, tai vaikams dažniausiai neskiria aukštesnės nei 6C. Aš irgi tokią turiu.  ax.gif Paskui parsitempiau aukštesnę. Kai reikėjo, veikė ir 3x, tik dažniau reikia žaisti.

Turbūt tas pats:) Kolkas veikia, žiūrėsiu vėliau.

QUOTE(Crystalline @ 2009 11 23, 19:16)
Mes profilaktiskai kas antra diena oscilokoksina vartojam ( cia tie, kas seimoj nesirgo, o ir mes griztam i toki rezima). Kad nebut perdozavimo, nes oscilokoksino auksta potencija-200. Aplamai stebet reikia, kaip toleruoja 4u.gif

Negavau vaistinėse oscillo. Sučiulpiau Influcidą, tai už keletos minučių pradėjo perštėti visą nosiaryklę, bėgti gausiai vandeninga sloga. Buvau sveika. tai čia skaitosi viskas bus gerai? smile.gif

QUOTE(Egloshke @ 2009 11 24, 12:30)
Aš šiandien papirkau visus tris antigripinus, tai man vaistininkė sakė, jog profilaktiškai nuo gripo gerti Antigripin3 g.gif Draugei kita muziejaus vaistininkė patarė Antigripin1 profilaktikai.
Cara, pas kokį homeopatą jūs lankotės? Gal reikėtų ir man apsilankyt ir panelę savo nuvest, kuri niekaip iš slogų neišsikrapšto. Kažkaip bijau nusigydyt vaistininkių patarimais ax.gif

Muziejaus vaistinėj pirkai antigripiną?
Aš dukrą vedžiau pas Z. Česnavičienę į Emedą mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės, noriu paklaust, ar visi šie homeopatiniai vaistai, kuriuos čia minit dažnai, parduodami paprastose vaistinėse ar tik pas homeopatus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 24 lapkričio 2009 - 17:30