QUOTE(Obuoliausia @ 2009 11 23, 20:08)
Oscilloccocinum profilaktiškai yra surašyta kaip vartot anotacijoje.
Man pačiai į galvą susišvietė biškį kitaip. Aš kasdien vaikams duodu po kelis žirnius (mažesniam 2-3, didesniam apie 5, sau kokius 7). Esu pastebėjus, kad susivertus visą tūbelę kai kuriais atvejais galimas laikinas dirglumas (kokiai valandai). Šiaip, jautresniems-imlesniems individams irgi galimas dirglumas (daugiau jokio pašalinio poveikio nebuvo). Todėl duodu vaikams vakarais, prieš miegą. Šitaip sėdim jau porą ar daugiau savaičių....
va dabar aisku kodel mano vaikis, kai suverciau jam visa tubele i burna kazkur po poros valandu atejo besikasydamas ir paraudusia oda, sake labai niezti, bet po kazkurio laiko nurimo, tai muset cia tas osccill. ir sureagavo taip, nors tempa irgi greit nukrito
as maziukei pabijojau laukt ir bandyt tik su homeopat.tempa must, daviau priedo nakciai ibufeno ir siandien ryte dar zvakute paracetamolio ikisau, visa diena girdau vandenuke tirpintais keliais osccill.zirniukais, vakar labai prakaitavo, siandien jau temperatura mazesne, maziuke jau valgyt pradejo, tfu tfu tfu bijau dar dziaugtis
sveikatytes visiems