Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(Obuoliausia @ 2009 11 23, 20:08)

Oscilloccocinum profilaktiškai yra surašyta kaip vartot anotacijoje.
Man pačiai į galvą susišvietė biškį kitaip. Aš kasdien vaikams duodu po kelis žirnius (mažesniam 2-3, didesniam apie 5, sau kokius 7). Esu pastebėjus, kad susivertus visą tūbelę kai kuriais atvejais galimas laikinas dirglumas (kokiai valandai). Šiaip, jautresniems-imlesniems individams irgi galimas dirglumas (daugiau jokio pašalinio poveikio nebuvo). Todėl duodu vaikams vakarais, prieš miegą. Šitaip sėdim jau porą ar daugiau savaičių....

va dabar aisku kodel mano vaikis, kai suverciau jam visa tubele i burna doh.gif kazkur po poros valandu atejo besikasydamas ir paraudusia oda, sake labai niezti, bet po kazkurio laiko nurimo, tai muset cia tas osccill. ir sureagavo taip, nors tempa irgi greit nukrito unsure.gif

as maziukei pabijojau laukt ir bandyt tik su homeopat.tempa must, daviau priedo nakciai ibufeno ir siandien ryte dar zvakute paracetamolio ikisau, visa diena girdau vandenuke tirpintais keliais osccill.zirniukais, vakar labai prakaitavo, siandien jau temperatura mazesne, maziuke jau valgyt pradejo, tfu tfu tfu bijau dar dziaugtis unsure.gif

sveikatytes visiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cara @ 2009 11 23, 19:42)
Gavau, ačiū labai už patarimus 4u.gif
Parašiau Rhus kokią turiu, nes mano dukra juos geria (paskyrė homeopatas), tai maniau ir aš tuo pačiu pasigydysiu biggrin.gif

Dėl Oscill. viskas kaip ir aišku dabar 4u.gif

Tiesa, nuo virusų rekomenduojama (įrodyta tyrimais) gerti vit. D.

Jeigu skyrė tas, apie kurį manau, tai vaikams dažniausiai neskiria aukštesnės nei 6C. Aš irgi tokią turiu. ax.gif Paskui parsitempiau aukštesnę. Kai reikėjo, veikė ir 3x, tik dažniau reikia žaisti.

Dėl nuomonių - jų yra įvairių. Kad po tinkamo žirnio gali užmigti, irgi skaičiaiu ne kartą. Kažkaip dar taip tiksliai nepavyko, kad atitaikius užmigtų (dažniausiai prasideda kadriliai-šokiai pagerėjus savijautai).
Papildyta:
QUOTE(lawanda @ 2009 11 23, 19:46)
va dabar aisku kodel mano vaikis, kai suverciau jam visa tubele i burna doh.gif  kazkur po poros valandu atejo besikasydamas ir paraudusia oda, sake labai niezti, bet po kazkurio laiko nurimo, tai muset cia tas osccill. ir sureagavo taip, nors tempa irgi greit nukrito  unsure.gif

as maziukei pabijojau laukt ir bandyt tik su homeopat.tempa must, daviau priedo nakciai ibufeno ir siandien ryte dar zvakute paracetamolio ikisau, visa diena  girdau vandenuke tirpintais keliais osccill.zirniukais, vakar labai prakaitavo, siandien jau temperatura mazesne, maziuke jau valgyt pradejo, tfu tfu tfu bijau dar dziaugtis  unsure.gif

sveikatytes visiems 4u.gif

Lawanda, tai nėra tragedija. Tiesiog jūsiškio jautriausia vieta yra tokia, o organizmo gynybinė reakcija įsijungė "standartiniu" būdu - per odą. Bent aš taip suprantu....
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 11 23, 20:08)
Cara, kažkaip nelabai drįsčiau Rhus profilaktiškai (x3 pakankamai žema, jeigu turi progos, geriau bent 6 įsigyk, šiaip man labiausiai patinka 30-tinių poveikis ūmiu atveju).
Taviškei Oscilloccocinum kokių 2 žirnių turi pakakt (jeigu kasdien vartojant).

Mes profilaktiskai kas antra diena oscilokoksina vartojam ( cia tie, kas seimoj nesirgo, o ir mes griztam i toki rezima). Kad nebut perdozavimo, nes oscilokoksino auksta potencija-200. Aplamai stebet reikia, kaip toleruoja 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crystalline: 23 lapkričio 2009 - 20:16
Atrodo, merginos, kris mano šeimyna nuo to nelemto gripo doh.gif
Kaimynės vaikas jau susirgo, temperatūra iki 39, nors vakar dar viskas gerai buvo ir pas mus svečiavosi.
Šiandien man ir vyrui jau gerkles peršti, sūnui kol kas dar nieko nepastebėjau.
Pradėjom vartoti Gelsemium 30 ir pridėjau Antigripiną 1.
Vyrui kol kas tik gerklę peršti, ir toks sausas kosulys karts nuo karto.
Man - skauda gerklę, labiau dešinėje pusėje. Toks jausmas lyg gumulas stovėtų, o gerklė lyg būtų išgraužta. Ir buvo vidinis šaltis, tarsi "iš kaulų". Bet po arbatos ir 2 Gelsemium dozių dingo.
Ką iš mano turimų siūlytumėt vartot ir kas kiek laiko bei kokiok dozėm. Turiu Mercuris solubilis 30, Gelsemium 30 ir Antigripiną 1.
Bijau susirgti, nes nestuke.gif (tik 2 mėnesiai iki gimdymo liko) ir taip imunitetas silpnas.
Patarkit, nes Jūs daugiau išmanot. g.gif
Atsakyti
Kirke, Gelsemium ir 1 Antigripinas tinka (tik šito potencijos žemos - pasidalinkit butelką ir dažnai imkit, galit net kas 15 min. ax.gif ).

Mercurius sol. pačioj pradžioj netinka (turi būti jau ryškus uždegiminis procesas, gali būti pūliavimas).
Kur nors nulėkti nėra galimybės bent Oscilloc.? Dar gerai būtų Homeovox.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 23 lapkričio 2009 - 22:18
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 11 23, 23:18)
Kirke, Gelsemium ir 1 Antigripinas tinka (tik šito potencijos žemos - pasidalinkit butelką ir dažnai imkit, galit net kas 15 min. ax.gif ).

Mercurius sol. pačioj pradžioj netinka (turi būti jau ryškus uždegiminis procesas, gali būti pūliavimas).
Kur nors nulėkti nėra galimybės bent Oscilloc.? Dar gerai būtų Homeovox.

Obuoliausia, ačiū tau.
Tai vat, ir čiulpiam kas pusvalandį, pakaitomis Gelsemium su Antigripinu.
Jaučiu, pridėsiu Limphozilį, prie šių abiejų. Ten ežiuolė, gyvačių nuodai ir mielių ekstraktas berods.
Ryt užprašysiu, kad vyras parvežtų Engystolio. Irgi pridėsiu prie kompekto.
Tik dabar abejoju, vesti sūnų ryt į darželį, ar nevesti? Kol kas nei vienas vaikas jų grupėje neserga. g.gif g.gif
Atsakyti
Kirke, pamenu, kai buvau nestuke.gif vartojau gripp-heel ir ehinacea complex.
Atsakyti
Dėl Engystolio kažkaip abejoju...Nebent esi tikra ir yra anksčiau padėjes. Geriau pasiieškokit Oscilocc.
Man Engystol suveikė vienintelį kartą, bet ir simptomai nebuvo stiprūs (karščiavimas menkas, tik silpnumas). O Materia Medica aprašymo veikliosios medžiagos jau praeitą sezoną bendrom jėgom ieškojom (tada buvo rastas kažkoks vengriškas ar pan., kur nei bum-bum, be to, labai trumpas).
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 11 24, 00:21)
Dėl Engystolio kažkaip abejoju...Nebent esi tikra ir yra anksčiau padėjes. Geriau pasiieškokit Oscilocc.

Man jį skyrė gydytoja infektologė Marcinkutė (dėl kitų bėdų - CMV). J ai susakiau kokius homeopatinius vartoju imunitetui stiprinti, tai prie jų ir pridėjo Engystolį, kad efektas didesnis būtų.
Bandysim ryt Oscilocc. ieškoti, jei tik dar jo bus vaistinėse smile.gif
Papildyta:
Būkit sveikos. Labanakt visoms, tikiuosi blogiau nebus - nors kažko pradėjo užgulinėti dešinę ausį. g.gif Ir gerklė, ir ausis -viskas dešinėje pusėje.
Atsakyti
Dar del oscilokoksino- asmeniskai man, suaugusiam zmogui, du zirniukai jau smugiskai veikianti doze.
Atsakyti
Kirke, o pas jus kaime smile.gif nėra vaistinės, kad oscil. nusipirkt (neįsižeisk, aš irgi Kauno kaime gyvenu, bet vaistinę turim)? Jis gi elemantarioj vaistinėj parsiduoda. Vėliau pradėjus vartot per vėlu gali būti.

Mažė lūžo. Laikėsi laikėsi nuo sesės viruso. O vakar dieną kosulys staiga ženkliai užūmėjo. Naktį nuolatinį kosulį keisdavo kvėpavimo sustojimas. Prisinervinau, judindavau vaiką, kad tik įkvėptų. Tempera 37 su dalim. Nesuprantu nei kuom serga, nei kuom gydyti. Bendra būklė gera - įtariu žirnius, bet jautrios vietos gana stirpiai reaguoja verysad.gif . Ryte jau normaliai kvėpuoja,
Eima, o kuo obstrukciją gydot? Gal ką naujo išradot?
Didžiukė šiąnakt pirmą naktį nekosėjo smile.gif .

O dar - ar Antigripinas1 tinkamas ligos pradžiai kai nėra temperos? Man čia kažkaip galai nesusieina blush2.gif . Ten gi viskas nuo temperatūros.
Atsakyti
Labas, mergaites,

sveikit, ligoniukai!

Klausykit- turiu klausimuka gripuojantiems- kas pirmai prasidejo- tempa ar kosulys. Mano vyresnelis trecia diena kosti- sian pasilikau namuose- ir gydau . nes bijau gi to gripo. siaip duodu tartephedrili, biski gerklyte rausva- tai ka tik gavo tonsilotreno, dar porakart dienoj duodu po puse tabletes grip heel, per diena sugurksnojam mixa su oscilococsine. dabar lgtais nekosti- nakti kosejo gan stipriai- girdziau tartephedrili ir nakti. tikiusi kosuliu ir uzsibaigs- toliau nenueisim. daugiau nelabai ko turiu... bet idomu kaip jums gripasprasidejo- ar jau cia bijot ir stipriai gydyt ar nieko tokio ..wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Diva*: 24 lapkričio 2009 - 12:18