QUOTE(Obuoliausia @ 2009 11 23, 13:22)
Eima, sakyčiau pridėk Rhus.
Apie šitą prisiskaičiau praeito sezono pabaigoje, šį esu jau kelis kartus išbandžius. Turi palengvint.
Gelsemium irgi gerai.
Oscillo duodi sausą ar vandenyje? Gal mėgink sausu (po žirniuką už žando - esant ekstra situacijai, net kūdikiui žirnius taip esu davus, kai nėra kada žaisti). Gal šitaip geriau suveiks (yra įvairių nuomonių dėl šlapios dozės, asmeniškai nesu vandenyje išbandžius). Ir dažnai, kaip tik pavyksta.
Panika gero nepriduos....
Žinot, ką galit daryti, kad neiškristi, ir darot. Čia prie visko yra dar neblogas burbulas pučiamas (galima pajusti).
Apie šitą prisiskaičiau praeito sezono pabaigoje, šį esu jau kelis kartus išbandžius. Turi palengvint.
Gelsemium irgi gerai.
Oscillo duodi sausą ar vandenyje? Gal mėgink sausu (po žirniuką už žando - esant ekstra situacijai, net kūdikiui žirnius taip esu davus, kai nėra kada žaisti). Gal šitaip geriau suveiks (yra įvairių nuomonių dėl šlapios dozės, asmeniškai nesu vandenyje išbandžius). Ir dažnai, kaip tik pavyksta.
Panika gero nepriduos....
Žinot, ką galit daryti, kad neiškristi, ir darot. Čia prie visko yra dar neblogas burbulas pučiamas (galima pajusti).
O kas kiek laiko duot Rhus 6?
Oscil duodu sausą, įberiu kelis žirniukus ant liežuvio ir tiek - duodu kas valandą, Gelsemium30 žirniuką ir ant liežuvio padedu. Mėgsta sausai jis pas mane, čepsėt pradeda
Papildyta:
Klausykit, o gal nereikėjo Influcido nutraukt Turiu aš tą Antigripiną 3... Ai, vienu žodžiu - pasimečiau. Jaučiu duodu toliau Oscilo, Gelsemium 30 ir Rhus 6.