Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(Obuoliausia @ 2009 11 23, 13:22)
Eima, sakyčiau pridėk  Rhus.
Apie šitą prisiskaičiau praeito sezono pabaigoje, šį esu jau kelis kartus išbandžius. Turi palengvint.
Gelsemium irgi gerai.
Oscillo duodi sausą ar vandenyje? Gal mėgink sausu (po žirniuką už žando - esant ekstra situacijai, net kūdikiui žirnius taip esu davus, kai nėra kada žaisti). Gal šitaip geriau suveiks (yra įvairių nuomonių dėl šlapios dozės, asmeniškai nesu vandenyje išbandžius). Ir dažnai, kaip tik pavyksta.

Panika gero nepriduos.... ax.gif
Žinot, ką galit daryti, kad neiškristi, ir darot. Čia prie visko yra dar neblogas burbulas pučiamas (galima pajusti).

O kas kiek laiko duot Rhus 6?

Oscil duodu sausą, įberiu kelis žirniukus ant liežuvio ir tiek - duodu kas valandą, Gelsemium30 žirniuką ir ant liežuvio padedu. Mėgsta sausai jis pas mane, čepsėt pradeda biggrin.gif
Papildyta:
Klausykit, o gal nereikėjo Influcido nutraukt g.gif Turiu aš tą Antigripiną 3... Ai, vienu žodžiu - pasimečiau. Jaučiu duodu toliau Oscilo, Gelsemium 30 ir Rhus 6.
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2009 11 23, 15:07)

Oscil duodu sausą, įberiu kelis žirniukus ant liežuvio ir tiek - duodu kas valandą, Gelsemium30 žirniuką ir ant liežuvio padedu. Mėgsta sausai jis pas mane, čepsėt pradeda biggrin.gif
Papildyta:
Klausykit, o gal nereikėjo Influcido nutraukt g.gif Turiu aš tą Antigripiną 3... Ai, vienu žodžiu - pasimečiau. Jaučiu duodu toliau Oscilo, Gelsemium 30 ir Rhus 6.

Sakyčiau, kol kas kelias valandas mėgink taip. Pagal eigą žiūrėk, ar kas pusę val., ar kas valandą (jeigu yra poveikis, po 10-15 min. turi būti skirtumas).
Paskui matysi, ar reikia ką nors keisti.
Dėl Influcido nieko negaliu pasakyt: nesu jo išbandžius "gyvai" (tik jį daug kur rekomenduoja LT).
Kaip mergica tavo?
Atsakyti
Mergyčkai mano obstrukcija, bet temperatūros antra para nėra, o ir atsikosti gerai.
Papildyta:
Keisčiausia, kad mažius dabar 37,8 bet laksto ir ant rankų nenori būt. Sesę pamatė tai krykšt pradėjo g.gif
Atsakyti
Merginos, po kiek zirniuku suaugusiems Rhus tox. naudoti? Dirbu tarp virusu, galima juos profilaktiskai?
Atsakyti
cara, geriau oscilokoksinas profilaktiskai. O kokios potencijos Rhus tox turi- 6 ar 30? Paprastai ne daugiau 10.
Papildyta:
QUOTE(Eima @ 2009 11 23, 16:07)

Papildyta:

Savo vaikiukus pati geriausiai matai, kaip homeopatiniai juos veikia- nepasimesk, o vartokit, kaip atrodo teisingiausia, atsizvelgiant i vaiku busena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crystalline: 23 lapkričio 2009 - 18:27
Crystalline, Rhus tox. turiu X3. O oscill. po kiek, jei kasdiena?
Papildyta:
Dar tik pradedu dometis homeopatija, tai galiu nusikalbeti ka nors ax.gif
Atsakyti
visoms kantrybės ir kuo greiciau sveikit.
Vyrui dantį išrovė, gal ka patarsit... g.gif Arnica 30 turiu, lygtai tinka kiek skaiciau...
Atsakyti
QUOTE(cara @ 2009 11 23, 19:04)
Crystalline, Rhus tox. turiu X3. O oscill. po kiek, jei kasdiena?
Papildyta:
Dar tik pradedu dometis homeopatija, tai galiu nusikalbeti ka nors  ax.gif

Parasiau az. Apie Rhus tox. profilaktiskai gal Obuoliausia ka parasys. As su Rhus tox. tik vejaraupius gydziau.

ainule 28, pagal viska Arnika turetu tikti, bet asmeniskai neteko susidurti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crystalline: 23 lapkričio 2009 - 18:29
Cara, kažkaip nelabai drįsčiau Rhus profilaktiškai (x3 pakankamai žema, jeigu turi progos, geriau bent 6 įsigyk, šiaip man labiausiai patinka 30-tinių poveikis ūmiu atveju).
Taviškei Oscilloccocinum kokių 2 žirnių turi pakakt (jeigu kasdien vartojant).

Oscilloccocinum profilaktiškai yra surašyta kaip vartot anotacijoje.
Man pačiai į galvą susišvietė biškį kitaip. Aš kasdien vaikams duodu po kelis žirnius (mažesniam 2-3, didesniam apie 5, sau kokius 7). Esu pastebėjus, kad susivertus visą tūbelę kai kuriais atvejais galimas laikinas dirglumas (kokiai valandai). Šiaip, jautresniems-imlesniems individams irgi galimas dirglumas (daugiau jokio pašalinio poveikio nebuvo). Todėl duodu vaikams vakarais, prieš miegą. Šitaip sėdim jau porą ar daugiau savaičių....

Eima, jeigu mažius pakankamai energingas - į gerą.

Ainule, tokiais atvejais geriausia ir yra Arnica. Matau turi 30 - po kelių dozių turi jaust poveikį, tada kartot geriausia kai vėl perštėjimas stiprėja. Esu vartojus, kai berakinėjant dantį gerokai aplupo dantenas, ne prie išrauto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 23 lapkričio 2009 - 19:26
QUOTE(ainule28 @ 2009 11 23, 18:07)
Vyrui dantį išrovė, gal ka patarsit... g.gif Arnica 30 turiu, lygtai tinka kiek skaiciau...

Turiu visą homeopatinę knygelę vien apie dantis, tai dabar patarsiu cool.gif :

Išrovus dantį:

Burną labai atsargiai skalauti su medetkų tinktūra, atskiesta santykiu 1:10 su drungnu vandeniu (virintu, aišku), arba atvėsinta šalavijų arbata. Abu augalai skatina greitesnį gijimą, kraujo krešėjimą ir neleidžia atsirasti skausmui.

Arnica. Svarbiausia priemonė gydant dantis. Duodama vieną kartą C200 ir ne mažesnės potencijos, nes kitaip gali būti, kad vėl atsiras kraujavimas.

Staphisagria - jei prireikė didesnių pjūvių.

Ledum - jei buvo daug gręžiama arba dėl švirkštimo atsirado skausmingos dūrio vietos. Pacientas jaučia šaltį burnoje, jam darosi šalta. Lokalus skausmas burnoje.

Hypericum - jei dantys buvo šlifuojami ir atsirado skausmai visoje burnoje.

Nux vomica - jei buvo naudojami nuskausminamieji. Šiuo atveju galima naudoti ir Ledum

Dozavimas: pagal skausmų intensyvumą užtenka 1-2 kartų C200 potencijos. Jei potencijos žemesnės, reikia keletą kartų pakartoti.
Atsakyti
QUOTE(Crystalline @ 2009 11 23, 17:28)
Parasiau az.

Gavau, ačiū labai už patarimus 4u.gif

QUOTE(Obuoliausia @ 2009 11 23, 18:08)
Cara, kažkaip nelabai drįsčiau Rhus profilaktiškai (x3 pakankamai žema, jeigu turi progos, geriau bent 6 įsigyk, šiaip man labiausiai patinka 30-tinių poveikis ūmiu atveju).
Taviškei Oscilloccocinum kokių 2 žirnių turi pakakt (jeigu kasdien vartojant).

Oscilloccocinum profilaktiškai yra surašyta kaip vartot anotacijoje.
Man pačiai į galvą susišvietė biškį kitaip. Aš kasdien vaikams duodu po kelis žirnius (mažesniam 2-3, didesniam apie 5, sau kokius 7). Esu pastebėjus, kad susivertus visą tūbelę kai kuriais atvejais galimas laikinas dirglumas (kokiai valandai). Šiaip, jautresniems-imlesniems individams irgi galimas dirglumas (daugiau jokio pašalinio poveikio nebuvo). Todėl duodu vaikams vakarais, prieš miegą. Šitaip sėdim jau porą ar daugiau savaičių....

Parašiau Rhus kokią turiu, nes mano dukra juos geria (paskyrė homeopatas), tai maniau ir aš tuo pačiu pasigydysiu biggrin.gif

Dėl Oscill. viskas kaip ir aišku dabar 4u.gif

Tiesa, nuo virusų rekomenduojama (įrodyta tyrimais) gerti vit. D.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cara: 23 lapkričio 2009 - 19:45
Kažkaip kartais homeopatijoj autoriai laikosi kardinaliai skirtingų nuomonių. Pvz. Pinto "Gomeopatija dlia detei" rašoma, kad laukite ženklaus pagerėjimo, jei vaikas užmigo po "teisingo" žirnio.
Aš vakar apturėjau irgi pirmus kažkokio viruso požymius, skaudėjo visą kūną, su ypatingu galvos skausmu. Oscilokoksinumas skausmą nuėmė momentaliai, tačiau silpnumas labai didelis liko. Tačiau šįryt prabudau jau be jokių skausmų ir silpnumo. Tik iškėlė danteną, taip keistai, ties priekiniu dantim - niekad to nėra buvę. Bet irgi jau baigia praeit.
Atsakyti