Na visgi... Pakartojom šiandien kraujo tyrimus - gripas, jau švilpia plaučiai (obstrukcija), ausų abiejų uždegimas ir bordinė gerklė...
QUOTE(Eima @ 2009 11 20, 21:49)
Na visgi... Pakartojom šiandien kraujo tyrimus - gripas, jau švilpia plaučiai (obstrukcija), ausų abiejų uždegimas ir bordinė gerklė...
laikykites, lengvo ir greito sveikimo jums
QUOTE(Eima @ 2009 11 19, 20:12)
Darėmės Kardiolitoj. Nebedaro dėl kiaulių gripo, tiesiog gydytojai ir pagal paprastus kraujo parametrus gali pasakyti ar tai gripas ar tiesiog virusas, ar jau link bakterinės infekcijos. O pasėlis tik nustato koks konkrečiai gripas būtų...
Truputi nusigrybavot Is bendro kraujo tyrimo ir CRB negalima atskirti,ar tai gripas -tiesiog rasoma:virusine infekcija.O tu virusu begale,tame tarpe ir kiauliu.Nuo praeito ketvirtadienio pagal ministro istatyma nenustatinejama,ar kiauliu gripas-"per brangiai reagentai ir darbo sanaudos kainuoja"...
Paselis nustato,kokia bakterija ir kokiam antibiotikui jautri,jei yra bakterine infekcija
Nemanau, kad nusigrybavau, nes net kai šiandien darėm kraujo tyrimą dar pasitikslinau pas kelis gydytojus ar galima pasakyt pagal kraujo tyrimus, kad tai gripas. Atsakymas buvo taip galima ir net paminėjo kaip. Nuėjau į laboratoriją pasiklaust - pakartojo tą patį. Nemanau, kad mano kolegos man melavo.
Beje apie CRB ir bendrą kraujo nieko nesakiau. O jei domina - galima pasakyt iš bendro kraujo ir mikroskopijos.
Beje apie CRB ir bendrą kraujo nieko nesakiau. O jei domina - galima pasakyt iš bendro kraujo ir mikroskopijos.
Labas rytas,
žiūriu, vis neišsikapstot iš ligų Sveikatėlės visiems ir kantrybės mamoms (jos laabai laabai) reikia.
Mes kol kas gelbėjamės homeopatiniais. Duodu kompleksą imunitetui stiprinti su ežiuole, dar pridedu Heel Engystolį. Kažkodėl mano vaikis jį dabar labiau mėgsta, nei žirniukus, nors buvo atvirkščiai. Gal dėl to, kad tabletės ir saldžios? Kritiniui atvejui laikui Limfozilį, jei kas pradės kabintis prie plaučių.
Merginos, gal galit trumpai priminti kokios proporcijos imbiero, citrinų ir medaus mišinio. Atsimenu, kad skaičiau, bet neautsimenu kiek ko reikia dėti. Imsiu 200 g medaus, 1 citriną(ar nebus per mažai?) ir kiek reikia imti imbiero tokiam kiekiui. Didesnio nenoriu daryti, nes nelabai mėgstu medų. Naudosiu tik dėl to, kad reikia, kažkaip saugotis nuo peršalimų.
Ir dar, visos, kurios prašėt per AŽ homeopatinio sąrašiuko -turėjot gauti. Jei kam dar šio sąrašiuko reikia, parašykit į AŽ savo el.pašto adresą.
žiūriu, vis neišsikapstot iš ligų Sveikatėlės visiems ir kantrybės mamoms (jos laabai laabai) reikia.
Mes kol kas gelbėjamės homeopatiniais. Duodu kompleksą imunitetui stiprinti su ežiuole, dar pridedu Heel Engystolį. Kažkodėl mano vaikis jį dabar labiau mėgsta, nei žirniukus, nors buvo atvirkščiai. Gal dėl to, kad tabletės ir saldžios? Kritiniui atvejui laikui Limfozilį, jei kas pradės kabintis prie plaučių.
Merginos, gal galit trumpai priminti kokios proporcijos imbiero, citrinų ir medaus mišinio. Atsimenu, kad skaičiau, bet neautsimenu kiek ko reikia dėti. Imsiu 200 g medaus, 1 citriną(ar nebus per mažai?) ir kiek reikia imti imbiero tokiam kiekiui. Didesnio nenoriu daryti, nes nelabai mėgstu medų. Naudosiu tik dėl to, kad reikia, kažkaip saugotis nuo peršalimų.
Ir dar, visos, kurios prašėt per AŽ homeopatinio sąrašiuko -turėjot gauti. Jei kam dar šio sąrašiuko reikia, parašykit į AŽ savo el.pašto adresą.
sveikutes, ka patartumet duot is homeopatiniu, vaikui 6m. kosti negraziai, bet atsikoseja, raudona gerklė, temperaturos neturi. Kazin ar tiktu phosphor homacord su engystol, ar geriau beladona homacord,ar kitkas?
Eima laikykites, sveikatytes jums
Del kraujo tyrimo, tai musu gyd. visad vaikams susirgus ima krauja, kad pamatyt virusine ar bakterine infekcija ir tuomet svarsto ar duot antibijotiku
o gripas skaitosi virusinis susirgimas?
Del kraujo tyrimo, tai musu gyd. visad vaikams susirgus ima krauja, kad pamatyt virusine ar bakterine infekcija ir tuomet svarsto ar duot antibijotiku
o gripas skaitosi virusinis susirgimas?
QUOTE(daugvaikuciu @ 2009 11 20, 22:38)
Detalizuokit
Kreipkitės į gydytoją citologą ir jums labai kompetetingai detalizuos.
O dukrai jau šiandien lengviau kas link temperatūros, bet deja komplikavosi į plaučius. Vakar vakare gydytoja sakė, kad jau švilpia plaučiai, yra abiejų ausų uždegimas ir siaubinga gerklė...
Pas mano paną irgi apšvilpė parą ir praėjo.
Mano mama tuo gripu irgi baigia sirgt. Prakarščiavo ganėtinai ilgai. Šiandien kalbėjomės, sako, taip švilpia, kažkur už krūtinkaulio nuo pat ligos pradžios (nors jau sveiksta).
Šiaip švilpimas yra ne tik obstrukcijos požymis, jis būdingas eilei plaučių ligų. Aišku pačios mergytė, kaip ir manoji, linkusi į tuos spazmus, tai komplikacijų tikimybė didelė.
Eima, duodat antibus, ar dar laikotės be jų?
Mačiau tave inhaliatorių temoj, nežinau ar nusipirkot. Mes neperseniausiai nusipirkom, nors nelabai aš jais tikėjau, bet iš tikro lyg padeda. Padeda atsikosėt, padeda priepuolio metu. Mes mineralinį inhaliuojam.
Šiaip labai labai gaila vaiko ir pačios . Taisykitės kuo greičiau.
Mano mama tuo gripu irgi baigia sirgt. Prakarščiavo ganėtinai ilgai. Šiandien kalbėjomės, sako, taip švilpia, kažkur už krūtinkaulio nuo pat ligos pradžios (nors jau sveiksta).
Šiaip švilpimas yra ne tik obstrukcijos požymis, jis būdingas eilei plaučių ligų. Aišku pačios mergytė, kaip ir manoji, linkusi į tuos spazmus, tai komplikacijų tikimybė didelė.
Eima, duodat antibus, ar dar laikotės be jų?
Mačiau tave inhaliatorių temoj, nežinau ar nusipirkot. Mes neperseniausiai nusipirkom, nors nelabai aš jais tikėjau, bet iš tikro lyg padeda. Padeda atsikosėt, padeda priepuolio metu. Mes mineralinį inhaliuojam.
Šiaip labai labai gaila vaiko ir pačios . Taisykitės kuo greičiau.
Žinok be antibiotikų, bet kadangi komplikacijos prasidėjo antrą parą, pasidaviau spaudimui ir duodu priešvirusinius. Išgąsdino mane toks karščiavimas kai nemušė nieks temperatūros. Paracetamolis neveikė visiškai, Ibufenas su triguba dozę po 2 valandų tik suveikė. Tikrai labai sunkiai dukra pernešinėjo. O sudavus Relenza jau naktį temperatūrą mušiau tik 1 kart ir dabar 15 valandą tiktai. Gerklė pasidarė graži ružava. Aišku gauna šalia kitų homeopatinių, bet kadangi nėra kas šalia prižiūrėtų iš gydytojų homeopatų - neturėjau kito psirinkimo, pati galėjau padaryt blogiau, nes eiga buvo rimta, o aš ne gydytoja