Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(Eima @ 2009 11 20, 14:09)

Vat duch podderzat ir trūksta labai. Atrodo, kad ir panašios situacijos ir t.t., bet vigi pasitikėjimo ir jėgų pritrūksta. Ko gero dėl mažiau, nes jis vis už durų rėkiantis paliktas būna, kai aš pas dukra vis bėgioju doh.gif

Mes tokiu atveju, kai reikėdavo saugot antrą vaiką, kad neužsikrėstų - kabindavom (labai nesijuokit) česnakų karolius hihihi.gif Kad nesugalvotų pakramtyti ar akis kokias pasitrint, tai dėdavom tarp maikutes ir bliuzelės. Neiškrapštydavo. Ar padeda - net nežinau. Ankščiau jos man nesirgdavo viena paskui kitą. Dabar serga - jaučiu einu padarysiu mažajai blush2.gif .

Dičkė jau atrodo visai sveikai, vyksta gana sklandus valymosi procesas. Ir apetitas, ir judrumas nesvietiški thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2009 11 19, 21:44)
  turbut milijona kartu uzduotas klausimas-sorry -  bet kur vilnietes perkat homeopatinius? tarkim kad ir bryonia noreciau tureti, aconitum, noreciau ir isvis tureti daug ko- tik reikia i ta Kauna susiruosti... O gal pas homeopata pradzioj...

Mažai čia vilniečių yra arba didelė paslaptis smile.gif. Šiaip tai be galo keista, kad Vilniuje nėra homeopatinės vaistinės. Kažkada buvo Žygimantų, bet kodėl nebeliko...

Va, gal kam padės rasta info čia. Čia kuriose vaistinėse Vilniuje (ir kt. miestuose) galima užsisakyti homeopatinių vaistukų iš Parapharm homeopatinės vaistinės Kaune. Kažkada užsakinėjom Pamėnkalnio gatvėj, bet maniau, kad gal nebeužsakinėja. Gal brangiau kiek gaunasi, negu tiesiai vietoj pirkti, bet pigiau negu nuvažiuoti be reikalo į Kauną smile.gif.
Atsakyti
Jokia paslaptis, Vilniuje tik Homeopatijos centre, kai būnu pas gydytoją nusiperku homeopatinių žirniukų 4u.gif O daugiau nežinau ar yra vaistinė, kurioje galima užsisakyti 4u.gif Kažkas minėjo, kad Lukiškių vaistinėje galima užsisakyti, nusiunčiau MB, bet sakė, kad negalima g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2009 11 20, 13:37)
Mes tokiu atveju, kai reikėdavo saugot antrą vaiką, kad neužsikrėstų - kabindavom (labai nesijuokit) česnakų karolius hihihi.gif Kad nesugalvotų pakramtyti ar akis kokias pasitrint, tai dėdavom tarp maikutes ir bliuzelės. Neiškrapštydavo. Ar padeda - net nežinau. Ankščiau jos man nesirgdavo viena paskui kitą. Dabar serga - jaučiu einu padarysiu mažajai blush2.gif .

Dičkė jau atrodo visai sveikai, vyksta gana sklandus valymosi procesas. Ir apetitas, ir judrumas nesvietiški thumbup.gif .

del cesnako karoliu yra labai fainas sprendimas- imat kinder ar koki kiausini- ir i ta platmasini kiausinuka idedat cesnako pries tai pradure virsuje pora skyluciu, pro kurias ir eis aromatas ir galima bus pervert raisteli. manpo vaikai periodiskai gauna nesiot- tai paskui reik ikalbinet kad nakciai reikia nusiimti nuo kaklo.

Aciu, Restar! isties i Kauna retai labai vaziuojam...
Atsakyti
Dukros grupėje šeimininkutė visiems vaikams ant vilnonio siūlo pakabino po česnako skiltelę wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 11 19, 22:57)
Tikrai? Man buvo įdomu, kas neatitiko, kad Gelsemium nesuveikė. Aš su Eupatorium iš viso iki šiol reikalų neturėjus (tik kažkur užpakalinė mintis buvo).

Merginos, su kaulų-raumenų varstymais susiję Gelsemium, Rhus toxidendron ir Eupatorium. Koks nors dar variantas yra?

Siūliau, aš Casual tada eupatoriumą, bet gal neturėjo. Pasikartosiu, kad kiek skaičiau gelsemiumas daugiau raumenų ( nuo paralyžiaus), rhus tox sąnarių raumenų, eupatoriumas nuo kaulų laužymo, aš dar prijungčiau bryonia, ji dažnai lygiagrečiai eina su rhus toxu, tik bryoniai būdinga, kad sunku judėti, norisi gulėti, o rhus toxui sunku pradėti judėti, tai būna, kad žmogus nenuilstamai juda, kad nesustotų.

QUOTE(Viksvaite @ 2009 11 20, 12:26)
turi skaidria tasia sloga.

Dėl tokios slogos man galvoj tik vienas- natrium muriaticum, gal dengs ją ir kas iš bendresnių.

Nežinau, ar buvo paminėtas šis puslapis, gal kam pravers, man patinka, kad jame dar nurodyta skaičiukais, kuriai ligos stadijai kas tinka.
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2009 11 20, 13:09)
Nu aprimo kosulys, tikiuosi taip ir toliau.
Vat duch podderzat ir trūksta labai. Atrodo, kad ir panašios situacijos ir t.t., bet vigi pasitikėjimo ir jėgų pritrūksta. Ko gero dėl mažiau, nes jis vis už durų rėkiantis paliktas būna, kai aš pas dukra vis bėgioju doh.gif
Tikrai galima, aš dabar savo mažiui 1 tabletę ištirpinau ir geria visą dieną.

Mano maziausiai 8 men. nuo slogos sake duoti ta paty kaip ir sesems 3 ir 5 metu - kalium bichromicum 6, hydrastis 6 ir pulsatilla 6 po 5 zirnius 3 kartus dienoj blink.gif Nedaviau, galvojau, kad prasisuksim su chamomilla 6 ir kalium bichromicum 6 po 3 zirnius ir atrodo suklydau - tysta zalias snarglys iki pat lupos. Pradejau duoti, ka gydytojas skyre, bet po 3 zirnius smile.gif

Cia pavyzdys, kad viena tablete dienai tikrai ne per daug ax.gif
Atsakyti
QUOTE(baibokiukas @ 2009 11 20, 16:43)
Siūliau, aš Casual tada eupatoriumą, bet gal neturėjo. Pasikartosiu, kad kiek skaičiau gelsemiumas daugiau raumenų ( nuo paralyžiaus), rhus tox sąnarių raumenų, eupatoriumas nuo kaulų laužymo, aš dar prijungčiau bryonia, ji dažnai lygiagrečiai eina su rhus toxu, tik bryoniai būdinga, kad sunku judėti, norisi gulėti, o rhus toxui sunku pradėti judėti, tai būna, kad žmogus nenuilstamai juda, kad nesustotų.

Na aš tai manau, kad nėra vieno vaisto visiems tinkamo. Reikia žiūrėti konkrečius požymius. Bent jau man tai su tais skausmais neaišku. Kai gerai sergi, tai skauda lygiai viską. O kad vaikas atsakytų ar jam skauda kojų raumenis, ar kojų kaulus - tai iš vis iš fantastikos srities.
Todėl bent jau sau, aš atknisau tik pagrindinius išorinius Gelsemiumo ir Perfoliatum skirtumus:
Gelsemiumui, pvz., yra būdinga lėta ligos pradžia, temperatūra nėra didele, nėra troškulio, o Eupatorium priešingai tinka kai stirpiai karščiuojama, karščiuojant būdingas troškulys, apie ligos pradžią nieko neradau.
Dičkei pagal viską būtų tikęs Eupatorium, mažei Gelsemium. Beje, rusai rekomenduoja Eupatorium naudot tik žemom potencijom (3 ir 6).
Atsakyti
5 metų dukrai paraudusios, ką ten paraudusios - raudonos akys, ryte buvo patinimas, vokai raudoni, baltymai raudoni. nuo pūlių vos praplėšė akis. ryte sakė akiduobes skauda, dabar ne.
ką duoti? g.gif
Atsakyti
mergaites, klausykit- yra galimybe nusipirkt homeopatiniu vaistu is amerikos- http://www.vitacost....ries#Homeopathy - per tarpininke- vat svarstau- ten lektuvas- blabla- ar verta pirkt vaistus is ten ir parsisiust? man butu visai patogu- kompu issirenki, paskui atsiustu i Vilniu, nereiketu is Kauno ieskot- juolab kad asortimento nematau... o cia viskas aisku grazu...
na kainose as aisku irgi visai nesiorientuoju tiesa sakant...

ka manot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Diva*: 20 lapkričio 2009 - 18:51
QUOTE(krika @ 2009 11 20, 17:00)
5 metų dukrai paraudusios, ką ten paraudusios - raudonos akys, ryte buvo patinimas, vokai raudoni, baltymai raudoni. nuo pūlių vos praplėšė akis. ryte sakė akiduobes skauda, dabar ne.
ką duoti? g.gif

Krika, prieinamiausias variantas: Oculoheel (bus visose normaliose vaistinėse). Dar Belladonna ar Aconitum (staigiai atsirado). Belladonna - netoleruoja šviesos.

Žr. čia daugiau:
http://www.hpathy.co...atment-cure.asp

Diva, LT viena "fleshkute" apie 10 Lt. Toliau reikia skaičiuoti siuntimą ir pan.
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2009 11 20, 18:00)
ką duoti? g.gif

Leliukui nuo akyčių pūliavimo gydytojas skyrė Ca Carbonicum 6.
Atsakyti