Sveikos mamos. Skaitinėju palengva senas temas, bet jau pavargau tik skaityt
Mūsų pediatrė užsiiminėja ir homeopatija, pas ją dar nebuvom užsirašę homeopatijos konsultacijai (nes bijau, kad suma apvali
), bet naudojamės jos kaip pediatrės patarimais, nes vis tiek siūlo homeopatinius vaistukus pabandyt
Aš norėjau paklaust, kaip pačiam nusistatyt koks vaiko konstitucinis tipas pagal vaistus (jeigu taip tai vadinasi
), gal kuri matė internete kokį klausimyną-testą ar kažką pan?
arba bent jau gal žinot kuri, koks tų tipų sąrašas? ar yra Lachesis?
Nes mums šitas vaistas stebuklus daro ir pagal personality profile nu tip top man ir, turbūt, vaikui, nes visas į mane. mūsų paskutinė patirtis:
po 4val davimo tirpintų Lachesis 30C žirniukų kas 15min, vaikas palengva apsnūdo psichlogiškai, pradėjo glaustytis ir prašytis miegot, visas įšilo, užkaito žandai, bet nekarščiavo. Na, toks įspūdis, kad visom jėgom kūnas pasijungė į kovą.
Tai nebuvo paūmėjimas, kaip skaičiau kitos mamos rašė, o vyko tyliai ir ramiai (išmiegojo geriau nei naktį prieš tai). Sekančią dieną atsikėlė be kosulio, kuris kankino. Už tat žiauriai blogos emocinės būklės, verkė dėl kiekvienos smulkmenos.
Dukros silpniausia vieta - bronchai, pernai pripažino bronchinę astmą, gydytoja skirdama vaistą sakė "normalizuos" (suprask, antiastminiai mūsų atveju). Lauksim, žiūrėsim, o kol kas obstrukcijų nuo pavasario dar nėra, nebevartojam jokių cheminių vaistų
va, prisiminiau, ką dar paklausti norėjau
aš pastebėjau ant savęs, kad ligos pradžioj sučiulpus Influcido kelias tabletas iš eilės kas valandą, man ima kalatotis širdis ar apskritai kažkoks negerumas toj vietoj. Mažesnių dozių jokio poveikio nepastebėjau: nei geriau, nei blogiau. Dukrai irgi nieko nuo jų. Bronchialis-Heel - poveiko vaikui nepastebėjau, pati nevartojau. Cinnabsin.. nu, man atrodo, kad irgi nieko iš jo nesulaukėm
na, kad nieko nesuveikia dar suprantu (nors prie išvados dar nepriėjau), bet ką galėtų reikšti tas pablogėjimas po Influcido?