Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(NiBiRu @ 2009 11 06, 18:44)
Mums daktarė diagnozavo anginą ir greičiausiai pūlingą,  Tempa vis šokinėjo  naktį 38.6 ...

Distanciniu budu galiu pasakyti - Mercurius Heel (esu išgydžius pūlingą kelis kartus).

Casual, tradiciniai daktarai apie homeopatiją dažnai labai mažai žino, todėl būna tokios reakcijos. Realiai, vaistas, stipresnis nei 12C nebeturi fizinės medžiagos molekulių, todėl alerginė reakcija negalima (nebent gali paūmėti bėrimas atitaikius vaistą, kaip valymosi proceso dalis).
Atsakyti
QUOTE(nikofija @ 2009 11 06, 20:28)
Į gerklę lyg neina,bet tas kosulys kažkoks stipresnis darosi ir temperatūra vėl iki 38 prikilo,kas mane labiausiai nervina. Atrodo jau atitaikai vaistą,krinta ,bet žiūrėk ir vėl kyla. doh.gif

Bandykit bryonia- blogiau nebus: sausas, gerkle kirbinantis, ikyrus kosulys-kosti ir gali krenkseti, jokiu skausmu pvz., mums nebuvo; o su belladonna kartu dar geriau butu.

QUOTE(Obuoliausia @ 2009 11 06, 15:22)
Duodavau max 7 žirnius (didžiajam), o reakcijų nebuvo jokių, t.y. po ilgo laiko pastebėjau, kad senai lankėmės pas dantistą.
Iš esmės, gi čia biocheminė druska ir pašalinio poveikio būti neturi g.gif

Cia per diena 1 karta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crystalline: 06 lapkričio 2009 - 20:16
Obuoliausia, vertinant, kad Casual vaikis buvo pas imunologus, aš manau, kad kalba eina ne apie tai, kad homoepatija sukėlė alergiją, o apie imuniteto perstimuliavimą. Kadangi savo smegenis esu prikimšus begale info apie alergijas ir astmas, viena iš teorijų - alergijos kyla, kai organizmas nebeturi ką veikt (t.y. skiepais, vitaminais, visokiais buityje naudojamais dezinfektantais mes panaikinam galimybę vaikams normaliai sirgt).
Pasiūlymas, susirast normalų homeopatą, nes kiek aš suprantu, homeopatija gali ne tik stimuliuoti imunitetą, bet ir jį reguliuoti, t.y. reikalauti esant nelesti jam siautėti. Bet tam reikia profesionalaus homeopato.
Atsakyti
QUOTE(Crystalline @ 2009 11 06, 20:16)
Cia per diena 1 karta?

Taip.
Kai baigiau Ca Carbonicum tada perėjom prie Ca complex. Nori profilaktiškai duoti?

QUOTE(vilytte @ 2009 11 06, 20:40)
Obuoliausia, vertinant, kad Casual vaikis buvo pas imunologus, aš manau, kad kalba eina ne apie tai, kad homoepatija sukėlė alergiją, o apie imuniteto perstimuliavimą. Kadangi savo smegenis esu prikimšus begale info apie alergijas ir astmas, viena iš teorijų - alergijos kyla, kai organizmas nebeturi ką veikt (t.y. skiepais, vitaminais, visokiais buityje naudojamais dezinfektantais mes panaikinam galimybę vaikams normaliai sirgt).
Pasiūlymas, susirast normalų homeopatą, nes kiek aš suprantu, homeopatija gali ne tik stimuliuoti imunitetą, bet ir jį reguliuoti, t.y. reikalauti esant nelesti jam siautėti. Bet tam reikia profesionalaus homeopato.

Aš pirmai kitaip supratau mintį.

Sutinku, kad perstimuliavus, t.y. perkrovus imunitetą atsiranda BA ir panašūs dalykai. Maniškiui kai buvo alergija, jinai pasireikšdavo tiktai esant sveikam (t.y. nebūdavo jokio viruso/bakterijos). Sirguliuojant jokių alergijų a la dulkių erkutei (t.y. neašarodavo, netindavo kvėpavimo takai) nebūdavo, iki pasveikimo.
Kaip įtariu dabar, tai galėjo būti po vieno iš daugiavalenčių skiepų (6 metų), nes tada ypač stipriai paūmėjo. Dar pusmetis prieš tai buvo stipri alerginė reakcija, kuri buvo užslopinta prednizolonu (net buvo pradžioje kilus mintis rasti homeopatiškai paruošto prednizolono, tik LT jo nėra).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 06 lapkričio 2009 - 20:59
Sakykit, ka galeciau naudoti? Mano panele, 5m, nuo antradienio sloguoja, uzgulimas nosies, nes balsas , kai sneka, toks "uzgultas", siandien jau 4 diena, skauda gerklyte, siandien pradejo koset. Duodu homeovox ir cinnabsin, pradejau duoti ir stodali.Ar tinka visa tai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2009 11 06, 21:40)

tai va svajone butu pas toki jusu isgirtaji Misiu pakliuti, bet kaip suprantu jis Klaipedoje doh.gif verysad.gif
truputi pasveiksim, isbrisiu is depresiniu nuotaiku ir eisiu pas jus klausineti ka kaune galima rasti blush2.gif nes jau tos visos diagnozes , ir tai kad visi daktarai roges i prieshingas puses traukia- veda i nevilti doh.gif

maziui ir sloga vandeninga suaktyvejo. temperatura vel 37, 5 doh.gif verysad.gif gal cia vietoj , namie kur nors pashalo ant grindu begulinedamas su zaislais unsure.gif g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2009 11 06, 14:03)
Lawanda truputį vėliau tau į AŽ dėl gyd. Galvydytės parašysiu.

ačiū labai 4u.gif

QUOTE(Obuoliausia @ 2009 11 06, 15:22)
Lawanda, pasiskaitykit apie Pulsatilla ir Chamomilla. Matot, tiesiai šviesiai pasakyti gali tik tada, kai matai "raktinį" apibūdinimą, o tokiam mažiui sudėtinga ir esant šalia objektyviai įvertinti, kaip ir kas darosi.
Šitie du dažnai skiriami mažiems vaikams. Dėl stiprumo - mažam būčiau linkusi 6 potenciją

ačiū 4u.gif , bandysiu ieškot info ir skaityt, gaila angliškai nesuprantu blush2.gif

o dar sakykit, gal kas susidurę buvot, mano dičkis turi alergiją įkvepiamiesiams, dasivarė iki tokio chroniško krenkštimo doh.gif čia gal jau daugiau įprotis patapo, nei liga, nes dabar jau kaip ir baigėsi visų augalų vėšėjimas, gal kas turėjot tokią bėdą unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lawanda: 06 lapkričio 2009 - 23:36
Sveikos mamos. Skaitinėju palengva senas temas, bet jau pavargau tik skaityt biggrin.gif

Mūsų pediatrė užsiiminėja ir homeopatija, pas ją dar nebuvom užsirašę homeopatijos konsultacijai (nes bijau, kad suma apvali unsure.gif ), bet naudojamės jos kaip pediatrės patarimais, nes vis tiek siūlo homeopatinius vaistukus pabandyt ax.gif

Aš norėjau paklaust, kaip pačiam nusistatyt koks vaiko konstitucinis tipas pagal vaistus (jeigu taip tai vadinasi blush2.gif ), gal kuri matė internete kokį klausimyną-testą ar kažką pan? g.gif arba bent jau gal žinot kuri, koks tų tipų sąrašas? ar yra Lachesis?

Nes mums šitas vaistas stebuklus daro ir pagal personality profile nu tip top man ir, turbūt, vaikui, nes visas į mane. mūsų paskutinė patirtis:
po 4val davimo tirpintų Lachesis 30C žirniukų kas 15min, vaikas palengva apsnūdo psichlogiškai, pradėjo glaustytis ir prašytis miegot, visas įšilo, užkaito žandai, bet nekarščiavo. Na, toks įspūdis, kad visom jėgom kūnas pasijungė į kovą. wub.gif Tai nebuvo paūmėjimas, kaip skaičiau kitos mamos rašė, o vyko tyliai ir ramiai (išmiegojo geriau nei naktį prieš tai). Sekančią dieną atsikėlė be kosulio, kuris kankino. Už tat žiauriai blogos emocinės būklės, verkė dėl kiekvienos smulkmenos.
Dukros silpniausia vieta - bronchai, pernai pripažino bronchinę astmą, gydytoja skirdama vaistą sakė "normalizuos" (suprask, antiastminiai mūsų atveju). Lauksim, žiūrėsim, o kol kas obstrukcijų nuo pavasario dar nėra, nebevartojam jokių cheminių vaistų smile.gif

va, prisiminiau, ką dar paklausti norėjau ax.gif aš pastebėjau ant savęs, kad ligos pradžioj sučiulpus Influcido kelias tabletas iš eilės kas valandą, man ima kalatotis širdis ar apskritai kažkoks negerumas toj vietoj. Mažesnių dozių jokio poveikio nepastebėjau: nei geriau, nei blogiau. Dukrai irgi nieko nuo jų. Bronchialis-Heel - poveiko vaikui nepastebėjau, pati nevartojau. Cinnabsin.. nu, man atrodo, kad irgi nieko iš jo nesulaukėm unsure.gif na, kad nieko nesuveikia dar suprantu (nors prie išvados dar nepriėjau), bet ką galėtų reikšti tas pablogėjimas po Influcido? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2009 11 07, 00:34)
Sveikos mamos. Skaitinėju palengva senas temas, bet jau pavargau tik skaityt  biggrin.gif

Coccinela, jau buvau parašius, kad ne į tą temą papuolei, galvojau, kad pas vokietaites savo litaniją surašei lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .

Vokiškai turbūt neskaitysi g.gif
Aš savo tipą nusistačiau skaitydama Philip M.Bailey "Homeopathic Psychologie". Negalėjau savo akimis patikėti, kad taip tiksliai galima mane aprašyti blink.gif lotuliukas.gif .
Dabar jau ir kituose šaltiniuose daugiau apie savo konstitucinį tipą randu.
Labai neblogas šaltinis yra Googlio biblioteka. Būna atskirai knygų ir apie vaikus, jų tipus.
Atsakyti
QUOTE(balta @ 2009 11 06, 23:59)
Coccinela, jau buvau parašius, kad ne į tą temą papuolei, galvojau, kad pas vokietaites savo litaniją surašei  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .

Vokiškai turbūt neskaitysi  g.gif
Aš savo tipą nusistačiau skaitydama Philip M.Bailey "Homeopathic Psychologie". Negalėjau savo akimis patikėti, kad taip tiksliai galima mane aprašyti  blink.gif  lotuliukas.gif .
Dabar jau ir kituose šaltiniuose daugiau apie savo konstitucinį tipą randu.
Labai neblogas šaltinis yra Googlio biblioteka. Būna atskirai knygų ir apie vaikus, jų tipus.

ai, aš litanijas per visą forumą pilu biggrin.gif

Nea, vokiškai neįskaityčiau. Aš radau, kurias knygas galima pasiskaityt, bet galvoju užklausiu, gal kuri tikrai žino lengvesnį kelią dasikasti. Nors gal tas knygas pradėjus skaityt, ne taip ir baisu, reiks bent pavartyt g.gif
Atsakyti
Labai smagu skaityti, kad vis daugiau mamų linksta prie homeopatinio gydymo smile.gif

Crystaline, o kodėl tu apie calc. carbonicum šalutinius poveikius klausi. Ką nors negero skaitei? Ar tik ruošies kam nors "skirti"?

Aš savo merginai mažesniajai (6 C) irgi daviau, tai irgi nieko blogo nemačiau. Man jie tokie "apie nieką", tik ilgą laiką padavus pagalvojau, kad gal nebe tokios audringos visos ligos ir alergijos pasidarė.

O ir gyd. Misius buvo lašiukus abiem panom išrašęs, tai abiejų sudėty - calcium carbonicum. Pažiūrėjau potencijas - dičkei 30 (tada 6 m. su puse buvo), mažei 12 (tada netoli 4m.). Čia ilgam nuolatiniam vartojimui buvo skirta.
Atsakyti
Vat ir mano mazgiui 1,2m Galvydytė Calcium carbonicum 6 skyrė 1 kart dienoj porą mėnesių. Bet ji jį skyrė kaip konstitucinį. Bet kiek skaičiau visiškai neaititnka mano vaiko. Aš net stebėjausi, kai ji klausinėdavo vis ar ne šaltos galūnės, ar ne prakaituoja ir t.t. Į visus klausimus atsakydavau ne. Ji skyrė Ca carb. Grįžus pasiskaičiau, tai viskas tiesiog atvirkščiai - ir šaltoms galūnėm, ir prakaituojantiems ir t.t. Nesuprantu kodėl ji vis tiek nusprendė, kad šis būtų konstitucinis g.gif
Atsakyti