[quote=Obuoliausia,2009 11 19, 19:51]
O kaip ji jaučias po tos Belladonnos temperatūros sukėlimo? Palengvėja ar kaip nieko nebuvę?
Pablogėja. Jinai šiaip temparatūra labai gerai perneša, 39 jai netempa. O dabar ties 38 leisgyvė guli. Bet gal čia viruso požymis. Ir labai įtarinai užkyla, be jokio šaltkrėčio. Tempą matuoju dažnai, tai truputį stebiuos.
Eima, kur jūs darotės tokius ekstra kraujo tyrimus?
Darėmės Kardiolitoj. Nebedaro dėl kiaulių gripo, tiesiog gydytojai ir pagal paprastus kraujo parametrus gali pasakyti ar tai gripas ar tiesiog virusas, ar jau link bakterinės infekcijos. O pasėlis tik nustato koks konkrečiai gripas būtų...
QUOTE(opium @ 2009 11 19, 19:26)
Eima, kur jūs darotės tokius ekstra kraujo tyrimus?
tai kad ar gripa su kraujo tyrimu nustato?
musu visu kraujai buvo tiesiog virusiniai, o gripui nustatyti eme meginius is nosies ir gerkles
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 11 19, 17:51)
Šitokio varianto man nebuvo. Kiek pamenu, Divai praėjusį sezoną su leliuku Belladonna tokį dalyką buvo sudarius.
O kaip ji jaučias po tos Belladonnos temperatūros sukėlimo? Palengvėja ar kaip nieko nebuvę?
Buvo buvo pernai pas mus taip- bet as tada arklines dozes sugirdziau- man rodos kas valanda po 10 lasu - vaikas buvo vos virs metuku. tai soko tempa vos ne iki 40.
tai as dabar atsargiai su belladonna. na bet ypac mazei tai laaabai ji gerai veikia- temperaturos per visus metus niekaip kitaip ir nemusiau- tik belladonna. tik aisku po 3-4 lasus duodu dabar.
mergaites, siandien buvau vaistinej- tai osciloccosinum su degtine pasidariau, o daugiau pas mus apart beladonos nieko doro neradau. turbut milijona kartu uzduotas klausimas-sorry - bet kur vilnietes perkat homeopatinius? tarkim kad ir bryonia noreciau tureti, aconitum, noreciau ir isvis tureti daug ko- tik reikia i ta Kauna susiruosti... O gal pas homeopata pradzioj... bet kad kol nesergam tai ir nereikia atrodo, o kai susergam tai jau nebeinam pas medikus, o bandom kazkaip gydytis ir kol kas berods sekmingai... knyga popovo turiu, bet vis nepaskaitau- jauciu kai susirgsim kuo netiketu- turesiu ka veikt vakarais..)
o ligoniukams sekmes sveikstant!
Eima, kaip jaučiatės? Nepakoregavo jums gydymo atsižvelgiant į bakt. foną?
Mums tempera i vakara nebeuzkilo. Kosulys aštrus, bet jau ne tragiškas ir jokių pašalinių garsų nesigirdi. Su tokiais visai padoriais tarpais. Vis dėlto apsistojau prie Bryonios30 ir Spongia6. Gal nesusipjaus?
Diva, bet jūs turbūt Beladona homacord perdozavot? Ar gryną beladoną? Ir tada kelintą potenciją?
Mums tempera i vakara nebeuzkilo. Kosulys aštrus, bet jau ne tragiškas ir jokių pašalinių garsų nesigirdi. Su tokiais visai padoriais tarpais. Vis dėlto apsistojau prie Bryonios30 ir Spongia6. Gal nesusipjaus?
Diva, bet jūs turbūt Beladona homacord perdozavot? Ar gryną beladoną? Ir tada kelintą potenciją?
QUOTE(vilytte @ 2009 11 19, 20:55)
Eima, kaip jaučiatės? Nepakoregavo jums gydymo atsižvelgiant į bakt. foną?
hommacord. as tik heel preparatus kol kas geriu.. pas homeopata nebuvom, gyvenam Vilniuj. vis neprisiruosiu susipirkti vaistineles, nors net susirasius kazkur turiu pradini varianta...
QUOTE(Crystalline @ 2009 11 19, 21:53)
pasiskaiciau
mano buvusius gripinius simptomus visus butent Eupatorium aprashas atitinka O shitas preparatas irgi -heel?
gal kuri bandet ji per shita gripa? ar buvo poveikis?
QUOTE(Casual @ 2009 11 19, 21:08)
pasiskaiciau
mano buvusius gripinius simptomus visus butent Eupatorium aprashas atitinka O shitas preparatas irgi -heel?
Tikrai? Man buvo įdomu, kas neatitiko, kad Gelsemium nesuveikė. Aš su Eupatorium iš viso iki šiol reikalų neturėjus (tik kažkur užpakalinė mintis buvo).
Merginos, su kaulų-raumenų varstymais susiję Gelsemium, Rhus toxidendron ir Eupatorium. Koks nors dar variantas yra?
Eupatorium perfoliatum yra Gripp heel (iš plačiai prieinamų kompleksų).
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 11 19, 22:57)
Tikrai? Man buvo įdomu, kas neatitiko, kad Gelsemium nesuveikė. Aš su Eupatorium iš viso iki šiol reikalų neturėjus (tik kažkur užpakalinė mintis buvo).
na, mano "pacientishka" nuomone tai viskas zodis zodin nors, visi skirtingai sheimoj sirgom..... dar itariu, kad gal as to Gelsemium ir perdozuot sau galejau
dar turiu toki klausima:
mano berniokas naktimis pradejo ziauriai griezti dantimis vyrsni vaikai to niekad nedare
cia kazka reiskia? gal kokia liga? ar reiktu del shito sunerimti?
kazkaip neramu pasidare, nes niekad anksciau negriezdavo kai sirgo pradejo, buvo lyg rimti pradeje, o dabar vel visu pajegumu