Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(daugvaikuciu @ 2009 11 18, 19:12)

Ar galit pacituot kur?Kokie argumentai?

Tiesiog jo nemini, kai kalba apie prevenciją, o argumentu ir nėra, už tai ir klausiu, gal kas žino kodėl? O forumus skaitau šiuos http://www.abchomeop....com/forums.php , http://www.homeopath...ewforum.php?f=1 .

Ačiū balta 4u.gif
Atsakyti
Cia yra apie si vaista, o sis gydytojas visada sako tai, ka gerai zino
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crystalline: 18 lapkričio 2009 - 19:00
QUOTE(Crystalline @ 2009 11 18, 20:00)
Cia yra apie si vaista, o sis gydytojas visada sako tai, ka gerai zino

o straipsnyje minima Hamomila tai tas pats kas Chamomilla? g.gif

Šiemetines virusines infekcijas, - pasakoja V. Misis, - dažnai lydi skausmingi ausų uždegimai. Pirmas vaistas nuo to - homeopatinė "Hamomilla". 30-osios potencijos šio vaisto
Atsakyti
Tas pats smile.gif

Tik straipsnis ne siu metu, bet informacija vis tiek aktuali.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crystalline: 18 lapkričio 2009 - 19:57
QUOTE(vilytte @ 2009 11 18, 16:48)
Lawanda, google apie tuos pratimus daug info. Yra netgi pratimai nupaišyti su paaiškinimais. Aš turiu kompaktą šios makštos (gavau kažkada persirašyti visai atsitiktinai irgi iš astminuko mamos). Labai norėjau Buteiko kvėpavimo vest vaiką mokytis, nes nebežinau ko daugiau griebtis. Neradau, kas mokina to Buteiko, bet atradau Strelnikovą.

O dėl Oscikoksinumo, 48 val. yra gana didelis laiko tarpas, kad per jį spėt išgert vaistą. Todėl profilaktikos ar ne profilaktikos tikslais, geriau jį turėt. Aš kažkaip jau įpratau, kai kuriuos žirniukus nešiotis su savim ir jei kas negerai, netenka laukt kol parsirasi namo.

aciu uz info 4u.gif

o del nesiojimosi tai as ir visur isimetu, jei zinau kad nors para namo negrisim biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lawanda: 18 lapkričio 2009 - 21:15
QUOTE(daugvaikuciu @ 2009 11 18, 19:12)
Labai tinka tuju alieju lasinti i nosi po 1 lasa 3 k.d. 3-4 menesiu-kaip pagrindinis vaistas- ir dar Lymphomyosot (Heel) limfmazgiu padidejimo mazinimui,nes adenoidas-limfmazgis

Ačiū 4u.gif Ar pavyko visiškai išsigydyti ar tik sumažina kuriam laikui?
Atsakyti
Mes jau karščiuojam, galvojau, kad tik sloga, deja.
Įdomiausia, kad eiga labai panaši į tą, kur ką tik prasirgom. Gal lengvesnė, bent jau kol kas. Bet klasės vaikai, tai "tuo gripu" serga (paskutinėm dienom kaip tik suolo draugas užkarščiavo). Buvau įsitikinus, kad jau prasirgom (vis dėlto 5 paros 39 ne prie kiekvienos ligos laikosi).
Dabar nežinau ką manyt. Pradėjom kraupiai atsikosėt, bet bendra būklė nebloga. Taip neramiai galvoj sukasi "virusinis plaučių uždegimas", veju lauk, ale nesiveja verysad.gif . Prisikaičiau vakar, tai kaip ir galima dėt lygybė ženklą tarp to gripo ir vir.plaučių uždegimo. (Jaučiu todėl ir Casual vaikiukui antibus skyrė, su gerais kraujo tyrimais ir nekokia plaučių nuotrauka).

Trolėmole, priemonės skirtos adenoidams sumažinti padės tik laikinai, jei nebus vartojamos priemonės bendram organizmo imunitetui stirpinti. Kitaip sakant, jei pavyktų dažnai nesirgti, adenoidai neturėtų priežasties "bujoti". Tas pats taikoma ir alergijai, jei adenoidai didėja dėl alerginio proceso, tai alergiją pažabojus, adenoidai per ilgesnį laiką susitvarko. Bet kad pareguliuoti imunitetą reikia gero gydytojo homeopato. O tokias laikinas priemones kaip tujų aliejus, ar hom. vaistukai iš vaistinės galima naudoti ir savanakiškai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilytte: 19 lapkričio 2009 - 09:27
Maniškė šiandien sukarščiavo doh.gif Pradėjo vis sausai kosčiot ir skundžiasi galvos skausmu. Pasiskambinau gydytojai tai duodu Aconitum 30 su Belladonna 30, Gelsemium 30 ir Antitusiną, nes jame Bryonia yra, atskirai neturiu nors būtų geriausiai gryna doh.gif Dabar galvoju ar duot to Oscilococsinumo g.gif
Atsakyti
aš besiurbdama nosį mažei, pati sunegalavau doh.gif nu kada ji moės pati išpūsti nosį unsure.gif Misis liepė jai 4 dienas nieko nebeduoti, nes jau savaitę kaip žirniukus duodu, o rytais nors ir po mažai, bet yra ką traukti.
pati sau pasiskyriau beladona ir gelsemium - kaip visada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2009 11 19, 12:59)
Maniškė šiandien sukarščiavo doh.gif Pradėjo vis sausai kosčiot ir skundžiasi galvos skausmu. Pasiskambinau gydytojai tai duodu Aconitum 30 su Belladonna 30, Gelsemium 30 ir Antitusiną, nes jame Bryonia yra, atskirai neturiu nors būtų geriausiai gryna doh.gif Dabar galvoju ar duot to Oscilococsinumo g.gif

Duok. Aš irgi su visai kitais jį papildomai duodu. Jau blogiau tai tikrai nebus, o geriau būti gali. Žiūriu panašiai gydom smile.gif , man kol kas nesiseka schmoll.gif .
Atsakyti
Man čia Galvydytė ryte liepė taip duot - žiūrėsim. O kaip tu duodi Oscilococsinumą?
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2009 11 19, 12:11)
Man čia Galvydytė ryte liepė taip duot - žiūrėsim. O kaip tu duodi Oscilococsinumą?

Mes pirmadienį užsirašėm pas Galvydytę. O paskui jai galima skambinti tiesiog ūmios ligos atveju? Ir ar tam Homeopatijos centre galima įsigyti vaistų? (Popovas turėdavo dažniausiai reikalingų).

Kažkas čia peikė Influcid'ą, bet kai man pirmadienį užėjo šaltkrėtis, akių sukimas, tai kas 15 min 2 val čiulpiau po tabletę, tai jau nuo 3 atleido galvą ir gal po 4 jau ir iš po antklodės galėjau išlįsti. Paskui jau suretinau, o šiandien ir darbe jau, nors sausas kosulys nepasiduoda niekaip. T.y. neturiu ir nežinau jam jokių homeopatinių priemonių, o kitos neveikia.

Beje, gal kas žino, kiek galioja tie visi žirniukai? Nes aš prieš kelis metus (4 maždaug), kai pas Popovą lankiausi turėjau kelias dėžutes visokių, tarp jų ir čia minimas Gelsemium ir Chamomila, ir kt., bet jau greičiausiai reikia mesti lauk?

Ir ar vienas klausimas - dėl mobilijo telefono. Gi negerai tiems vaistams visokie el. prietaisai. Na, tai kaip nešiotis rankinuke vaistus? Kaip išvis nusipirkus parsivežt namo? Telefoną būt palikus namie? Ar tie prietaisai tik kažkiek (nedaug) mažina poveikį vaistų, o ne visai nuima? Šitai man visada rūpėjo, bet taip niekaip ir neišsiaiškinau dar.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 19 lapkričio 2009 - 12:23