Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(vilytte @ 2009 11 18, 11:47)
Aš pasižiūrėjau, tai karšta mineralkė kepenis valo, t.y. padeda sergant visiems toksinams pasišalint.
Dėl kosulio - nieko negaliu patart, patys tokie pat smile.gif .
O gleivių girdisi kiek nors ar ne? Dar reiktų gerklės galinę sienelę pasižiūrėt, paprastai ten matosi prilipusių gleivių. Tada galima manyt, kad reik skystint. Tartephedrilį, aišku, kad pabandykit, o gal padės.
Mums kai prasideda spazmai, nepadededa jokie vaistai, nei cheminiai, nei homeop. Bet, pasikartosiu  blush2.gif , labai pasiteisno Strelnikovos kvėpavimo gimnastika. Paprastai po mankštos, iš sauso betampančio kosulio, atsikosom šlapiai ir kurį laiką nurimstam. Dabar jau nebeįsivaizduoju ką be tos mankštos darytumėm.

gyd.sake kad paraudusi siek tiek gerkle, tiksliau gerkles galine dalis g.gif
o tai karsta mineralke gersim toliau, jei nepades kosuliui, bent toksinus praplausim biggrin.gif
o kas ten per pratimai blush2.gif
bijau kad mano bernui dar prisideda polinkis i astma prie to kosulio, pabandziau suduot Salbutamol, nes ziauriai koset be sustojimo pradejo, mes ji turim kai dusulys uzeina bronchams praplesti, ir kosulys nurimo kol kas unsure.gif tai cia gal jau man suprast kad nepagelbes paprasti sirupeliai g.gif

QUOTE(balta @ 2009 11 18, 12:16)
Dar pasiskaičiau apie Oscillococcinum: jis padeda per pirmąsias 48 valandas. Po to nėra reikalo jo vartoti. Profilaktinio poveikio Cochrane-Review nenustatė.

man ir taip sake, mes tai suspejom isgert, nes iskart pasijuto pagerejimas, numigo, energijos prisidejo, isprakaitavo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lawanda: 18 lapkričio 2009 - 15:10
QUOTE(Vilmora @ 2009 11 18, 12:16)
Camelijoi 19 lt. su centais.
O čia patikimas šaltinis, kažkaip visur jis minimas, būtent profilaktikai  g.gif

Mes pirkome Lenkijoje, ten jis apie 10zl. Ir mums gydytoja dėl profilaktikos patarė g.gif
Atsakyti
Lawanda, google apie tuos pratimus daug info. Yra netgi pratimai nupaišyti su paaiškinimais. Aš turiu kompaktą šios makštos (gavau kažkada persirašyti visai atsitiktinai irgi iš astminuko mamos). Labai norėjau Buteiko kvėpavimo vest vaiką mokytis, nes nebežinau ko daugiau griebtis. Neradau, kas mokina to Buteiko, bet atradau Strelnikovą.

O dėl Oscikoksinumo, 48 val. yra gana didelis laiko tarpas, kad per jį spėt išgert vaistą. Todėl profilaktikos ar ne profilaktikos tikslais, geriau jį turėt. Aš kažkaip jau įpratau, kai kuriuos žirniukus nešiotis su savim ir jei kas negerai, netenka laukt kol parsirasi namo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilytte: 18 lapkričio 2009 - 15:57
QUOTE(balta @ 2009 11 18, 11:33)
Vokietijoj jo nėra, čia prancūzų gaminys.

Kažkaip neįtikėtinai nuskambėjo bigsmile.gif Prieš kelias dienas su vyro sese būtent Vokietijoj ieškojom Oscillococcinumo, tai pilna jo ir dar kaina žymiai mažesnė, kad net neapsimoka jo pirktis Lietuvoj, kad ir čia, tik žiūriu, tada matėm po 3.9 eu, turbūt sergant daugiau ir ten kainos kyla.

QUOTE(linosska @ 2009 11 18, 15:07)
g.gif  Ar kas bandete vaikams negri 1, nergi 2 profilaktiskai?

O kokį jūs pirkotės? Anyta prašė nupirkti ko nuo gripo, tai vaistinėj paklausė dar ar apsisaugojimui ar jau sergant, tai ėmėm sergant ne gri 1 ir 2, bet jo sudėtis man nepasirodė tinkama profilaktikai, tik jau esant simptomams ligos. Kiek skaičiau forumuose internete, tai siūlo apsisaugojimui nuo šio gripo naudoti gelsemium c30 vandeninę dozę šaukštelį ryte suaugusiam, pusę vaikui, dar yra siūlančių arsenicum alba taip pat vartoti. O į pirmą ne gri įeina aconitum 200, arsenicum iodatum 200 ir rhus tox 200, o antro jau gerai neatsimenu, lyg bryonia,phoshorus, hepar sulphur ir dar kažkas irgi 200 potencijos, tinkamas daugiau jau nepagavus pirmų simptomų ir prasidedant gripo komplikacijoms, kaip kosuliui, slogai, gerklės skausmams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baibokiukas: 18 lapkričio 2009 - 16:04
QUOTE(baibokiukas @ 2009 11 18, 15:59)
Kažkaip neįtikėtinai nuskambėjo  bigsmile.gif Prieš kelias dienas su vyro sese būtent Vokietijoj ieškojom Oscillococcinumo, tai pilna jo ir dar kaina žymiai mažesnė, kad net neapsimoka jo pirktis Lietuvoj, kad ir čia, tik žiūriu, tada matėm po 3.9 eu, turbūt sergant daugiau ir ten kainos kyla.

Būdamos Vokietijoje ieškojot?
Vokiškose vaistinėse nėra.
Ir pačios nurodyta vaistinė yra Čekijoje.
Bet juk dar ir siuntimo kainą reikia mokėti, tai gaunasi kaip su ta Popovo knyga - kaina išauga dvigubai doh.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal galite pasidalinti patirtimi ar yra pavykę kam sutvarkyti problemas su adenoidais homeopatijos pagalba. Dukrytei vis nosytė užgulta, gydytoja mestelėjo,kad reiks adenoidus pašalinti. Sakau, gal dar galima kaip nors išsigydyti juos, bijau aš tų operacijų blink.gif
Atsakyti
Beje, šiandien skaičiau Pinto, Fildman "Gomeopatija dlia detei", tai rašo, kad Aconitum tinkamas tada, kai vaiko kūnas "sausas". Štai ir paaiškinimas, kodėl Misis mokė, kad nuprakaitavus Aconitum netinka.
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baibokiukas: 18 lapkričio 2009 - 18:08
QUOTE(NiBiRu @ 2009 11 17, 23:52)
Vandenyje homeopatinis vaistas greit neteks savo galios, veiksmingiausias bus dieną,pusantros.
Degtinės ir aš nemėgstu,bet trys lašai  pusėj stiklinės vandens ...aš net nepastebiu. thumbup.gif

Aciu uz atsakyma
Atsakyti
QUOTE(balta @ 2009 11 18, 17:07)
Būdamos Vokietijoje ieškojot?
Vokiškose vaistinėse nėra.
Ir pačios nurodyta vaistinė yra Čekijoje.
Bet juk dar ir siuntimo kainą reikia mokėti, tai gaunasi kaip su ta Popovo knyga - kaina išauga dvigubai  doh.gif

Nea, internetu biggrin.gif Nea apie tai tema, bet pagūglinus rasite daugiau vaistinių, kur parduoda, aš tik kaip pvz. vieną nurodžiau, pristatymas aišku, kad kainuoja 4u.gif

Bet kodėl, kiek skaičiau forumuose, homeopatai gripo apsaugai nerekomenduoja oscillococcosinumo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2009 11 18, 17:10)
Sveikos,
gal galite pasidalinti patirtimi ar yra pavykę kam sutvarkyti problemas su adenoidais homeopatijos pagalba. Dukrytei vis nosytė užgulta, gydytoja mestelėjo,kad reiks adenoidus pašalinti. Sakau, gal dar galima kaip nors išsigydyti juos, bijau aš tų operacijų  blink.gif

Labai tinka tuju alieju lasinti i nosi po 1 lasa 3 k.d. 3-4 menesiu-kaip pagrindinis vaistas- ir dar Lymphomyosot (Heel) limfmazgiu padidejimo mazinimui,nes adenoidas-limfmazgis

Papildyta:
QUOTE(baibokiukas @ 2009 11 18, 19:07)
Bet kodėl, kiek skaičiau forumuose, homeopatai gripo apsaugai nerekomenduoja oscillococcosinumo?  g.gif

Ar galit pacituot kur?Kokie argumentai?
Atsakyti
QUOTE(baibokiukas @ 2009 11 18, 18:02)
Nea, internetu  biggrin.gif  Nea apie tai tema, bet pagūglinus rasite daugiau vaistinių, kur parduoda, pristatymas aiš

Tai ir sakau, kad neapsimoka vieno vaisto siųstis, nes kaina dviguba gaunasi ir nieko nesusitaupo.

Interneto vaistinėse ne kartą pirkau, bet tada jau daugiau vaistų iš karto, kad apsimokėtų.

Dėl Cochrane Reviews: šitą šaltinį nurodė apie Oscillococcinum rašydamas Vokietijoje žinomas homeopatas ir kelių knygų autorius Sven Sommer.
Kiek suprantu, Cochrane Reviews pristato naujausius tyrimų rezultatus, teikia medicininę informaciją gydytojams, žodžiu, medicininė biblioteka internete.

Galit pasiskaityti santrauką - http://www.cochrane....n/ab001957.html

Sven Sommer pažymi, kad viso straipsnio versijoje rašoma, jog Oscillococcinum efektyviau veikia gydant jaunesnius nei 30 metų.
Atsakyti