QUOTE(vilytte @ 2009 11 18, 11:47)
Aš pasižiūrėjau, tai karšta mineralkė kepenis valo, t.y. padeda sergant visiems toksinams pasišalint.
Dėl kosulio - nieko negaliu patart, patys tokie pat .
O gleivių girdisi kiek nors ar ne? Dar reiktų gerklės galinę sienelę pasižiūrėt, paprastai ten matosi prilipusių gleivių. Tada galima manyt, kad reik skystint. Tartephedrilį, aišku, kad pabandykit, o gal padės.
Mums kai prasideda spazmai, nepadededa jokie vaistai, nei cheminiai, nei homeop. Bet, pasikartosiu , labai pasiteisno Strelnikovos kvėpavimo gimnastika. Paprastai po mankštos, iš sauso betampančio kosulio, atsikosom šlapiai ir kurį laiką nurimstam. Dabar jau nebeįsivaizduoju ką be tos mankštos darytumėm.
Dėl kosulio - nieko negaliu patart, patys tokie pat .
O gleivių girdisi kiek nors ar ne? Dar reiktų gerklės galinę sienelę pasižiūrėt, paprastai ten matosi prilipusių gleivių. Tada galima manyt, kad reik skystint. Tartephedrilį, aišku, kad pabandykit, o gal padės.
Mums kai prasideda spazmai, nepadededa jokie vaistai, nei cheminiai, nei homeop. Bet, pasikartosiu , labai pasiteisno Strelnikovos kvėpavimo gimnastika. Paprastai po mankštos, iš sauso betampančio kosulio, atsikosom šlapiai ir kurį laiką nurimstam. Dabar jau nebeįsivaizduoju ką be tos mankštos darytumėm.
gyd.sake kad paraudusi siek tiek gerkle, tiksliau gerkles galine dalis
o tai karsta mineralke gersim toliau, jei nepades kosuliui, bent toksinus praplausim
o kas ten per pratimai
bijau kad mano bernui dar prisideda polinkis i astma prie to kosulio, pabandziau suduot Salbutamol, nes ziauriai koset be sustojimo pradejo, mes ji turim kai dusulys uzeina bronchams praplesti, ir kosulys nurimo kol kas tai cia gal jau man suprast kad nepagelbes paprasti sirupeliai
QUOTE(balta @ 2009 11 18, 12:16)
Dar pasiskaičiau apie Oscillococcinum: jis padeda per pirmąsias 48 valandas. Po to nėra reikalo jo vartoti. Profilaktinio poveikio Cochrane-Review nenustatė.
man ir taip sake, mes tai suspejom isgert, nes iskart pasijuto pagerejimas, numigo, energijos prisidejo, isprakaitavo