Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

Dičkė vėl serga doh.gif Mokykloj sergamumas baisus, nėr ko tikėtis. Tik kosulys vėl nuolatinis palydovas tapo verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2009 11 18, 00:04)
bet tas patogu pirkti tai visai kvankt  blink.gif  uz pristatymma brangiau neguuz knyga nulupa blink.gif  blink.gif
ar tikrai vetrta uz popovo knyga 30 lt moket? g.gif  kazkaip ranka nekyla kai kaina parashyta 15 doh.gif

Aš už dvi knygas su pristatymu sumokėjau 40.80 ax.gif
Pas A. Popovą 15 lt kainuoja. Tai pas jį kai buvau paėmiau paskutinę knygą daugiau nebeturėjo 4u.gif Bet verta pasiskambinti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, pribrendo ir man reikalas sugrįžti prie homeopatijos, kažkada buvo labai neblogi rezultatai gydantis ir pas A.Bagdanavičių (bet jis man kaip žmogus nelabai mielas), ir pas A.Popovą. Tik kad aš nelabai turiu kantrybės kiekvieną dieną mėnesius nuosekliai tuos žirniukus čiulpti blush2.gif . Bet jau prispyrė reikalas su vaikais, nes į darželį nueina 3 dienas ir vėl sėdi namie pora savaičių...Gal reiks nustoti vesti kuriam laikui, bet kad ir imunitetą reikia stiprinti... Gal yra vilniečių besilankančių pas A.Popovą - kaip dažnai jis Vilniuje būna, kokios kainos dabar pas jį? dar girdėjau apie gyd. Galvydytę - gal jeigu Popovo ilgai nebus pas ją reiks užsukti. Bet Popovas tubūt būtų vis tiek geriau, ar ne? Ir kokios Galvydytės kainos?

Gal kas nors į AŽ galit brūkštelėti 4u.gif .

Paskaitau, kaip jų pačios gydotės ir neviltis mane apima, kad jau aš tai niekada nesusigaudysu ir neatsiminisu kada ką vartoti....

Beje, Popovo knygą Vilniuje turiu - galiu paskolinti, kam labai reikia, tik dar susiieškoti reikia ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 18 lapkričio 2009 - 09:29
QUOTE(Pingvinukas @ 2009 11 17, 09:17)
Aš dabar dvi Popovo knygas užsisakiau internetu, nes pas patį A. Popovą jau nebeliko knygų  ax.gif http://www.patogupirkti.lt/search.asp Bus Kalėdoms  000054.gif

QUOTE(Pingvinukas @ 2009 11 17, 09:38)
Dar yra gyd. homeopato A. Bagdonavičiaus knyga http://www.patogupir...N=9786099504902

as ir sias dvi uzsisakiau internetu, kazin ar man liko, jau issigandau unsure.gif

mano dickiui tempos jau neber thumbup.gif pirmas dvi dienas gerem tirpinta oscilloc. tai nukrito gan greit, o dabar ciulpiam grippheel, karsta mineralini geriam, kvepuojam fiziologini vandeni na ir daug daug arbatu, bet vat kosulys nenori trauktis doh.gif Merginos patarkit gal pabandyt ta Tartephedreel? kosulys sausas, vakarais ir rytais pasidaro toks spazminis, nelabai atsikosti, siek tiek skauda krutine kosint g.gif O kazin kaip koju pedu pakaitinimas?

bet koks sergamumas mokykloj blink.gif mano berniokui, penktokas jis, net atostogas sia savaite visai klasei padare, is 24 vaiku sveiki 5 blink.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lawanda: 18 lapkričio 2009 - 10:27
QUOTE(lawanda @ 2009 11 18, 11:26)
kosulys sausas, vakarais ir rytais pasidaro toks spazminis, nelabai atsikosti, siek tiek skauda krutine kosint g.gif  O kazin kaip koju pedu pakaitinimas?

Lawanda, man ir mažiui kosulys lygiai toks pats, nebežinau ką daryt...
Atsakyti
QUOTE(Restar @ 2009 11 18, 09:28)
Tik kad aš nelabai turiu kantrybės kiekvieną dieną mėnesius nuosekliai tuos žirniukus čiulpti blush2.gif .

Restar 4u.gif , ir man ta disciplina yra kančia lotuliukas.gif doh.gif . Nu labai nemėgstu kasdien galvoti, kaip nepamiršti tuos žirniukus išgerti, o dar ir tuo metu nevalgius būti ax.gif . Galiausiai vis tiek pamirštu kada nors blush2.gif

Paskaitau, kaip jų pačios gydotės ir neviltis mane apima, kad jau aš tai niekada nesusigaudysu ir neatsiminisu kada ką vartoti....

Ir aš neatsimenu. Arba labai greitai užmirštu. Bet tam yra knygos ir internetas.

Man šovė į galvą tokia idėja: tuos Oscillococcinum žirniukus turbūt galima tirpinti ne tik degtinėje, bet ir destiliuotame vandenyje.
Nes mūsų gydytojas sakė, kad taip galima pačiam pasidaryti homeopatinę priemonę ir naujos nereiks pirkti.

O kas jau pirko, kiek kainuoja tas Oscillococcinum? Vokietijoj jo nėra, čia prancūzų gaminys.
Atsakyti
QUOTE(balta @ 2009 11 18, 11:33)
O kas jau pirko, kiek kainuoja tas Oscillococcinum? Vokietijoj jo nėra, čia prancūzų gaminys.

Apie 23 lt 4u.gif
Atsakyti
Aš pasižiūrėjau, tai karšta mineralkė kepenis valo, t.y. padeda sergant visiems toksinams pasišalint.
Dėl kosulio - nieko negaliu patart, patys tokie pat smile.gif .
O gleivių girdisi kiek nors ar ne? Dar reiktų gerklės galinę sienelę pasižiūrėt, paprastai ten matosi prilipusių gleivių. Tada galima manyt, kad reik skystint. Tartephedrilį, aišku, kad pabandykit, o gal padės.
Mums kai prasideda spazmai, nepadededa jokie vaistai, nei cheminiai, nei homeop. Bet, pasikartosiu blush2.gif , labai pasiteisno Strelnikovos kvėpavimo gimnastika. Paprastai po mankštos, iš sauso betampančio kosulio, atsikosom šlapiai ir kurį laiką nurimstam. Dabar jau nebeįsivaizduoju ką be tos mankštos darytumėm.
Atsakyti

Dar pasiskaičiau apie Oscillococcinum: jis padeda per pirmąsias 48 valandas. Po to nėra reikalo jo vartoti. Profilaktinio poveikio Cochrane-Review nenustatė.
Atsakyti
QUOTE(balta @ 2009 11 18, 12:16)
Dar pasiskaičiau apie Oscillococcinum: jis padeda per pirmąsias 48 valandas. Po to nėra reikalo jo vartoti. Profilaktinio poveikio Cochrane-Review nenustatė.

Man jis visai nesuveikė, tai matyt tikrai per vėlu jau buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(balta @ 2009 11 18, 11:33)

Camelijoi 19 lt. su centais.

QUOTE(balta @ 2009 11 18, 12:16)

O čia patikimas šaltinis, kažkaip visur jis minimas, būtent profilaktikai g.gif
Atsakyti
g.gif Ar kas bandete vaikams negri 1, nergi 2 profilaktiskai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linosska: 18 lapkričio 2009 - 14:07