Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

Sveika,
idomu, kaip jis buvo liepes jums vartoti, nes skiria ivairiai- ir kartu vartoti dvieju rusiu zirnelius, ir vienos rusies ryte, kitos- vakare, ir dvieju rusiu zirniukus vartoti kas antra diena. Geriausia, jei gydytojui pasiskambintumet ar uzeitumet, jis ivertintu situacija ir pakonsultuotu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crystalline: 06 lapkričio 2009 - 14:01
O mane juoda nemiga kankina unsure.gif Pirmadienį eisiu pas A. Popovą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pingvinukas: 06 lapkričio 2009 - 14:13
QUOTE(lawanda @ 2009 11 06, 12:39)
jau kazkur menesiukas  verysad.gif pediatrai visokius universalius lasus, juros vandenuka rekomenduoja, pagarint, pakvepuot eteriniu, ale nepadeda, tik laikinam, o garint eteriniu namuos negaliu, dickis turi alergija ikvepiamiesiams ivairiems, tuoj pradeda krenkst  doh.gif
o kur ta gyd. dirba? gal kontaktus zinot?  4u.gif
bandem... nieko  verysad.gif gal dar rik pabandyt, nes bandem kai tik prasidejo sloga g.gif

Lawanda, pasiskaitykit apie Pulsatilla ir Chamomilla. Matot, tiesiai šviesiai pasakyti gali tik tada, kai matai "raktinį" apibūdinimą, o tokiam mažiui sudėtinga ir esant šalia objektyviai įvertinti, kaip ir kas darosi.
Šitie du dažnai skiriami mažiems vaikams. Dėl stiprumo - mažam būčiau linkusi 6 potenciją (jeigu nėra polinkių į alergijas, pvz. Vilyttės mergaitei reikia aukštesnių potencijų).

QUOTE(Crystalline @ 2009 11 06, 13:12)

Obuoliausia, Calcium carbonicum saviskiams po kiek zirniu duodavai? Ar yra pasitaike kokiu reakciju?

Duodavau max 7 žirnius (didžiajam), o reakcijų nebuvo jokių, t.y. po ilgo laiko pastebėjau, kad senai lankėmės pas dantistą.
Iš esmės, gi čia biocheminė druska ir pašalinio poveikio būti neturi g.gif
Atsakyti
Dar klausimas, paraudę žiotys ir truputį peršti. Ką būtų galima pavartoti?
Atsakyti
Pasiskaitykit apie Arum Triphylum (yra Homeovox sudėtyje), Phytolacca (yra Mercurius heel ir Angin heel sudėtyje), Rhus toxidendron. Nes dar visokie niuansai galimi. ax.gif

Arum triphylum:
http://www.vithoulka...n...&Itemid=118

Phytolacca:

Rhus:
Atsakyti
QUOTE(Crystalline @ 2009 11 06, 15:00)
Sveika,
idomu, kaip jis buvo liepes jums vartoti, nes skiria ivairiai- ir kartu vartoti dvieju rusiu zirnelius, ir vienos rusies ryte, kitos- vakare, ir dvieju rusiu zirniukus vartoti kas antra diena. Geriausia, jei gydytojui pasiskambintumet ar uzeitumet, jis ivertintu situacija ir pakonsultuotu.

Nepatogu taip daznai trukdyti Misiu, mes naudojome jo vaistukus nuo letines ligos 3 kartus per diena,greitai po darzelio suslogavome ir kosejome. Dar pridejau drosera ir kalium bichromicum. Gal gavosi koks perdozavimas ar nesuderinamumas. Ech, kaip truksta ziniu. doh.gif
Atsakyti
pas mus namie jau visi be temperaturos smile.gif
bet kosinam tai ojojoi doh.gif
o neramina tai, kad pas maziuka absoliuciai jokio apetito verysad.gif visiskai nieko nenori ir nevalgo verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Casual, kažkaip dėl tų jūsų kosulių pagalvojau, o tavo didžiausiam darė tyrimus, pvz. micoplazmas, chlamidijas tikrino? Darė alergijai patikrinti odos alerginius dūrius, kraujo alerginį tyrimą. Mes kokius metus visi kosėjom (išskyrus mane), tai po krūvos aplankytų daktarų, galiausiai pas vaikus ir tėtį rado mikoplazmas. Visi pasveikom, o dičkė nebe verysad.gif Iki tol buvęs nealergiškas vaikas, staiga tapo krūvai alergenui jautrus.
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2009 11 06, 18:58)
Casual, kažkaip dėl tų jūsų kosulių pagalvojau, o tavo didžiausiam darė tyrimus, pvz. micoplazmas, chlamidijas tikrino? Darė alergijai patikrinti odos alerginius dūrius, kraujo alerginį tyrimą. Mes kokius metus visi kosėjom (išskyrus mane), tai po krūvos aplankytų daktarų, galiausiai pas vaikus ir tėtį rado mikoplazmas. Visi pasveikom, o dičkė nebe verysad.gif Iki tol buvęs nealergiškas vaikas, staiga tapo krūvai alergenui jautrus.

mikoplazmas pernai tikrino - nerado.
pas alergologus turejo visa kompanija vakar eiti, bet ejo tik dickis (kiti temperaturini buvo).
tai dickiui, kuris yra pvz alergiskas zemuogem kartais (ne kiekvienais metais), nustate, kad alergiskas visom imanomom ziedadulkem blink.gif g.gif neleido medaus ir homeoptijos blink.gif blink.gif blink.gif kas man kelia daug itarimu g.gif juk homeopatija irgi alergijas gydo? unsure.gif neleido jokiu zoliniu arbatu, o mes sode sededami tikrai ju daug gerem, ir tada kaip tik jokiu slogu nebuvo doh.gif
Atsakyti
Mums daktarė diagnozavo anginą ir greičiausiai pūlingą, Tempa vis šokinėjo naktį 38.6 ...
Atsakyti
Prisiminiau, kad kažkuri klausėte dėl vaistinės Panevėžyje, tai
DIDŽIOJI VAISTINĖ, UAB
Nemuno g. 62, LT-35192 PANEVĖŽYS, LIETUVA Tel:(45) 465938
Priešais polikliniką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2009 11 06, 14:26)
Aš žinok pradžioj irgi taip pamaniau, bet kadangi buvau seną žinutę ką tik perskaičius, tai kažkaip suraukiau, kad Nikofija tokiu būdu cituoja žinutę.

Nikofija, o mergaitei liga į gerklę neina?

Nežinau mažei ką nuo gerklės ką duot. Kompleksai neima, sako "braižo" gerklę. Bet tempera tik 37.4 laikosi, tai kažko baisaus kaip ir nėra.

Į gerklę lyg neina,bet tas kosulys kažkoks stipresnis darosi ir temperatūra vėl iki 38 prikilo,kas mane labiausiai nervina. Atrodo jau atitaikai vaistą,krinta ,bet žiūrėk ir vėl kyla. doh.gif
Atsakyti