Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

Vilmora, aš radau tik tiek informacijos, kiek parašiau. Pati rekomendacijų nedalinsiu, geriau būtų gydytojo pasiklausti mirksiukas.gif

Naudinga ir aktuali labai tavo informacija, o dėl tos profilaktikos, labai jau skirtingos rekomendacijos, sakau gal kuri Oscil. naudoja, tai būtų aiškiau blush2.gif

Minėdama tabletes, turi galvoje Schüsslerio druskas?
Taip, galima tirpinti. Suaugusiam 10 tablečių tirpinama karštam vandeny, maišoma ne su metaliniu šaukšteliu.
[/quote]

Turbūt kad ne Schüsslerio druskas, o vaistus tablečių pavidalu (pvz.: Mercurius - heel).
O dauguma kaulių gripui išvardytų komponentų įeina į Influcido sudėtį, tik žemom potencijom, turbūt reiktų ištisai gerti, kad suveiktų.
Atsakyti
Sveikutės.

Sužinojau,kad vaikų darželiuose skraido skarlatina. Ar yra kokių homeopatinių prevencijos priemonių ir gydymo?
Atsakyti
Beja Misis mane buvo pamokinęs kaip pasiruošt oscillococcinum visai žiemai ir nepirkinėti.tinka tik suaugusiems.

Paimti butelį degtinės ir suberti vieną oscillococcinum induką.Kai reikės įsipilt šiek tiek tos degtinės su ištirpsiu vaistuku ir praskiest vandeniu ir gert.

Misis sakė,taip vaistas niekad nepraras efekto ir nepasens.
O vaikams galima tirpdyt vandeny uždengt ir laikyt tamsoje dvi dienas tinkami bus.
Atsakyti
QUOTE(NiBiRu @ 2009 11 16, 14:14)
Sveikutės.

Sužinojau,kad vaikų darželiuose skraido skarlatina. Ar yra kokių homeopatinių prevencijos priemonių ir gydymo?

Brrrrrrrrr kuriam darzeli skraido? doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(NiBiRu @ 2009 11 16, 13:30)
Beja Misis mane buvo pamokinęs kaip pasiruošt oscillococcinum visai žiemai ir nepirkinėti.tinka tik suaugusiems.

Paimti butelį degtinės ir suberti vieną oscillococcinum induką.Kai  reikės įsipilt šiek tiek tos degtinės su ištirpsiu vaistuku ir praskiest vandeniu ir gert.

Misis sakė,taip vaistas niekad nepraras efekto ir nepasens.
O vaikams galima tirpdyt vandeny uždengt ir laikyt tamsoje dvi dienas tinkami bus.

dėkui 4u.gif

man sakė, paimti 2 žirniukus ir duoti. bet aš susimėčiau, juk tam indely ten tokie myzerni žirniukai. ir jei atskaičiuosiu 2 - ar bebus iš jų poveikis? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2009 11 16, 14:41)
dėkui  4u.gif

man sakė, paimti 2 žirniukus ir duoti. bet aš susimėčiau, juk tam indely ten tokie myzerni žirniukai. ir jei atskaičiuosiu 2 - ar bebus iš jų poveikis?  doh.gif

Nu zinokis ir man jis sake, kad du zirniukus,ale savaitgali mane sueme jauciu tas gripas, tai as is tos baimes daugiau jai zirniuku sudaviau,pavariau saviveiklos,bet gal neuzkreciau doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
[quote=vilytte,2009 11 16, 10:08]
Oscilokoksinumas yra labai aukštų potencijų. Jame taip sakykim "materijos" jau nebelikę, todėl kai kurie autoriai laikosi nuomonės, kad tokiu atveju kiekis žirniukų jau nesvarbus.

O mano gydytoja laip tik sakė,kad aukštos potencijos(200) suaugusiam ar vaikui nesvarbu 2 žirniukai. ax.gif Kad daug negalima. Nors seniai jau aš iš jos mokiausi. Gal keičiasi mados homeopatijoje. lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=nikofija,2009 11 16, 16:20]
[quote=vilytte,2009 11 16, 10:08]
Oscilokoksinumas yra labai aukštų potencijų. Jame taip sakykim "materijos" jau nebelikę, todėl kai kurie autoriai laikosi nuomonės, kad tokiu atveju kiekis žirniukų jau nesvarbus.

O mano gydytoja laip tik sakė,kad aukštos potencijos(200) suaugusiam ar vaikui nesvarbu 2 žirniukai. ax.gif Kad daug negalima. Nors seniai jau aš iš jos mokiausi. Gal keičiasi mados homeopatijoje. lotuliukas.gif
[/quote]

Kuo toliau į mišką, tuo daugiau medžių.
Aš žinok irgi manau, kad aukštos potencijos geriau mažiau, ir iš vis geriau pačioms prie aukštų potencijų nekišti nagų.
Kažkaip norėjau pasakyti, kad žemas potencijas (pvz. 3 ar 6) galim po šešis, aštuonis ar kiek ten reikia kartų suduot. O aukštą potenciją (pvz. 30) geriau sutirpint tuos pačius šešis ar aštuonis žirnius ir sugurkšnot per kelis kartus.
Nors vat gyd. Galvydytė iki 8 kartų ir 30 potenciją ūmios ligos atveju leisdavo vartot.

O kalbant apie 200 potenciją, mums jau porą kartų jinai buvo skirta ilgam vartojimui, ir tikrai ne po 2 žirnius. Žirniuku sk. praktiškai atitinka metus, tik aišku dažnumas visai kitas (kartas savaitėj).
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2009 11 15, 14:41)
Pagal Misį - tas pats  mirksiukas.gif bet aš ištirpinu ir turiu po ranka ir kai matau kad vaikas ilgai nieko burnoj neturėjo tai ir pakišu atsigerti. o kitu atveju reikėtų tirptinti ir laukti kol ištirps, o tuo metu žiūrėk ką ir įsikišo į burną  doh.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif ir as taip darau
Atsakyti
QUOTE(NiBiRu @ 2009 11 16, 14:14)
Sveikutės.

cia kuriam mieste?

galiu prisijungt prie gasdinimu -neva tai ir kokliusho banga uzejo g.gif

nors, nesuprasi schmoll.gif - mes va namie sedim doh.gif tuoj pamirshiu net ir kelia i darba doh.gif

o su tuo Oscilococsinum, tai i degtines buteli reik viena ta maziuka indeliuka, ar visa pakuote suberti?
ir kaip reik vartoti? jau kai sergi ar ir profilaktiskai? po kiek ir kas kiek laiko? blush2.gif
(puslitris is ryto - puslitris vakare ir jokiu problemu ilgam lotuliukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Casual: 16 lapkričio 2009 - 17:38
Sveikos, mano dičkis vėl buvo kažką pasigavęs, sausas kosulys, temperatūra laikėsi parą 38-39, bijojau to gripo, daviau Bell hom, Gels 30, Bron 30, po paros išprakaitavo ir jau daug geriau:) Bet šiaip dažnai pasitaiko, kad prieš pat pagerėjimą, kai serga, atsitinka mums "Pavor nocturnus", atsibuna, žiūri į mane ir šaukia su siaubu "mama", manęs nemato... Kažkada Folio metodu buvo mums skirta Stramonium, tai po to tokio atvejo suduodu ta Stramonium... Gal kas turite ilgalaikės patirties apie tuos "Pavor nocturnus", nes kažkur ankstesnėse temose buvo apie tai kalba...
Atsakyti
o gal ka gali patarti esant psoriazei? (zvynelinei) 4u.gif
Atsakyti