Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(balta @ 2009 11 15, 17:21)
O iš kur tu ištraukei, kad trimetei 12 žirniukų reikia  doh.gif

Nežinau, ar esu tikrai 12 davus, bet aš skaičiuoju iki 9 ir jei žirniuku daugiau įkrenta nekrapštau jo lauk. Mums pediatrė tokius skaičius sakė unsure.gif
Perdozavimo simptomų jokių nemačiau, tik mačiau, kad tris kartus duodami po 3 žirniukus mums nelabai padėjo, o kai pradėjau tirpintą kiekį dažniau duot - iš karto rezultatai pasimatė. Šiuo atveju tai nebuvo savigyda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Coccinela: 15 lapkričio 2009 - 19:08
QUOTE(balta @ 2009 11 15, 19:21)
O iš kur tu ištraukei, kad trimetei 12 žirniukų reikia  doh.gif

Galima išsitirpinti visai dienai. Mano gydytoja sakė,kad taip vaistas veikia švelniau ir tada nėra taip svarbu kokia potencija. Ta prasme,kad ūmios ligos atveju turint aukštą potenciją, galima ištirpinti ir duoti dažniau po arbatinį šaukštelį. Bet čia žemesnių potencijų. 200 potenciją į stiklinę 2 žirniai( suaugusiems taip pat). . Bet tokią aukštą duodu tik keletą sykių, dažnai neduodu. Kitą dieną reikia pakeisti. 4u.gif Pirmą kartą galima duoti nepilnai ištirpinus, po to,kai ištirps. Taip gausis šiek tiek skirtinga potencija ( tas yra visai gerai).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nikofija: 15 lapkričio 2009 - 19:06
balta, o tai kaip tu duodi vaikams ūmiu atveju? Kai reikia kas pusvalandį tarkim pradžioj duot? Taip kas kartą ir duodi po 3 žirniukus? g.gif juk tada tų žirniukų per dieną tikrai daugiau nei 12 gautųs unsure.gif
Nežinau, aš niekada neabejojau kad labai jau blogai tas paros dozės ištirpinimas. Mums tas tik pasiteisino.
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2009 11 15, 18:53)
Nežinau, ar esu tikrai 12 davus, bet aš skaičiuoju iki 9 ir jei žirniuku daugiau įkrenta nekrapštau jo lauk. Mums pediatrė tokius skaičius sakė  unsure.gif
Perdozavimo simptomų jokių nemačiau, tik mačiau, kad tris kartus duodami po 3 žirniukus mums nelabai padėjo, o kai pradėjau tirpintą kiekį dažniau duot - iš karto rezultatai pasimatė. Šiuo atveju tai nebuvo savigyda.

tai tu ir įmetus į stiklinę 3 žirniukus ir duok dažniau. juk net suaugusiam negalima tiek žirniukų blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2009 11 15, 19:12)
balta, o tai kaip tu duodi vaikams ūmiu atveju? Kai reikia kas pusvalandį tarkim pradžioj duot? Taip kas kartą ir duodi po 3 žirniukus?  g.gif juk tada tų žirniukų per dieną tikrai daugiau nei 12 gautųs  unsure.gif
Nežinau, aš niekada neabejojau kad labai jau blogai tas paros dozės ištirpinimas. Mums tas tik pasiteisino.

Aš tiesiog žirniukus duodu. Nes mano vaikai būtent žirniukų nori.
Bet jei tirpini dienai, tau gaunasi, kad susitaupo tų žirniukų, nes vieno karto normą dedi į stiklinę ir maišydama kaip ir potencijuoji. Tokiu atveju nesumuoji, kiek kartų per dieną duotum. Tą stiklinę gerdama, kaskart ir gauni reikiamą kiekį.
Na, bent jau aš taip suprantu tą tirpinimą stiklinėj.
Papildyta:
QUOTE(Coccinela @ 2009 11 15, 19:12)
balta, o tai kaip tu duodi vaikams ūmiu atveju? Kai reikia kas pusvalandį tarkim pradžioj duot? Taip kas kartą ir duodi po 3 žirniukus?  g.gif juk tada tų žirniukų per dieną tikrai daugiau nei 12 gautųs  unsure.gif

Pradžioj duodu tris kartus kas pusvalandį, o paskui, jei vaistas tiko, didinu tarpus.

Jei kokia Arnica, tai ir dažniau iš pradžių duodu. Žiūrint kokia problema.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 11 14, 09:47)
o šiaip kosulys,tai dieną kosėja nedaug,tik atsigulus pietų prasideda priepuolinis,arba jau vakare,kai atsigula prieš miegą

Panasu i pulinga sloga-kai atsigula.pradeda teketi ir todel kosti
Atsakyti
Nu tai jūs man paaiškinkit, ar 9 žirniukai per dieną ištirpsta vandeny, ar ištirpsta organizme, kurį sudaro 80% vandens + skysčiai kurie jį "kiaurai" per parą perplaukia. Aš sutinku, kad šaušktelyje vandens tie 9 žirniukai susikoncentravę labiau, bet dozė tai juk maža. Prisiminkim iš elektrofizikos: yra ir įtampa, ir stipris - man atrodo šiuo atveju labai tinkamas palyginimas. Plius kiekvienas turime savo "varžą" ax.gif
Ai, aš labai gavos nesuku, tikrai nemanau, kad padauginam kažko. Vat, gal kitą kartą verta pabandyt taupumo sumetimais. Paklausiu dar ir savo homeopatės, jei tik nepamiršiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2009 11 15, 11:41)
Bandau antrą savaitę gydyti vaiko pastovų šniurkščiojimą nosimi, kuris prasidėjo iškart rudenį (adeniodai). Daviau pradžioj Lymhomiosot, po to Belladona homacord ir tujų aliejų. Tai mums prasidėjo kaip ir alergija, išraudonavo žandai, nosies kraštai paraudo.... Įtariu nuo tujų aliejaus  verysad.gif Reiks baigt saviveiklą ir eiti pas Misių....

Tuju aliejus kaip tik idealus adeinoidams,nebent tikrai alergizuoja.Bet pabandykit ji viena,be jokio kito preparato.
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2009 11 15, 19:44)
Nu tai jūs man paaiškinkit, ar 9 žirniukai per dieną ištirpsta vandeny, ar ištirpsta organizme, kurį sudaro 80% vandens + skysčiai kurie jį "kiaurai" per parą perplaukia. Aš sutinku, kad šaušktelyje vandens tie 9 žirniukai susikoncentravę labiau, bet dozė tai juk maža. Prisiminkim iš elektrofizikos: yra ir įtampa, ir stipris - man atrodo šiuo atveju labai tinkamas palyginimas. Plius kiekvienas turime savo "varžą"  ax.gif
Ai, aš labai gavos nesuku, tikrai nemanau, kad padauginam kažko. Vat, gal kitą kartą verta pabandyt taupumo sumetimais. Paklausiu dar ir savo homeopatės, jei tik nepamiršiu  ax.gif

Man atrodo, kad homeopatija visai kitaip veikia. Bet aš nesu jokia profė, pati apie tirpinimą sužinojau būtent šitoj temoj. Dėl to jokių teorijų neišvedžiosiu. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(balta @ 2009 11 15, 18:54)
jokių teorijų neišvedžiosiu.  rolleyes.gif

Jokios idėjos nesuprasi jos neišanalizavęs mirksiukas.gif Juk dėl idėjos ir diskutuojam, ar ne?
Atsakyti
Ūminiu atveju: 1-ą parą 2 val. kas 15 min., po to - kas valandą. 2-ą parą kas 2 val. Pagerėjus - 3 kartus per dieną,o aš taip duodu ,pirmame puslapyje parašyta.
Atsakyti
paskaiciau ir susimasciau g.gif
o kas buna kai perdozuoji? blink.gif
nes, itariu, esu ir sau ir vaikams ne syki perdozavus blush2.gif doh.gif blush2.gif
Atsakyti