Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(Eima @ 2009 11 15, 10:28)
nes sakė kosulys Chamomillinis...

kaip tai suprasti? nes kaip sakiau, įprastinis gydymas prie tos pačios ligos turėjo būti chamomila + mercurius solubilis. o tuo metu buvo vėl bėganti per gerklę sloga su iššaukiančiu kosuliu.
bet dabar kažkaip stengiuosi be jų apsieiti. nežinau kaip su homeopatiniais vaistais, bet bijau kad prieš 2 savaites gavus šiuos vaistus, organizmas į juos nebereaguos g.gif ar taip gali būti g.gif
Atsakyti
Bandau antrą savaitę gydyti vaiko pastovų šniurkščiojimą nosimi, kuris prasidėjo iškart rudenį (adeniodai). Daviau pradžioj Lymhomiosot, po to Belladona homacord ir tujų aliejų. Tai mums prasidėjo kaip ir alergija, išraudonavo žandai, nosies kraštai paraudo.... Įtariu nuo tujų aliejaus verysad.gif Reiks baigt saviveiklą ir eiti pas Misių....
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2009 11 15, 11:33)
kaip tai suprasti? nes kaip sakiau, įprastinis gydymas prie tos pačios ligos turėjo būti chamomila + mercurius solubilis. o tuo metu buvo vėl bėganti per gerklę sloga su iššaukiančiu kosuliu.
bet dabar kažkaip stengiuosi be jų apsieiti. nežinau kaip su homeopatiniais vaistais, bet bijau kad prieš 2 savaites gavus šiuos vaistus, organizmas į juos nebereaguos  g.gif ar taip gali būti  g.gif

Teisingai vartojant homeopatinius vaistukus, reikėtų pastebėti vaisto poveikį ir gerti vėl,kai poveikis baigiasi. Gydytojai,kadangi nestebi visą laiką ligonio,paskiria maždaug pagal potencijos aukštumą. Todėl reaguos organizmas visą laiką. ax.gif
Atsakyti
Chamomilinis... Mazgis pradėjo vis pakosčiot taip šlapokai, o kai miega lyg springdamas nestipriai kosėdavo. Dantys dygsta ir labai daug seilių. Gali būt, kad ir nuo seilių kiekio kosėjo, bet pradėjus duot Chamomilla sumažėjo ir dieną praktiškai nebekosti. Šią nakt tik kosėjo, bet kai vaiką paverti seilės išbėga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2009 11 15, 10:42)
sveikos, galvoju pasilabinsiu, patirtim pasidalinsiu, o tema žiūriu uždaryta o ir naujoj kiek oho prišnekėjot  doh.gif

mano mažoji vėl atkrito ir vėl pagal tą scenarijų. o tam pačiam scenarijui turiu tuos pačius vaistus.
bet kai preitą kartą pediatrė išrašinėjo pažymą į darželius, klausiau ko čia taip ta sloga mano abiem mergičkom bėga. sakė, tokia jau struktūra ir vadinasi tai sinusitas.
tai nuo vakar spjoviau šį kartą į to pačio scenarijaus vaistukus ir daviau gelsemium 30 2 žirniukus. pusę stiklinės man išgurkšnojo per dieną. o šį rytą ir jau tiršta (gal būt tai vadinama pūlinga) sloga išlindo į išorę ir jau pati kiek sugebėjo išsipūtė  thumbup.gif
kadangi 30 potencija galima gydyti savaitę ar dvi, tai gelsemium ir toliau duosiu, šiandien dažniau o ryt rečiau.

gal dar galėtumėt patarti ką duoti kai yra paakys raudonas, kairys. bet taip atrodo lyg būtų atopinis dermatitas  unsure.gif kitur ant kūnelio niekur nėra  schmoll.gif

nesuprantu gelsemium 30 2 žirniukus kaip vartojai ,kiek metų mergaitėms?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GREISI*: 15 lapkričio 2009 - 11:14
QUOTE(*GREISI* @ 2009 11 15, 11:13)
nesuprantu gelsemium 30 2 žirniukus kaip vartojai ,kiek metų mergaitėms?

dabar duodu. vaikui 2 metai
atsirado sloga. penktadienį auklėtoja sakė, kad per pietų miega šlapiai kosėjo. ir man to ir tereikėjo suprasti kad vėl teka į gerklę. tad pabandžiau gelsemium 30. o duodu po 2 žirniukus. tiksliau puse stiklinės vandens ir 2 žirniukai. ir tą vandenuką gurkšonojo per visą dieną. tad negaliu pasakyti kiek kartų, gal 5 g.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2009 11 15, 12:24)
dabar duodu. vaikui 2 metai
atsirado sloga. penktadienį auklėtoja sakė, kad per pietų miega šlapiai kosėjo. ir man to ir tereikėjo suprasti kad vėl teka į gerklę. tad pabandžiau gelsemium 30. o duodu po 2 žirniukus. tiksliau puse stiklinės vandens ir 2 žirniukai. ir tą vandenuką gurkšonojo per visą dieną. tad negaliu pasakyti kiek kartų, gal 5  g.gif

ta prasme is viso du zirniukai dienoje,ar kekviena karta tirpini po du zirniukus stiklineje?
Sriftas lietuviskas neisijungia.
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 11 15, 13:38)
ta prasme is viso du zirniukai dienoje,ar kekviena karta tirpini po du zirniukus stiklineje?

Pagal Misį - tas pats mirksiukas.gif bet aš ištirpinu ir turiu po ranka ir kai matau kad vaikas ilgai nieko burnoj neturėjo tai ir pakišu atsigerti. o kitu atveju reikėtų tirptinti ir laukti kol ištirps, o tuo metu žiūrėk ką ir įsikišo į burną doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2009 11 15, 14:41)
Pagal Misį - tas pats  mirksiukas.gif bet aš ištirpinu ir turiu po ranka ir kai matau kad vaikas ilgai nieko burnoj neturėjo tai ir pakišu atsigerti. o kitu atveju reikėtų tirptinti ir laukti kol ištirps, o tuo metu žiūrėk ką ir įsikišo į burną  doh.gif  lotuliukas.gif

Ta prasme dviejų žirniukų visai dienai užtenka blink.gif .
Atsakyti
Aš trimetei ūmiu atveju tirpinu 9-12 žirniukų į pusę stiklinės vandens ir irgi duodu vis per dieną pagurkšnot. Negali būti, kad būtų toks pats poveikis kaip tirpinant tik 3 žirniukus blink.gif ?? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 11 15, 17:12)
Ta prasme dviejų žirniukų visai dienai užtenka  blink.gif .

QUOTE(Coccinela @ 2009 11 15, 17:30)
Aš trimetei ūmiu atveju tirpinu 9-12 žirniukų į pusę stiklinės vandens ir irgi duodu vis per dieną pagurkšnot. Negali būti, kad būtų toks pats poveikis kaip tirpinant tik 3 žirniukus  blink.gif ??  unsure.gif

nu palaukim obuoliausios. bet Coccinela, ar 3 žirniukus ištirptinti į šaukštuką ir duoti iš karto išgerti, ar... paskaičiuokim.... šaukštukas su 3 žirniukais į stiklinę + šaukštukas su 3 žirniukais...... oho koks perdozavimas blink.gif

aišku, čia labai skiriasi nuo Misis gydymo ir kai kurių jūsų. jūs ligos pradžioj duodat dažnai, o Misis - tiek kiek reikia 3 ar 2 kartus į dieną. šį kartą aš saviveikla irgi užsiėmiau - kuo dažniau.
bet žinau, kad Misis man aiškino kad tai vienas ir tas pats ar kas kart tirpdinti žirniukus, ar sutirpinti vieną kartą
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2009 11 15, 17:30)
Aš trimetei ūmiu atveju tirpinu 9-12 žirniukų į pusę stiklinės vandens ir irgi duodu vis per dieną pagurkšnot. Negali būti, kad būtų toks pats poveikis kaip tirpinant tik 3 žirniukus  blink.gif ??  unsure.gif

O iš kur tu ištraukei, kad trimetei 12 žirniukų reikia doh.gif
Atsakyti