Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(opium @ 2009 11 13, 22:11)
reikalas toks: vyrui nuo danties žandas pradėjo tinti. taip jau ne pirmą kartą. vis antibais išsigydo. neblogai būtų homeopat. paeksperimentuot  rolleyes.gif help  help.gif

mercurius heel gal tiktų.
Nu mes kaip ir pasveikome,bet liko kosulys,kuris ypač atisgulus kankina.Kosti jau kelias dienas,niekas nepadeda.Nežinau ką bandyti,toks nei sausas ,nei šlapias.Bet kai atsigula,tai toks spazminis daug kartų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GREISI*: 13 lapkričio 2009 - 21:37
QUOTE(*GREISI* @ 2009 11 13, 21:35)
mercurius heel gal tiktų.
Nu mes kaip ir pasveikome,bet liko kosulys,kuris ypač atisgulus kankina.Kosti jau kelias dienas,niekas nepadeda.Nežinau ką bandyti,toks nei sausas ,nei šlapias.Bet kai atsigula,tai toks spazminis daug kartų.

Jei kosulys atsiranda dažniausiai 1-3 valandą nakties, tiktų Arsenicum alb. Dukrai labai pradėjo. Jei kosulys būna +/- 12 valandą tiktų Bryonia, nors rašoma, kad jis kai kosulys iš krūtinės, bet man užsifiksavo ir tas laiko nurodymas.
Dar kaip anksčiau minėjau, padėdavo Tartephedreel maišytas vandeny su Drosera į pusė stiklinės vandens. Priepolio metu duot pagurkšnot.
Bet realiai tą tikrą spazminį naktinį panaikndavom su Arsenicum Alb. Naudojom 12 potenciją, nelabai veikė tai gavo 30. Dukrai buvo 4-4,5 metų. Beje, įdomu, kad homeopatė jį liepdavo duot 13 valandą.
Atsakyti
Jei kosulys vos atsigulus ir pasikartoja tik ryte - Lachesis mirksiukas.gif
Manoji paskutinio paūmėjimo metu taip vargo - tik atsigula ir pradeda kosėt spazmiškai kokią gerą valandą, net užmiega nuvargus ir toliau per miegus kosti doh.gif Naktį ramiai išmiegodavo, o ryte nuo kosulio prabusdavo.

Noriu pasiklaust apie potencijas. Ar teisingai mąstau, kad geriausia vaistinėjė vaistus turėt 30C, jei planuojama tik vienos potencijos turėt? g.gif kalbu apie tuos žirniukus, kuriuos duočiau 3 metų vaikui tik peršalimo atveju.
Ir ar galit ką pasiūlyt jautrumui apramint, hemoglobinui pakelt. 4u.gif kažkur skaičiau ir nepasižymėjau blush2.gif
Atsakyti
Bryonia naudojom nelabai veikė,o šiaip kosulys,tai dieną kosėja nedaug,tik atsigulus pietų prasideda priepuolinis,arba jau vakare,kai atsigula prieš miegą.Tiesa šiandiena naktį ir mergaitė pradėjo kosėti spazmiškai sausai,kas čia per virusas.Sauso kosulio apskritai nesam turėję.Tiesa ,kai skaučiau apie kiaulių gripą mano ir kaimynės vaikams panašus persirgimas buvo,tik mums lengviau,nes prisičiulpėm gal kad žirniukų.O va kaimynės mergaitė atibiotikus gėrė.
Važiuosiu į vaistinę šį kartą 30 pirksiu,nes šešta mums sunkiai veikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GREISI*: 14 lapkričio 2009 - 08:51
QUOTE(*GREISI* @ 2009 11 14, 09:47)
Bryonia naudojom nelabai veikė,o šiaip kosulys,tai dieną kosėja nedaug,tik atsigulus pietų prasideda priepuolinis,arba jau vakare,kai atsigula prieš miegą.Tiesa šiandiena naktį ir mergaitė pradėjo kosėti spazmiškai sausai,kas čia per virusas.Sauso kosulio apskritai nesam turėję.Tiesa ,kai skaučiau apie kiaulių gripą mano ir kaimynės vaikams panašus persirgimas buvo,tik mums lengviau,nes prisičiulpėm gal kad žirniukų.O va kaimynės mergaitė atibiotikus gėrė.
Važiuosiu į vaistinę šį kartą 30 pirksiu,nes šešta mums sunkiai veikia.

nenoriu vel apie ta pati, bet mums visiems sausas kosulys kartu su kiauliu gripu ejo ( kai nukrito temperatura tai pradejom koseti), man jau baiginejasi be jokiu vaistu, bet tesesi gal 2 savaites doh.gif toks bjaurus, nes kai uzspazmuoja negali susilaikyt nekosinus, o atkoseti nieko nesigauna doh.gif bet jau kaip ir viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2009 11 14, 15:23)
nenoriu vel apie ta pati, bet mums visiems sausas kosulys kartu su kiauliu gripu ejo ( kai nukrito temperatura tai pradejom koseti), man jau baiginejasi be jokiu vaistu, bet tesesi gal 2 savaites doh.gif  toks bjaurus, nes kai uzspazmuoja negali susilaikyt nekosinus, o atkoseti nieko nesigauna  doh.gif  bet jau kaip ir viskas  thumbup.gif

Nu manau mums tas pats,o kaip gydėtės?Tikiuosi ir mums į pabaigą.
Atsakyti
Sveikutes merginiukes

As su klausimeliu.Mano merginiukei (1,9men)taip svyrineja tempa, tai 37,tai 37,1arba 37,2, pasidarem kraujuka geras, pirmadieni nesim slapimo tyrima.Neabejoju, kad slapimo taku infekcija bus. Gal kuri esat kazka vartojus is zirniuku?Nu taip nenoriu antibu doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergaite12 @ 2009 11 14, 18:21)
Sveikutes merginiukes

As su klausimeliu.Mano merginiukei (1,9men)taip svyrineja tempa, tai 37,tai 37,1arba 37,2, pasidarem kraujuka geras, pirmadieni nesim slapimo tyrima.Neabejoju, kad slapimo taku infekcija bus. Gal kuri esat kazka vartojus is zirniuku?Nu taip nenoriu antibu doh.gif  doh.gif  doh.gif

http://www.imuniteta...ogas.php?mgid=1
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 11 14, 15:52)
Nu manau mums tas pats,o kaip gydėtės?Tikiuosi ir mums į pabaigą.

nebeatsimenu blush2.gif blush2.gif viskuom , ka cia merginos rekomendavo ax.gif (Gelsemium pagrinde,antigripinu, po to nuo kosulio) tai as atsikapsciau, o maziui visvien komplikavosi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2009 11 14, 23:06)
nebeatsimenu blush2.gif  blush2.gif  viskuom , ka cia merginos rekomendavo ax.gif (Gelsemium pagrinde,antigripinu, po to nuo kosulio)  tai as atsikapsciau, o maziui visvien komplikavosi  verysad.gif

nu mano mažius irgi jau nustojo kosėti,sirgti,o didžkei nosis ,tik užsiblokavusi,duodu merc.sol.,žiūrėsiu kaip bus.Vakar gėrėm tuos lašiukus su mergina(compex drosera),tai naktį ,tik vieną kartą kosėjo ,tiksliau užsikosėjo lengvai.Manau jau šiam kartui viskas,baigėm sirgti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GREISI*: 15 lapkričio 2009 - 08:59
sveikos, galvoju pasilabinsiu, patirtim pasidalinsiu, o tema žiūriu uždaryta o ir naujoj kiek oho prišnekėjot doh.gif

mano mažoji vėl atkrito ir vėl pagal tą scenarijų. o tam pačiam scenarijui turiu tuos pačius vaistus.
bet kai preitą kartą pediatrė išrašinėjo pažymą į darželius, klausiau ko čia taip ta sloga mano abiem mergičkom bėga. sakė, tokia jau struktūra ir vadinasi tai sinusitas.
tai nuo vakar spjoviau šį kartą į to pačio scenarijaus vaistukus ir daviau gelsemium 30 2 žirniukus. pusę stiklinės man išgurkšnojo per dieną. o šį rytą ir jau tiršta (gal būt tai vadinama pūlinga) sloga išlindo į išorę ir jau pati kiek sugebėjo išsipūtė thumbup.gif
kadangi 30 potencija galima gydyti savaitę ar dvi, tai gelsemium ir toliau duosiu, šiandien dažniau o ryt rečiau.

gal dar galėtumėt patarti ką duoti kai yra paakys raudonas, kairys. bet taip atrodo lyg būtų atopinis dermatitas unsure.gif kitur ant kūnelio niekur nėra schmoll.gif
Atsakyti
Šiaip ko gero kiek gydytojų tiek nuominių - dėl 30 potencijos, kad savaitei, dviem.

Mūsų gydytoja mažiukui 30 potenciją skyrė "tiek kiek reik". Tai jis jau gauna 1,5 mėnesio. O dabar vėl pakosėt pradėjo, tai liepė irgi nenuimt, nes gali būt, kad ne tik nuo seilių kosti. Šalia skyrė Chamomilla 30 ir liepė duot į dieną bent 3 kartus, nes sakė kosulys Chamomillinis...
Atsakyti