Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

Villyte, Mercuriu naudojot 30? O po kiek ir kaip dažnai duodavai? Einu pirmadienį su dukra pas kitą gydytoją homeopatę, žiūrėsim ką naujo pasakys apie jos gydymus...
Atsakyti
Aha, merc. sol. 30. Pradzioj po 6 zirniukus du kart dienoj (man rodos dvi savaites, o gal menesi, pamirsau jau ), kita menesi karta dienoj.
Buvom tokioj aklavietej kai periodiskai is visu jegu, ryte kazka vis po nelabai daug isplaudavom. Tai po merc. nei jegu, nei plovimu nereikejo, pradejo viskas gausiai pustis. Beje, mes be adenoidu, tai suversti uzburkimu adenoidams negalim.
Atsakyti
Čia yra Misiaus komentaras apie paršgripį:

http://www.ve.lt/?da...p;id=1257884327

Maniškiai vaikai irgi karčiavo, dičkis porą dienų, gerklėje gumulas, pakilusi "angina" . Susitvarkė su Bell hom, Mercur sol 30, Phytoll 30,nes Anginheel nelabai veikė, o va aukštesnės potencijos suveikė. Po to mažius sukarčiavo, bet tik vieną dieną, jam buvo suduotas Gelsemium 30. O vyrą smarkiai krėtė šaltis, kilo temperatūra, laužė kaulus, gėrėm Gelsemium 200, tai po paros jau buvo geriau, tik gerklę kabino. Tai vėl ėmėm Angin heel sudėtį, tik aukštesnėmis potencijomis, padėjo gan greitai... Tai vat įdomu, ar paršgripis buvo, ar dar jo laukti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2009 11 13, 10:03)
O galiu paklaust ne iš paršų pasaulio blush2.gif

Kas turi patirties su tuo tujų aliejum? AR jis veiksmingas naudojant slogos gydymui, o ne adenoidams? Pas dukrą adenoidų nėr, bet jau gan ilgai sloguoja. Ir ta sloga daugiau vidinė, nosis nepasikimšus tik naktims kosėjo - anksčiau truputį rašiau. Per pora dienų suveikė Gelsemium su Mercurius Solubilis, taip pat lašinau tujų aliejų ryte/vakare. Praėjo 5 dienos ir dukra pradėjo daugiau išsipūtinėt nosį ir išsikosėt irgi rytais... Čia gerai ar susirūpint g.gif Dar pastebėjau, kad ant kaklo limfmazgiai padidėję. Nors pirmadienį darėm kraujo tyrimus ir jie rodė, kad buvęs virusas ir linksta link sveikimo stadijos. Vat ir pasimečiau.

Įkišiu savo trigrašį.
Bendra savijauta į gerumą ar į blogumą? Pagal tai, ką surašei, būtų panašu tiesiog į valymąsi (net ir nustojus vartoti vaistus jie kurį laiką veikia).
Limfmazgį tik dabar pastebėjai? Man irgi yra buvę, kad jau po viruso rasdavau paausio limfmazgius padidėjusius.

Dėl TO viruso: įtariu, jis yra pakankamai stiprus, todėl homeopatinių reiktų aukštesnės potencijos. Turi būti koks 1-2 variantai (dabar reikia atknisti - staigi temperatūra, sausas kosulys, šaltkrėtis ir silpnumas, dar turi būti kažkoks raktinis žodis).
Atsakyti
Labai ačiū.

Limfmazgius pastebėjau dabar, bet anksčiau nebuvo, nes karts nuo karto patikrinau. Jie ne už ausies, o ant pačio kakliuko. Man ir lyg panašiau į valymąsi, bet šios nakties kosulys subalamutino... Žiūrėsim kaip toliau eisis. Tik vat ir nežinau ar Gelsemium tęst dar, o Mercurius sol 30 baiginėjasi, turiu tik 6 dar...
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 11 13, 12:20)

Dėl TO viruso: įtariu, jis yra pakankamai stiprus, todėl homeopatinių reiktų aukštesnės potencijos. Turi būti koks 1-2 variantai (dabar reikia atknisti - staigi temperatūra, sausas kosulys, šaltkrėtis ir silpnumas, dar turi būti kažkoks raktinis žodis).

As istisai Gelsemium30 ir Antigripina geriau, dar Mercurium - bet sirgau labai sunkiai, net neisivaizdavau kad gali taip kaulus lauzyt ir raumenis skaudet ir silpna but, - net nezinau ar galejo but blogiau unsure.gif gal tikrai per mazos buvo potencijos unsure.gif bet va gerkles bent jau neuzkabino thumbup.gif

O Misiaus komentaras man labai patiko ax.gif
Atsakyti
Casual, gaila aišku, kad taip gavos. Kažko pritrūko, ir nelabai pagaunu esmę, kas buvo ne taip.
Man pačiai irgi kažkas mėgino kabintis su stipriu šaltkrėčiu ir galvos skausmu, bet pakako vieno vakaro (irgi Gelsemium +Ferrum phos ir Spascupreel pakaitom ėmiau, kol užmigau).
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 11 13, 14:19)
Casual, gaila aišku, kad taip gavos. Kažko pritrūko, ir nelabai pagaunu esmę, kas buvo ne taip.
Man pačiai irgi kažkas mėgino kabintis su stipriu šaltkrėčiu ir galvos skausmu, bet pakako vieno vakaro (irgi Gelsemium +Ferrum phos ir Spascupreel pakaitom ėmiau, kol užmigau).

O kodėl Spascupreel? ax.gif
Atsakyti
Šitas man geriausiai padeda, kai plėšia galvą (kadangi blaiviai mastyti nesugebėjau, tik primečiau, kad galvą skauda panašiai, kai būna vien tik galvasopis).
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 11 13, 15:56)
Šitas man geriausiai padeda, kai plėšia galvą (kadangi blaiviai mastyti nesugebėjau, tik primečiau, kad galvą skauda panašiai, kai būna vien tik galvasopis).

Turiu knygą vien apie galvos skausmą. Ten reikia pildyti didžiulę lentelę ( vadinu paklode biggrin.gif ) ,kad nustatyti kokio reikia vaisto migrenai įveikti. Vadinasi : Ю Ю ЛЮТЫНСКИЙ GOLOVNAJA BOL LEČENIJE GOMEOPATIČESKIMI SREDSTVAMI.

Bandykite gydyti galvos skausmą visai paprastu būdu pagal su-džok: kanceliarine gumute greitai ax.gif užveržti nykščio galą per vidurį narelio taip kad pamėltų, palaikyti keletą sekundžių,staigiai atleisti. Ir tai kartoti,kartoti... kol praeina. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nikofija: 13 lapkričio 2009 - 15:21
Nikofija, yra toks dalykas kaip "bangų kėlimas lygioj vietoj" ir neišsimiegojimas. Jeigu šitie du sutampa vienu metu, turiu atitinkamą rezultatą. Tskant, "sam vinovat, Kuzia".
O kaip savo besigarbiniuojančias mintis išlyginti, jau visiškai kita šneka.
Atsakyti
reikalas toks: vyrui nuo danties žandas pradėjo tinti. taip jau ne pirmą kartą. vis antibais išsigydo. neblogai būtų homeopat. paeksperimentuot rolleyes.gif help help.gif
Atsakyti