Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

Yra Nux Vomica Homacord paprastose vaistinėse pirkt arba homeopatinse "gryna" Nux Vomica. Reiktų 2 kart per dieną duot (įtariu antibiotikus 2 kart per dieną geriat). Kiekis nuo metukų priklauso.

O man vis gi įdomu dėl antibiotikų skyrimo blush2.gif Ar labai stipriai kosėjo ir tyrimai blogi, kad antibiotikus skyrė? Jei ne paslaptis kokius... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2009 11 12, 22:16)
Yra Nux Vomica Homacord paprastose vaistinėse pirkt arba homeopatinse "gryna" Nux Vomica. Reiktų 2 kart per dieną duot (įtariu antibiotikus 2 kart per dieną geriat). Kiekis nuo metukų priklauso.

O man vis gi įdomu dėl antibiotikų skyrimo blush2.gif Ar labai stipriai kosėjo ir tyrimai blogi, kad antibiotikus skyrė? Jei ne paslaptis kokius... blush2.gif

dare plauciu nuotrauka ir buvo neaisku ar yra ar nera plauciu uzdegimo- gal 3 gydytojos ziurejo ir negalejo tvirtai pasakyti- tai nusprende, kad matomai visgi yra pogripine komplikacija ir kad uzbegt uz akiu rimtam plauciu uzdegimui skyre antibijotikus, skyre penicilina- leido per kateteri, o i namus ishrashe amoksicilina unsure.gif tris kartus per diena. rentgenologai kai dare nuotraukos aprashyma irgi tiksliai atsakyt negalejo, rekomendavo "stebejima rentgenu" blink.gif o mums ir taip dvi rentgeno nuotraukas jau padare- is priekio ir shonine doh.gif tai kai pagalvoji -kad vaika shvytint nuolat ir gal veliau skirt antibijotikus - tai gal tikrai jau tada geriau antibijotikai is karto doh.gif tyrimai visi geri buvo unsure.gif bet kosino tai labai bjauriai ir diena ir nakti verysad.gif paskyrus antibijotikus kosulys zenkliai aprimo ax.gif
metukai trys ka tik suejo ax.gif kokia mums doze tada priklauso? po 3 lashiukus? unsure.gif
Atsakyti
[quote=Eima,2009 11 12, 22:16]

Nux Vomica Homacord primaišyta visokių potencijų ( ir labai aukštų) .Kažin ar tokių reikia. Geriau žirniukų NUX VOMICA.
Mano dukra irgi taip sirgo: 5 Dienas temperatūra ir kosulys. Išsigulėjo ir į mokyklėlę dar kosėdama iškulniavo. Tik gydytojos nekvietėm ,tai ir į jokią statistiką nepatekom. ax.gif
Atsakyti
Nikofija, gali surašyti, kokių vaistų prireikė?

Casual, būtų geriau paprasti žirniai (kokia 6 potencija) nes jis pas tave nėra labai didelis ir dabar ne ūminis atvejis. Kokią gerą savaitę po 1-2 ž. įtariu reiktų.
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2009 11 12, 21:25)
dare plauciu nuotrauka ir buvo neaisku ar yra ar nera plauciu uzdegimo- gal 3 gydytojos ziurejo ir negalejo tvirtai pasakyti- tai nusprende, kad matomai visgi yra pogripine komplikacija ir kad uzbegt uz akiu rimtam plauciu uzdegimui skyre antibijotikus, skyre penicilina- leido per kateteri, o i namus ishrashe amoksicilina unsure.gif  tris kartus per diena. rentgenologai kai dare nuotraukos aprashyma irgi tiksliai atsakyt negalejo, rekomendavo "stebejima rentgenu"  blink.gif  o mums ir taip dvi rentgeno nuotraukas jau padare- is priekio ir shonine doh.gif  tai kai pagalvoji -kad vaika shvytint nuolat ir gal veliau skirt antibijotikus - tai gal tikrai jau tada geriau antibijotikai is karto doh.gif   tyrimai visi geri buvo unsure.gif bet kosino tai labai bjauriai ir diena ir nakti verysad.gif  paskyrus antibijotikus kosulys zenkliai aprimo ax.gif
metukai trys ka tik suejo ax.gif  kokia mums doze tada priklauso? po 3 lashiukus? unsure.gif

Tris kart per dieną? Apsidraudė arba ryškus plaučių uždegimas turėjo būt, bet tyrimai geri, tai daugiau apsidraudimas matomai... g.gif O dėl dviejų rentgeno nepergyvenk... Palyginimui 1 kompiuterinio tomografo dozė prilygsta 60 rentgeno, o ir natūralioj aplinkoj irgi radiacijos gerokai gaunam...

Taip Homacordinėj Nux Vomicoj yra ir aukštų potencijų, bet jos "tampa" truputį kitokios vandenuke, ar ne? Asmeniškai aš duočiau po 3 lašiukus 1 kart į šaukštą vandens...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eima: 12 lapkričio 2009 - 22:32
QUOTE(*GREISI* @ 2009 11 08, 17:51)
Labuaks 4u.gif
Ar mes ne tik atopinio dermatito temoje seniai bendravome?Aš ten visus užknisau tikriausiai  smile.gif

mirksiukas.gif nieko tu ten neuzknisai, truksta tavo postu 4u.gif
gal galetum placiau kaip jus ten gydotes ta krenkstima t.y. kaip supratau jau issigydet bigsmile.gif

mergaites vilnietes ar niekas nesiruosiat siustis, veztis is Kauno zirniuku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 11 12, 23:24)
Nikofija, gali surašyti, kokių vaistų prireikė?

Casual, būtų geriau paprasti žirniai (kokia 6 potencija) nes jis pas tave nėra labai didelis ir dabar ne ūminis atvejis. Kokią gerą savaitę po 1-2 ž. įtariu reiktų.

Pradžioje daviau 1 antigr. Visada duodu kai sukarščiuoja. Bet lyg ir nelabai ką padėjo ( nors kitais kartais padėdavo). Temperatūra kilo vis aukštesnė, antrą dieną sukilo iki 39.7 . Tada daviau gelsemium ir 3 antigr. su Ferrum Phosphoricum. Karštis pakrito iki 38 su dalim. Gelsemium turėjau 200 potenciją,tai daug nedaviau( keletą kartų). Paskui dar pulsatillos daviau, nes man atrodo,kad jai tinka. Ir nuo kosulio. Dabar duodu Bronchialis Heel ir Hedeliksą. Bet vis dar kosėja. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nikofija @ 2009 11 13, 00:51)

Na mano panos irgi ta zarasa matyt bus persirgusios. Bet mažė gavo didelėm dozėm Gelsemiumo, tai viskas lygiai per pusę lengviau praėjo. O dičkė irgi vis dar kosėja. Nepriskambinom savo gydytojai, tai paskambinom gydytojui Misiui. Mus netgi atsiminė smile.gif ir nuo to užsilikusio kosulio skyrė Hepar Sulfuris 6 (5 žirniai 2 kart dienoj) ir Pulsatila 200 (200 todėl, kad tik tokią namie turėjau, tai liepė duot po žirnį 2 kart dienoj - mums 8 m.). Gydymas 2 dienom. Čia kiek suprantu labiau ligai griebti, o ne pagal konstituciją (nors Pulsatila 200 buvo skirti ankščiau kaip konstituciniai).

O su maže, tai taip įdomiai, kol gėrė Gelsemiumą buvo toks pavienis trachėjinis kosulys, nutraukiau nusprendus, kad jau nebėra prasmės toliau jį imt, tempos jau nebuvo, jautėmės gerai. Tai tris naktis iš eilės dėl kosulio nemiegojom, bet taip stipriai ir gleivių kraupiai daug. Po tų trijų dienų nežinodama ką daryt, vėl grąžinau Gelsemiumą, kosulys vėl dingo. Dabar praėjo ir tas pavienis. Matyt Gelsemiumas turi poveikį, bet nepilną arba 6 pot. per silpna.

Casual, čia žinios iš poliklinikos apie trimetinuką, kuriam buvo darytas tyrimas. Manau, kad nedaug tokių. Be to labai jau datos sutapo. Bet įdomiausia, kad ten ėjo kažkokie tikrinojai ir jūsų atvejį naudojo (aišku be pavardžių ir t.t.) kaip bauginimą, kad reik pasiskiepint. Atseit kas pasiskiepijo šiųmetine gripo vakcina, kiaulių gripu daug lengviau serga. Lygtais laikas dabar skiepintis būtų, kai sergamumas pilnam "razgare". Man mama kaip "po blatu" papasakojo, su klausimu ar aš dar savo vaikų nepaskiepijau doh.gif .
Atsakyti

Casual, čia žinios iš poliklinikos apie trimetinuką, kuriam buvo darytas tyrimas. Manau, kad nedaug tokių. Be to labai jau datos sutapo. Bet įdomiausia, kad ten ėjo kažkokie tikrinojai ir jūsų atvejį naudojo (aišku be pavardžių ir t.t.) kaip bauginimą, kad reik pasiskiepint. Atseit kas pasiskiepijo šiųmetine gripo vakcina, kiaulių gripu daug lengviau serga. Lygtais laikas dabar skiepintis būtų, kai sergamumas pilnam "razgare". Man mama kaip "po blatu" papasakojo, su klausimu ar aš dar savo vaikų nepaskiepijau doh.gif .
[/quote]

O įdomu kaip jis "eina" be homeopatinio gydymo?
Atsakyti
Kiek supratau yra gana stipriai ir ilgai karščiuojama. Plius eina kartu su sausu kosuliu, kuris linkęs komplikuotis labiau nei įprastai į apatinių kvėpavimo takų uždegimus. Daugiau niekuom nesiskiria. Todėl rekomenduoja labai griežtą poilsį, lovos režimą su skysčiais.
Atsakyti
O galiu paklaust ne iš paršų pasaulio blush2.gif

Kas turi patirties su tuo tujų aliejum? AR jis veiksmingas naudojant slogos gydymui, o ne adenoidams? Pas dukrą adenoidų nėr, bet jau gan ilgai sloguoja. Ir ta sloga daugiau vidinė, nosis nepasikimšus tik naktims kosėjo - anksčiau truputį rašiau. Per pora dienų suveikė Gelsemium su Mercurius Solubilis, taip pat lašinau tujų aliejų ryte/vakare. Praėjo 5 dienos ir dukra pradėjo daugiau išsipūtinėt nosį ir išsikosėt irgi rytais... Čia gerai ar susirūpint g.gif Dar pastebėjau, kad ant kaklo limfmazgiai padidėję. Nors pirmadienį darėm kraujo tyrimus ir jie rodė, kad buvęs virusas ir linksta link sveikimo stadijos. Vat ir pasimečiau.
Atsakyti
Mums tai valės kai vartojom merc. sol. ir gana ilgai. Ir nuo tujų valės. Tuju al. nesistemingai, bet kai užsikiša irgi vis pavartojam.
Atsakyti