Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

E-mailu gavau laiškiuką apie medų ir cinamoną. Gal esate gavę ir bandę ?

Peršalimas. Valgomas šaukštas šilto medaus ir ¼ šaukšto cinamono kasdien 3 dienas. Išgydo daugumą chroniškų peršalimų, slogų ir išvalo sinusus.

Imuninė sistema. Kasdienis medaus ir cinamono vartojimas stiprina imuninę sistemą.

Ir taip toliau prie įvairių susirgimų kaip vartoti. ax.gif
Atsakyti

Vokietijoje perspėjama dėl kumarino, esančio cinamone, grėsmės sveikatai. Pavojingas gali būti cinamonas iš Kinijos, vadinasi Cassia. Geresnis, bet brangesnis yra Ceilono cinamonas.
Kumarinas gali sukelti stiprius galvos skausmus, vėmimą, svaigimą, mieguistumą. Didesni kiekiai net komą. Kenkia kepenims ir inkstams.
Lietuvoj kažkaip niekas nekalba apie tai g.gif
Atsakyti

Gal kam gyvenime prireiks ko nors, ko Lietuvoje negalima gauti, tada galėsit kreiptis čia - http://www.remedia-h...pathy/shop.html. Ten yra 4000 homeopatinių preparatų visokių dydžių ir potencijų. Net labai, labai keistų blink.gif
Siunčia ir į Lietuvą.
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 11 11, 23:19)
Šiaip, herpes turėtų veikti Antigripinas 3 (ten yra keli vaistai, kurie veikia herpes) - jis turi padėti esant vėjaraupiams (irgi herpes virusas). Kiek suprantu, jis turi veikti įvairius herpes grupės virusus (nesenai išbandžiau ant vieno artimo žmogaus "kailio", bet šitą vartojo gal tik antros paros pabaigoje, kai jau sutinę buvo, pakankamai greitai atslūgo ir susiformavo sausi šašeliai, tik vienas liko šlapiuojantis).
Taip pat ir Rhus tox. (jis irgi yra šitam komplekse) - turi mažinti virulentiškumą. Tačiau Rhus daugiau prie pačios pradžios (1-2 para).
Hepar sulfuris - kai atsiranda tos prisuktos pūslelės, nebe kilimo stadija.
Na mur. nepasakysiu kaip (reikia skaityti).
Letuciuk, universaliausi kompleksai esant gerklės negalavimams ir yra šitie trys. Pasiskaityk apie sudedamąsias dalis, kad būtų lengviau orientuotis.

tai kad nėra jo Antigripino sudėtyje, bet yra komplekse Aconitum. Beje jo man Muziejaus vaistinėj nepardavė, sakė receptinis g.gif čia tikrai?

merginos niekaip neatitaikau vaistų verysad.gif pas vaiką mano nosis vis dar užburkusi, nors sekreto kaip ir daugiau išpučia (nėra labai tirštas, gelsvas), pačiaudi, irzlus. Lašinu tujas, duodu kompleksą nuo sinusito, akivaizdu, kad neatitaikau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2009 11 11, 22:40)
Turiu pasižymėjusi, kad herpes gydymui: Rhus, Natrium muriaticum arba Hepar sulfur. Gal kuri dar ką pridės  ax.gif

Aš dar radau, kad Thuja tinka ax.gif Jei tik nemaišau kažko blush2.gif
Man jau ketvirta pūslelinė iš eilės užpuola doh.gif

Vakar bendradarbė sakė, kad matė laidą per Rusiją ir ten sakė, kad gerai herpesui gydyti KARVALOL lašais bigsmile.gif T.y. tepti juo 4u.gif

Aš jau daug ką bandžiau ir arbatmedži aliejų, visokius tepaliukus iš vaistinės. ir sidabriniu šaukšteliu kaitinau ax.gif Nepadeda ir tiek blush2.gif

Kažkaip dabar labiausiai man patiko tepti BORO tepaliuku (indiškas) 4u.gif

Na dar išbandysiu ir Karvalol lašus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pingvinukas: 12 lapkričio 2009 - 09:16
QUOTE(Pingvinukas @ 2009 11 12, 10:06)
Aš dar radau, kad Thuja tinka  ax.gif Jei tik nemaišau kažko  blush2.gif
Man jau ketvirta pūslelinė iš eilės užpuola  doh.gif

Vakar bendradarbė sakė, kad matė laidą per Rusiją ir ten sakė, kad gerai herpesui gydyti KARVALOL lašais  bigsmile.gif T.y. tepti juo  4u.gif

Aš jau daug ką bandžiau ir arbatmedži aliejų, visokius tepaliukus iš vaistinės. ir sidabriniu šaukšteliu kaitinau  ax.gif Nepadeda ir tiek  blush2.gif

Kažkaip dabar labiausiai man patiko tepti BORO tepaliuku (indiškas)  4u.gif

Na dar išbandysiu ir Karvalol lašus  ax.gif

Mano dukrai labai patinka pleistriukas nuo herpes . Tikrai patogu naudoti ir greitai praeina. MB padeda Rhus tox. Kas turi BIOPTRONĄ thumbup.gif . O šiaip jau reikia stiprinti imunitetą. Aš duodu visiems EHINACEA compl. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmora @ 2009 11 12, 08:57)
merginos niekaip neatitaikau vaistų  verysad.gif  pas vaiką mano nosis vis dar užburkusi, nors sekreto kaip ir daugiau išpučia (nėra labai tirštas, gelsvas), pačiaudi, irzlus. Lašinu tujas, duodu kompleksą nuo sinusito, akivaizdu, kad neatitaikau  verysad.gif
Gal tu per greitai rezultatų lauki ax.gif Mano mažei sloga praėjo po kokių 8-9 dienų ax.gif
Atsakyti
Casual, įdomu kaip jūs laikotės?
Atsakyti
Labas visom homeopatijos šalininkem 4u.gif
Bandau ir aš įveikti ligas žirniukų pagalba smile.gif , bet kaip ir visom pradedančiom man čia kol kas ''tamsus miškas'' doh.gif Iškylo elementarus klausimas- ar galima kartu vartot pvz. Heelo tabletes ir žirniukus, ar tarp jų daryti 0,5val.pertrauką? Ir dar vienas- ar nenuslopins Rezorbanas homeopatinių poveikio? g.gif Iš anksto aciū.
Atsakyti
QUOTE(gvineja @ 2009 11 12, 11:00)
Labas visom homeopatijos šalininkem 4u.gif
Bandau ir aš įveikti ligas žirniukų pagalba smile.gif , bet kaip ir visom pradedančiom man čia kol kas ''tamsus miškas'' doh.gif Iškylo elementarus klausimas- ar galima kartu vartot pvz. Heelo tabletes ir žirniukus, ar tarp jų daryti  0,5val.pertrauką? Ir dar vienas- ar nenuslopins Rezorbanas homeopatinių poveikio? g.gif  Iš anksto aciū.

aš tarp visų vaistukų išlaikau 15min. tarpus 4u.gif
Resorbanas slopina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(balta @ 2009 11 12, 00:41)
Vokietijoje perspėjama dėl kumarino, esančio cinamone, grėsmės sveikatai. Pavojingas gali būti cinamonas iš Kinijos, vadinasi Cassia. Geresnis, bet brangesnis yra Ceilono cinamonas.
Kumarinas gali sukelti stiprius galvos skausmus, vėmimą, svaigimą, mieguistumą. Didesni kiekiai net komą. Kenkia kepenims ir inkstams.
Lietuvoj kažkaip niekas nekalba apie tai  g.gif

O aš radau apie kumariną: Kumarinas : Stabdo kraujavimą, stiprina kapiliarus, veikia antitoksiškai. Keista ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmora @ 2009 11 12, 08:57)
tai kad nėra jo Antigripino sudėtyje, bet yra komplekse Aconitum. Beje jo man Muziejaus vaistinėj nepardavė, sakė receptinis  g.gif  čia tikrai?

merginos niekaip neatitaikau vaistų  verysad.gif  pas vaiką mano nosis vis dar užburkusi, nors sekreto kaip ir daugiau išpučia (nėra labai tirštas, gelsvas), pačiaudi, irzlus. Lašinu tujas, duodu kompleksą nuo sinusito, akivaizdu, kad neatitaikau  verysad.gif

Aconitum receptinis? Nesuprantu kodėl? Ten potencijos yra žemos pakankamai ir labai stebuklingo kažko nėra (tik gerai surinktas derinys).

Dėl slogos: jeigu turi polinkį komplikuotis ir vaikui yra buvę pastaruoju metu sinusitų, gali tekt apsišarvuot kantrybe.
Svarbiausia žiūrėti: progresas ar regresas vyksta. Jeigu matot, kad gerėja nors po truputį, mėginkit truputį dažniau duoti žirnius. Pagrindinis indikatorius - vaiko savijauta, t.y. energingumas.

Gvineja, patartina daryti pertraukas ir stengtis nevartoti daugiau nei 2 kompleksų (taip lengviau susiorientuoti, ar yra poveikis ir nėra perkraunamas organizmas).
Resorban yra su eteriniais aliejais, todėl reikia daryti intervalus.
Atsakyti