E-mailu gavau laiškiuką apie medų ir cinamoną. Gal esate gavę ir bandę ?
Peršalimas. Valgomas šaukštas šilto medaus ir ¼ šaukšto cinamono kasdien 3 dienas. Išgydo daugumą chroniškų peršalimų, slogų ir išvalo sinusus.
Imuninė sistema. Kasdienis medaus ir cinamono vartojimas stiprina imuninę sistemą.
Ir taip toliau prie įvairių susirgimų kaip vartoti.
Vokietijoje perspėjama dėl kumarino, esančio cinamone, grėsmės sveikatai. Pavojingas gali būti cinamonas iš Kinijos, vadinasi Cassia. Geresnis, bet brangesnis yra Ceilono cinamonas.
Kumarinas gali sukelti stiprius galvos skausmus, vėmimą, svaigimą, mieguistumą. Didesni kiekiai net komą. Kenkia kepenims ir inkstams.
Lietuvoj kažkaip niekas nekalba apie tai
Gal kam gyvenime prireiks ko nors, ko Lietuvoje negalima gauti, tada galėsit kreiptis čia - http://www.remedia-h...pathy/shop.html. Ten yra 4000 homeopatinių preparatų visokių dydžių ir potencijų. Net labai, labai keistų
Siunčia ir į Lietuvą.
QUOTE(Obuoliausia @ 2009 11 11, 23:19)
Šiaip, herpes turėtų veikti Antigripinas 3 (ten yra keli vaistai, kurie veikia herpes) - jis turi padėti esant vėjaraupiams (irgi herpes virusas). Kiek suprantu, jis turi veikti įvairius herpes grupės virusus (nesenai išbandžiau ant vieno artimo žmogaus "kailio", bet šitą vartojo gal tik antros paros pabaigoje, kai jau sutinę buvo, pakankamai greitai atslūgo ir susiformavo sausi šašeliai, tik vienas liko šlapiuojantis).
Taip pat ir Rhus tox. (jis irgi yra šitam komplekse) - turi mažinti virulentiškumą. Tačiau Rhus daugiau prie pačios pradžios (1-2 para).
Hepar sulfuris - kai atsiranda tos prisuktos pūslelės, nebe kilimo stadija.
Na mur. nepasakysiu kaip (reikia skaityti).
Letuciuk, universaliausi kompleksai esant gerklės negalavimams ir yra šitie trys. Pasiskaityk apie sudedamąsias dalis, kad būtų lengviau orientuotis.
Taip pat ir Rhus tox. (jis irgi yra šitam komplekse) - turi mažinti virulentiškumą. Tačiau Rhus daugiau prie pačios pradžios (1-2 para).
Hepar sulfuris - kai atsiranda tos prisuktos pūslelės, nebe kilimo stadija.
Na mur. nepasakysiu kaip (reikia skaityti).
Letuciuk, universaliausi kompleksai esant gerklės negalavimams ir yra šitie trys. Pasiskaityk apie sudedamąsias dalis, kad būtų lengviau orientuotis.
tai kad nėra jo Antigripino sudėtyje, bet yra komplekse Aconitum. Beje jo man Muziejaus vaistinėj nepardavė, sakė receptinis čia tikrai?
merginos niekaip neatitaikau vaistų pas vaiką mano nosis vis dar užburkusi, nors sekreto kaip ir daugiau išpučia (nėra labai tirštas, gelsvas), pačiaudi, irzlus. Lašinu tujas, duodu kompleksą nuo sinusito, akivaizdu, kad neatitaikau
QUOTE(Coccinela @ 2009 11 11, 22:40)
Turiu pasižymėjusi, kad herpes gydymui: Rhus, Natrium muriaticum arba Hepar sulfur. Gal kuri dar ką pridės
Aš dar radau, kad Thuja tinka Jei tik nemaišau kažko
Man jau ketvirta pūslelinė iš eilės užpuola
Vakar bendradarbė sakė, kad matė laidą per Rusiją ir ten sakė, kad gerai herpesui gydyti KARVALOL lašais T.y. tepti juo
Aš jau daug ką bandžiau ir arbatmedži aliejų, visokius tepaliukus iš vaistinės. ir sidabriniu šaukšteliu kaitinau Nepadeda ir tiek
Kažkaip dabar labiausiai man patiko tepti BORO tepaliuku (indiškas)
Na dar išbandysiu ir Karvalol lašus
QUOTE(Pingvinukas @ 2009 11 12, 10:06)
Aš dar radau, kad Thuja tinka Jei tik nemaišau kažko
Vakar bendradarbė sakė, kad matė laidą per Rusiją ir ten sakė, kad gerai herpesui gydyti KARVALOL lašais T.y. tepti juo
Aš jau daug ką bandžiau ir arbatmedži aliejų, visokius tepaliukus iš vaistinės. ir sidabriniu šaukšteliu kaitinau Nepadeda ir tiek
Mano dukrai labai patinka pleistriukas nuo herpes . Tikrai patogu naudoti ir greitai praeina. MB padeda Rhus tox. Kas turi BIOPTRONĄ . O šiaip jau reikia stiprinti imunitetą. Aš duodu visiems EHINACEA compl.
QUOTE(Vilmora @ 2009 11 12, 08:57)
merginos niekaip neatitaikau vaistų pas vaiką mano nosis vis dar užburkusi, nors sekreto kaip ir daugiau išpučia (nėra labai tirštas, gelsvas), pačiaudi, irzlus. Lašinu tujas, duodu kompleksą nuo sinusito, akivaizdu, kad neatitaikau
Gal tu per greitai rezultatų lauki Mano mažei sloga praėjo po kokių 8-9 dienų
Labas visom homeopatijos šalininkem
Bandau ir aš įveikti ligas žirniukų pagalba , bet kaip ir visom pradedančiom man čia kol kas ''tamsus miškas'' Iškylo elementarus klausimas- ar galima kartu vartot pvz. Heelo tabletes ir žirniukus, ar tarp jų daryti 0,5val.pertrauką? Ir dar vienas- ar nenuslopins Rezorbanas homeopatinių poveikio? Iš anksto aciū.
Bandau ir aš įveikti ligas žirniukų pagalba , bet kaip ir visom pradedančiom man čia kol kas ''tamsus miškas'' Iškylo elementarus klausimas- ar galima kartu vartot pvz. Heelo tabletes ir žirniukus, ar tarp jų daryti 0,5val.pertrauką? Ir dar vienas- ar nenuslopins Rezorbanas homeopatinių poveikio? Iš anksto aciū.
QUOTE(gvineja @ 2009 11 12, 11:00)
Labas visom homeopatijos šalininkem
aš tarp visų vaistukų išlaikau 15min. tarpus
Resorbanas slopina
QUOTE(balta @ 2009 11 12, 00:41)
Vokietijoje perspėjama dėl kumarino, esančio cinamone, grėsmės sveikatai. Pavojingas gali būti cinamonas iš Kinijos, vadinasi Cassia. Geresnis, bet brangesnis yra Ceilono cinamonas.
Kumarinas gali sukelti stiprius galvos skausmus, vėmimą, svaigimą, mieguistumą. Didesni kiekiai net komą. Kenkia kepenims ir inkstams.
O aš radau apie kumariną: Kumarinas : Stabdo kraujavimą, stiprina kapiliarus, veikia antitoksiškai. Keista
QUOTE(Vilmora @ 2009 11 12, 08:57)
tai kad nėra jo Antigripino sudėtyje, bet yra komplekse Aconitum. Beje jo man Muziejaus vaistinėj nepardavė, sakė receptinis čia tikrai?
Aconitum receptinis? Nesuprantu kodėl? Ten potencijos yra žemos pakankamai ir labai stebuklingo kažko nėra (tik gerai surinktas derinys).
Dėl slogos: jeigu turi polinkį komplikuotis ir vaikui yra buvę pastaruoju metu sinusitų, gali tekt apsišarvuot kantrybe.
Svarbiausia žiūrėti: progresas ar regresas vyksta. Jeigu matot, kad gerėja nors po truputį, mėginkit truputį dažniau duoti žirnius. Pagrindinis indikatorius - vaiko savijauta, t.y. energingumas.
Gvineja, patartina daryti pertraukas ir stengtis nevartoti daugiau nei 2 kompleksų (taip lengviau susiorientuoti, ar yra poveikis ir nėra perkraunamas organizmas).
Resorban yra su eteriniais aliejais, todėl reikia daryti intervalus.