Įkraunama...
Įkraunama...

Alfa romeo

QUOTE(VytautasSt @ 2010 01 12, 19:45)
man tai kazkoks gaidys buvo pasakes apie alfa kad grabams vieta laidojimo rumuose o ne prie masinu  biggrin.gif  na nedebilas?

O kazi koki pats medini kostiuma turėjo g.gif
Nu šendien meistrai irgi trukė per danti už alfuke, saku bet ji man užvisas thumbup.gif
Atsakyti
tegu maziau p... smegenis tie golfu myletojai smile.gif vargint pradeda
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Nu ka reik temuke kelti i viršu, o tai visai numirs blush2.gif
Na po truputi mano mašiniukas jau paruoštas TA, tik va klausimas kyla, ar reikia perregistruti masina kai yra idėtos dujos , gal kas žinot , nu mum aiškino tipo jei mašina iki 2007 registrutoa tai nereik, kaži kaip iš tikro yra g.gif
Atsakyti
sveikute 4u.gif
keliu tema,ieskau gyvu ir laukiam nauju nariu biggrin.gif
Atsakyti
Aš gyva biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eimy @ 2010 01 23, 13:43)
Aš gyva  biggrin.gif

biggrin.gif sveika biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laumir @ 2010 01 23, 15:28)

labutis 4u.gif
nu žinok neprejom TA, reik dar keisti priekinio stabilizatoriaus laikikili kazkoki ir duju ismetimas didelis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(laumir @ 2010 01 23, 15:28)

Sveiki 4u.gif
Na kaip Jūsų alfutės laikos per tokį šaltį? g.gif
Mano garaže "ilsisi" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eimy @ 2010 01 23, 15:46)
Sveiki  4u.gif
Na kaip Jūsų alfutės laikos per tokį šaltį?  g.gif
Mano garaže "ilsisi"  biggrin.gif

Mes garažo neturim stovim lauke , nelabai nori vestis, bet kadangi mes turim kita mašina tai kaip sakant per nevalai uzkriam-užtempiam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sapis @ 2010 01 23, 16:27)
Mes garažo neturim stovim lauke , nelabai nori vestis, bet kadangi mes turim kita mašina tai kaip sakant per nevalai uzkriam-užtempiam  biggrin.gif

Aš pas tėvus į garažą pastačiau, nes kelias savaites buvo užšalusios vairuotojo durelės doh.gif nelabai patogu laipiot per keleivio pusę lotuliukas.gif tai va, durelės jau lyg ir atšilo, šiandien arba ryt reikės traukt iš to garažo ją thumbup.gif o dėl neužsivedimo tai bijau, nes dyzelis pas mane... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eimy @ 2010 01 23, 16:46)
Aš pas tėvus į garažą pastačiau, nes kelias savaites buvo užšalusios vairuotojo durelės  doh.gif  nelabai patogu laipiot per keleivio pusę  lotuliukas.gif  tai va, durelės jau lyg ir atšilo, šiandien arba ryt reikės traukt iš to garažo ją  thumbup.gif o dėl neužsivedimo tai bijau, nes dyzelis pas mane...  g.gif

sako reik silikonu sutept biggrin.gif pas mane galines uzsala lotuliukas.gif
seip per salcius jokiu problemu,isskyrus,kad signalizacija durniuoja,bet kai atsyla,buna viskas thumbup.gif seip niekur nevaziuoju,salta man biggrin.gif
turiu tik viena problema,su rasojimu ir langu apsalimu lotuliukas.gif nu niekaip jis nesusitvarko ax.gif man visi porina,kad alos nesutvertos tokiam salciui,drauge su pezu taip vargsta ir daktarai visi sako,kad nieko jus cia nepakeisit,palaukit kito sezono rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(laumir @ 2010 01 23, 17:25)
sako reik silikonu sutept biggrin.gif pas mane galines uzsala lotuliukas.gif
seip per salcius jokiu problemu,isskyrus,kad signalizacija durniuoja,bet kai atsyla,buna viskas thumbup.gif seip niekur nevaziuoju,salta man biggrin.gif
turiu tik viena problema,su rasojimu ir langu apsalimu lotuliukas.gif nu niekaip jis nesusitvarko ax.gif man visi porina,kad alos nesutvertos tokiam salciui,drauge su pezu taip vargsta ir daktarai visi sako,kad nieko jus cia nepakeisit,palaukit kito sezono rolleyes.gif

Nusipirkau kažkokį skystį spynelėms smile.gif
O kokia tavo alfa? ax.gif mano 156 smile.gif
Yra pirkti purškalų nuo langų rasojimo, bet kiek ten jis veiksmingas tai nežinau, turėjau, bet nieko ten jis man nepadėjo schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti