laba
dabar tik prie sms normaliia atsisėdau
sveika
man siandien TA bet as jos nevesiu
man siandien TA bet as jos nevesiu
vistik vaziavau
su brendziuku ir per pazystamus seip tai nebutau,bet patys travino atvest,daug draugu turiu
Labas rytas
sveikute,kas gero,kur uzsikasus?
mes vakar buvom Rotuses egles iziebume,labai patiko
QUOTE(triušė @ 2009 11 29, 13:21)
sveikute,kas gero,kur uzsikasus?
Nu penktadii teko darbe vienai dirbti, o vakara kažkokia paslabusi buvau, ūiap man pektedienio vakras toks miegavakaris , nieko nedirbu tik kimarinu.
Vakar pasiskraidymai su šluota, gastroles su šune, paskui vakariene dariau, dar tingini sumasčiau, pirma kart beje , o šendien tėvukus i sodą vežiau pažiūrėti, kas kaip ar vėjai, pasakų namuko nenugriove, dar lapus sugrėbiaus, švežių saločikių parsivežiau bus prie kotletu
Pas mus eglės dar nėr , vakar panosm advento kalendorius nupirkau ...
ka tu veiki
vakar toks oras buvo -pasaka,nei vejuko,o siandien lietus pila,vejai-fui oriukas
na,pas mane, tas raganos gyvenimas -kasdien,as visuomet ant sluotos
siandien jau paskraidziau,vyra apkirpau,patalynes pasikeiciau,pietus padariau,dabar sedziu ir kavyte geriu
siandien jau paskraidziau,vyra apkirpau,patalynes pasikeiciau,pietus padariau,dabar sedziu ir kavyte geriu
QUOTE(triušė @ 2009 11 29, 13:40)
vakar toks oras buvo -pasaka,nei vejuko,o siandien lietus pila,vejai-fui oriukas
as daba pietus