ziuri LT talentus?
QUOTE(sapis @ 2009 11 22, 21:06)
aga ir vestuviu pyraga kertu
jau velu,o kur zadetos dietos
QUOTE(triušė @ 2009 11 22, 20:08)
jau velu,o kur zadetos dietos
cia sresui nuimti siap jau nebevalgau
ps .ir as noriu
o mes su MB vyna atsidarem
Papildyta:
radai pasiteisinima
MB sako :reikejo miesos parsivest
Papildyta:
QUOTE(sapis @ 2009 11 22, 21:09)
cia sresui nuimti siap jau nebevalgau
radai pasiteisinima
QUOTE(triušė @ 2009 11 22, 20:11)
ps .ir as noriu
Papildyta:
radai pasiteisinima
Papildyta:
radai pasiteisinima
ir mesos parsiveziau idejo...
o va dar juk ir stirnos kepsni galejau...
galejai
mano masinos stopas neveikia,o TA ant nosies,man veike,o vyras siandien vaziavo,sake neveikia
mano masinos stopas neveikia,o TA ant nosies,man veike,o vyras siandien vaziavo,sake neveikia
QUOTE(triušė @ 2009 11 22, 20:54)
galejai
Tai gal lempike perdege arba taip atpurtejo, buvo ir mum, bet kažka maniškis pakrapštė ir atsigavo
QUOTE(sapis @ 2009 11 22, 21:56)
Tai gal lempike perdege arba taip atpurtejo, buvo ir mum, bet kažka maniškis pakrapštė ir atsigavo
bet nervas ima,man viskas buna o jis vis ka nor sudirba
labas rytas
noreciau tokio masiniuko
bet i savo kiema neivaziuociau ,man labai grazu zemos masinos,bet ir su sava pradzioj turejau problemu,kol pripratau(pas uosvy pora syk bufery atplesiau )o cia,visa prieky nulupciau
noreciau tokio masiniuko
bet i savo kiema neivaziuociau ,man labai grazu zemos masinos,bet ir su sava pradzioj turejau problemu,kol pripratau(pas uosvy pora syk bufery atplesiau )o cia,visa prieky nulupciau
QUOTE(triušė @ 2009 11 23, 10:56)
labas rytas
noreciau tokio masiniuko
noreciau tokio masiniuko
Labutis
ir man patinka priplepusios prie žemės mašinytės ...
QUOTE(sapis @ 2009 11 23, 12:07)
as vis sakau MB paziurek kokia grazi pravaziavo,o jis mane isdurnina sako:aha,parketu vazinet,bet ne senamiesty jam reik kuo auksciau megsta soste sedet