na,ir as noriu tiket ,kad nieko rimta,bet kaskokia persukta jauciuosi,tad ir ieskau kas daros
kaip jus-nesergat
mano seimyna tai negripuoja,tik MB pasiskiepino nuo gripo,tai tris dienas jautes nekaip,kol skiepas veike
QUOTE(triušė @ 2009 11 16, 12:27)
na,ir as noriu tiket ,kad nieko rimta,bet kaskokia persukta jauciuosi,tad ir ieskau kas daros
kaip jus-nesergat
mano seimyna tai negripuoja,tik MB pasiskiepino nuo gripo,tai tris dienas jautes nekaip,kol skiepas veike
kaip jus-nesergat
Na didžioji šendiena krito , tik niekap nesuprantu kas per zaraza , sakė galva skauda pykyna širdi ir tempos turi
nu,kad oras toks,gal issivolios(isigules)tikekimes kad neilgam jus cia
QUOTE(triušė @ 2009 11 16, 13:06)
nu,kad oras toks,gal issivolios(isigules)tikekimes kad neilgam jus cia
Na daba jau sako galva nebeskauda , nori prie kompo
QUOTE(sapis @ 2009 11 16, 14:35)
Na daba jau sako galva nebeskauda , nori prie kompo
na,taip i mokykla nereik ,tai jau sveiki
QUOTE(triušė @ 2009 11 16, 14:13)
na,taip i mokykla nereik ,tai jau sveiki
aga va būtent kažko itartinai greit išgyja , nors matyt vaistai suveike, nes kaimynas buvo atėjas sugirdė vaistus
turiu toki super duper gera kaimyna drauga vadinam ji aukliumi
QUOTE(sapis @ 2009 11 16, 15:36)
aga va būtent kažko itartinai greit išgyja , nors matyt vaistai suveike, nes kaimynas buvo atėjas sugirdė vaistus
fain kai yra kas be taves priziuri,bent aky uzmeta ir tau ramiau
patinka man tokie draugai
QUOTE(triušė @ 2009 11 16, 15:10)
fain kai yra kas be taves priziuri,bent aky uzmeta ir tau ramiau
Aga , daug lkas juokiasi , kad ne tik draugai , bet tikria taip nėra, jis turi draugę irgi gerai sutariam ji siuvėja tai dabar neberieikai galvo ssukti jei ka reik pataisyt paprašau ir padaro
QUOTE(sapis @ 2009 11 16, 16:22)
Aga , daug lkas juokiasi , kad ne tik draugai , bet tikria taip nėra, jis turi draugę irgi gerai sutariam ji siuvėja tai dabar neberieikai galvo ssukti jei ka reik pataisyt paprašau ir padaro
zinau,kad ziuri skersai as irgi turiu TIK drauga,bet visi ..........nnet draugo tevai netiki,gerai ,kad nors MB nedurniuoja
QUOTE(triušė @ 2009 11 16, 15:32)
zinau,kad ziuri skersai as irgi turiu TIK drauga,bet visi ..........nnet draugo tevai netiki,gerai ,kad nors MB nedurniuoja
Nu žinaio su mūsų stereotipais sunku musu aplinkoje , nepavyks įrodyt kad tu ne asilas
QUOTE(sapis @ 2009 11 16, 16:55)
Nu žinaio su mūsų stereotipais sunku musu aplinkoje , nepavyks įrodyt kad tu ne asilas
ai,as neirodineju
vyrui sakau:nesielgiu taip,kaip nenoreciau, kad su manim elgtusi,o daugiu niekam nesiaiskinu
Papildyta:
darau gulesa su bulviu kose,nes jau smegenis nenesa ka valgyt daryt isitraukiau is saldiklio mesos gabala ir terliojuos
QUOTE(triušė @ 2009 11 16, 16:41)
ai,as neirodineju
vyrui sakau:nesielgiu taip,kaip nenoreciau, kad su manim elgtusi,o daugiu niekam nesiaiskinu
Papildyta:
darau gulesa su bulviu kose,nes jau smegenis nenesa ka valgyt daryt isitraukiau is saldiklio mesos gabala ir terliojuos
Papildyta:
ui kap skanei tu čia , aš vakr balandėliu labai duag pridirbau bet itariu sendien nebenoėsim, nebežinau ka čia sumeistarauti gal reiks grikių košės , bet panos nelabai temėgta