Įkraunama...
Įkraunama...

Alfa romeo

na,ir as noriu tiket ,kad nieko rimta,bet kaskokia persukta jauciuosi,tad ir ieskau kas daros biggrin.gif
kaip jus-nesergat
mano seimyna tai negripuoja,tik MB pasiskiepino nuo gripo,tai tris dienas jautes nekaip,kol skiepas veike biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(triušė @ 2009 11 16, 12:27)
na,ir as noriu tiket ,kad nieko rimta,bet kaskokia persukta jauciuosi,tad ir ieskau kas daros biggrin.gif
kaip jus-nesergat
mano seimyna  tai negripuoja,tik MB pasiskiepino nuo gripo,tai tris dienas jautes nekaip,kol skiepas veike biggrin.gif

Na didžioji šendiena krito , tik niekap nesuprantu kas per zaraza , sakė galva skauda pykyna širdi ir tempos turi doh.gif
Atsakyti
nu,kad oras toks,gal issivolios(isigules)tikekimes kad neilgam jus cia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(triušė @ 2009 11 16, 13:06)
nu,kad oras toks,gal issivolios(isigules)tikekimes kad neilgam jus cia  unsure.gif

Na daba jau sako galva nebeskauda , nori prie kompo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sapis @ 2009 11 16, 14:35)
Na daba jau sako galva nebeskauda , nori prie kompo  biggrin.gif

na,taip i mokykla nereik ,tai jau sveiki biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(triušė @ 2009 11 16, 14:13)
na,taip  i mokykla nereik ,tai jau sveiki biggrin.gif

aga va būtent kažko itartinai greit išgyja , nors matyt vaistai suveike, nes kaimynas buvo atėjas sugirdė vaistus
turiu toki super duper gera kaimyna drauga vadinam ji aukliumi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sapis @ 2009 11 16, 15:36)
aga va būtent kažko itartinai greit išgyja , nors matyt vaistai suveike, nes kaimynas buvo atėjas sugirdė vaistus
turiu toki super duper gera kaimyna drauga vadinam ji aukliumi ax.gif

fain kai yra kas be taves priziuri,bent aky uzmeta ir tau ramiau biggrin.gif
patinka man tokie draugai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(triušė @ 2009 11 16, 15:10)
fain kai yra kas be taves priziuri,bent aky uzmeta ir tau ramiau biggrin.gif
patinka man tokie draugai biggrin.gif

Aga , daug lkas juokiasi , kad ne tik draugai blush2.gif , bet tikria taip nėra, jis turi draugę irgi gerai sutariam ji siuvėja tai dabar neberieikai galvo ssukti jei ka reik pataisyt paprašau ir padaro ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sapis @ 2009 11 16, 16:22)
Aga , daug lkas juokiasi , kad ne tik draugai  blush2.gif , bet tikria taip nėra, jis turi draugę irgi gerai sutariam ji siuvėja tai dabar neberieikai galvo ssukti jei ka reik pataisyt paprašau ir padaro  ax.gif

lotuliukas.gif zinau,kad ziuri skersai as irgi turiu TIK drauga,bet visi ..........nnet draugo tevai netiki,gerai ,kad nors MB nedurniuoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(triušė @ 2009 11 16, 15:32)
lotuliukas.gif zinau,kad ziuri skersai as irgi turiu TIK drauga,bet visi ..........nnet draugo tevai netiki,gerai ,kad nors MB nedurniuoja biggrin.gif

Nu žinaio su mūsų stereotipais sunku musu aplinkoje , nepavyks įrodyt kad tu ne asilas doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sapis @ 2009 11 16, 16:55)
Nu žinaio su mūsų stereotipais sunku musu aplinkoje , nepavyks įrodyt kad tu ne asilas  doh.gif  lotuliukas.gif

ai,as neirodineju
vyrui sakau:nesielgiu taip,kaip nenoreciau, kad su manim elgtusi,o daugiu niekam nesiaiskinu lotuliukas.gif
Papildyta:
darau gulesa su bulviu kose,nes jau smegenis nenesa ka valgyt daryt blush2.gif isitraukiau is saldiklio mesos gabala ir terliojuos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(triušė @ 2009 11 16, 16:41)
ai,as neirodineju
vyrui sakau:nesielgiu taip,kaip nenoreciau, kad su manim elgtusi,o daugiu niekam nesiaiskinu lotuliukas.gif
Papildyta:
darau gulesa su bulviu kose,nes jau smegenis nenesa ka valgyt daryt blush2.gif isitraukiau is saldiklio mesos gabala ir terliojuos biggrin.gif

ui kap skanei tu čia , aš vakr balandėliu labai duag pridirbau bet itariu sendien nebenoėsim, nebežinau ka čia sumeistarauti mastau.gif gal reiks grikių košės , bet panos nelabai temėgta doh.gif
Atsakyti