Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA baldai

[quote=inetum,2009 11 16, 22:32]
[quote=jurgute24,2009 11 16, 23:16]
na parasyt galit i baldasikeja eta gmail com arba cia AZ. ikainiai apie 10% kartais maziau. priklausomai kiek svorio buna, koks uzsakymo dydis. Parasykit susitarsit.

as kaip tik saindien ir daviau uzklausa siuom adresiuku bet dar atsakymo negavau g.gif pamirsau tik paklasuti kiek zmoniu galetu paimti kartu mane domintu pora keleiviu ar tilptu ar ne ax.gif
[/quote]

Na, jei jus kaina pagal kg skaiciuojat, tai per jus apsimoka tik smulkmenas uzsakineti.... kurios nedaug sveria.
O man kai reikejo dideliu baldu - sofu, lofu, foteliu, spintu, komodu - tai labai man brangiai iseitu blink.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2009 11 16, 14:50)
Ko tai aprimo musu temele  tongue.gif negi niekas negavot si sekmadieni prekiu is Renaldo  g.gif  g.gif ??? Butu idomu isgirsti atsiliepimus...

As pagalaiu padariau jam dideli uzsakyma: ir sofa ir foteli ir pufa ir lova ir lentyna ir dar kruva smulkmenu.... zadejo atvezti lapkricio 22 diena.  thumbup.gif  thumbup.gif Jau laukiu - nesulaukiu  wub.gif

Sveikinu, pagaliau apsisprendėte dėl spfos 4u.gif Nes jei atvirai, tai maniau, kad nesurizikuosite ir jokios neužsisakysite blush2.gif Lauksime įspūdžių. Aš irgi smulkmenėlių visokių užsakiau pas Renaldą...
Papildyta:
QUOTE(jurgute24 @ 2009 11 16, 22:53)
keleiviu gali imt kokius 4 net smile.gif puse tuso biggrin.gif

Sveiki, mane irgi domintų vieno arba dviejų keleivių vežimo į IKEA kaina... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stebuklaz: 17 lapkričio 2009 - 07:54
Labas rytas,

merginos kazkuri minejo kad yra kepimo irankiai metaliniai su silikonu. Gal kuri nuoroda turit? Ziuriu mano jau visai amen, reik keist.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2009 11 17, 10:38)
Labas rytas,

merginos kazkuri minejo kad yra kepimo irankiai metaliniai su silikonu. Gal kuri nuoroda turit? Ziuriu mano jau visai amen, reik keist.

Sveika, aš minėjau... Įsigyjau tokį įrankį ir man jis laaaabai patiko thumbup.gif
user posted image
Įrankis 1

O yra dar toks, tik siauresnis ir neišlenktas:
user posted image
Įrankis 2
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2009 11 16, 23:52)
Na, jei jus kaina pagal kg skaiciuojat, tai per jus apsimoka tik smulkmenas uzsakineti.... kurios nedaug sveria.
O man kai reikejo dideliu baldu - sofu, lofu, foteliu, spintu, komodu - tai labai man brangiai iseitu  blink.gif  ax.gif

baldasikeja eta gmail com arba cia AZ. ikainiai apie 10% kartais maziau. priklausomai kiek svorio buna, koks uzsakymo dydis. Parasykit susitarsit.

ir dideli baldai zmoniska kaina gaunas, priklauso nuo bendro uzsakymo dydzio wink.gif
Atsakyti
QUOTE(stebuklaz @ 2009 11 17, 09:55)
Sveika, aš minėjau... Įsigyjau tokį įrankį ir man jis laaaabai patiko  thumbup.gif
user posted image
Įrankis 1

O yra dar toks, tik siauresnis ir neišlenktas:
user posted image
Įrankis 2

user posted image

Atsakyti
pagaliau ir as tikiuosi apsilankyti sioje parduotuveje ir apciupineti viska kas mane domina. tikiuosi kad pavyks viska suderinti su baldasikeja ir su jais nuvaziuoti ir aplankyti ta stebuklingaja sali lotuliukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inetum @ 2009 11 18, 09:36)
pagaliau ir as tikiuosi apsilankyti sioje parduotuveje ir apciupineti viska kas mane domina. tikiuosi kad pavyks viska suderinti su baldasikeja ir su jais nuvaziuoti ir aplankyti ta stebuklingaja sali  lotuliukas.gif  ax.gif

O už kiek jie veža į IKEA? Taip ir negavau atsakymo blush2.gif
Atsakyti
parasiau i az. na tikiuosi jurgute24 nesupyks akd vietoje jos parasaiau bet tik perdaviau ka ji man parase. jei kokie neaiskumai kils issiaiskinsim ax.gif
Atsakyti
Sveikos, si menesi vaziuosiu i IKEA, jei kam ko reikia drasiai sakykit uz nebrangiai galiu parvesti:) Pristatymas tik Kaune. (ne su fura vaziuoju, tad proto ribose mielosios smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(salomena_ @ 2009 11 18, 23:06)
Sveikos, si menesi vaziuosiu i IKEA, jei kam ko reikia drasiai sakykit uz nebrangiai galiu parvesti:) Pristatymas tik Kaune. (ne su fura vaziuoju, tad proto ribose mielosios smile.gif )

gaila kad Kaune, butu Vilniuje tikrai uzsakyciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2009 11 19, 00:16)
gaila kad Kaune, butu Vilniuje tikrai uzsakyciau  4u.gif

O labai dideliu gabaritu daiktus nori uzsisakyt? jei ne manau kazkaip suorganizuociau nugabenima i vln smile.gif
Atsakyti