Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA baldai

QUOTE(LaimingaMamyte @ 2009 11 16, 14:50)
Ko tai aprimo musu temele  tongue.gif negi niekas negavot si sekmadieni prekiu is Renaldo  g.gif  g.gif ??? Butu idomu isgirsti atsiliepimus...

As pagalaiu padariau jam dideli uzsakyma: ir sofa ir foteli ir pufa ir lova ir lentyna ir dar kruva smulkmenu.... zadejo atvezti lapkricio 22 diena.  thumbup.gif  thumbup.gif Jau laukiu - nesulaukiu  wub.gif

Ties kokia sofa vis gi apsistojot? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(stebuklaz @ 2009 11 10, 11:53)
Sveikos, kas užmatėt laistytuvą gėlėms Ikėjoje? Na niekaip nerandu..  doh.gif
Beje vakar vyras sumontavo ikėjinę šiukšliadėžę.  Džiaugiuosi nerealiai  thumbup.gif  Ir gražu ir laaaabai patogu clap.gif

Kas per siuksliadeze? Is viso kur jos yra?
Atsakyti
Cia siuksledezes, cia jos istraukiamas elementas, pagrindas, o cia paspaudus pliusiuka po praustuvu pamatysite, kaip tai atrodo bendrai.
Atsakyti
QUOTE(Lahja @ 2009 11 16, 16:50)
Kas per siuksliadeze? Is viso kur jos yra?

Įvairių jų yra ten:
http://www.ikea.com/...ducts/S99870740
http://www.ikea.com/...oducts/00157411
http://www.ikea.com/...oducts/90154804
ir dar yra išvažiuojamasis toks mechanizmas šiukšliadėžėms, nerandu taip staiga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kashaya @ 2009 11 16, 16:02)
Ties kokia sofa vis gi apsistojot? smile.gif

Ektorp smile.gif ... ziuresim gal neprasovem tongue.gif
Atsakyti
sveikos norejau suzinoti o nei viena nebadete vaziuoti kartu su renaldu ar kitais vezejais apsiizureti. nes man kazkaip nori paciai viska apziureti tik tada pirkti mastau gal derintis kd pavezetu ir uo paciu apsipirkti g.gif
Atsakyti
laba

galit su mumis vaziuoti wink.gif pranesciau kai uzsikaups uzsakymas. kazko neuzsakinejat pas mano vyra .. gal kas blogai kam ? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgute24 @ 2009 11 16, 20:35)
laba

galit su mumis vaziuoti wink.gif pranesciau kai uzsikaups uzsakymas. kazko neuzsakinejat pas mano vyra .. gal kas blogai kam ?  unsure.gif

O kaip uzsakineti pas jusu vyra bigsmile.gif g.gif Ir kokie ikainiai???
Atsakyti
na parasyt galit i baldasikeja eta gmail com arba cia AZ. ikainiai apie 10% kartais maziau. priklausomai kiek svorio buna, koks uzsakymo dydis. Parasykit susitarsit.

as seniau rasydavau i supermama,.. bet kazkodel mane admines trina ...

Atsakyti
[quote=jurgute24,2009 11 16, 23:16]
na parasyt galit i baldasikeja eta gmail com arba cia AZ. ikainiai apie 10% kartais maziau. priklausomai kiek svorio buna, koks uzsakymo dydis. Parasykit susitarsit.

as kaip tik saindien ir daviau uzklausa siuom adresiuku bet dar atsakymo negavau g.gif pamirsau tik paklasuti kiek zmoniu galetu paimti kartu mane domintu pora keleiviu ar tilptu ar ne ax.gif
Atsakyti
keleiviu gali imt kokius 4 net smile.gif puse tuso biggrin.gif
o mailo negavo... hm tai gal dar kas raso tik negauna... nu bet gmaile visad laiskai ateina mastau.gif
hm na adresas toks baldasikeja eta gmail com ten paprastai ateia, na nebent jusu adresas kokiam nors spame uzregistruotas... bet ir ten nera ziurejau pati katik.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgute24: 16 lapkričio 2009 - 21:59
na as rasaiau tiesiogiai is jusu tinklapio puslapio tai gal ir nedaejo. na bet jei jau galite tai gal parasykite i az kiek kainuotu vieno zmogaus kelione su jumis ar dvieju i ta stebuklingaja parduotuve lotuliukas.gif is anksto dekui
Atsakyti