Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA baldai

QUOTE(Kirkė @ 2009 11 11, 22:17)
Ačiū už atsakymą.
Dabar belieka sulaukti žinios iš to žmogaus apie važiavimą į Ikea. Ir tikėtis, kad nepaves.
Jei teisingai supratau, tai pagrindinis skirtumas tarp Renaldo ir baldasikea tas, kad Renaldas neima pinigų, kol nepristato prekės. Taip?  g.gif

Ir vežimo kaina.
Gal dabar kitaip skaičiuoja, nors puslapyje 2,5Lt/kg, taigi skaičiuokit.
Atsakyti
QUOTE(Kashaya @ 2009 11 11, 22:27)
Ir vežimo kaina.
Gal dabar kitaip skaičiuoja, nors puslapyje 2,5Lt/kg, taigi skaičiuokit.

O tai pas Renaldą pigiau? g.gif
Nežinau, ar čia brangu, ar ne -jei lovytė su grotelėmis svers beveik 18 kg, o už atvežimą - paims 30 lt?
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2009 11 11, 22:40)
O tai pas Renaldą pigiau?  g.gif
Nežinau, ar čia brangu, ar ne -jei lovytė su grotelėmis svers beveik 18 kg, o už atvežimą - paims 30 lt?

Nu tai paskaiciuokit 18 kgx 2,5 Lt bigsmile.gif bigsmile.gif
Pas Renalda pigiau

Siap jei uzsakot daug smulkmenu tai labaiu apsimoka veztis per ta kita imone, nes smulkus daiktai gal nesveria daug.
O jei uzsakinejat baldus tai geriau per Renalda.
Nors man ameniskai labai patinka kad jis neima pinigu iki prekiu pristatymo 4u.gif
Atsakyti
Merginos, truputį pasimečiau: ar tikrai Mamut serijos baldų stalai ir kėdės šiek tiek skiriasi atspalviu, t.y. stalai šviesesni nei kėdės, nors tos pačios spalvos? Labai ačiū. Labai reikia skubaus atsakymo.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

jau beveik paruosiau uzsakyma Renaldui 4u.gif Turiu klausyma del Ikea puslapio. As niekaip negliu rasti kur ieiti i savo krepseli, man iseina tik kazka naujo idejus. Kaip galima tiesiog paziureti savo krepseli nieko i ji nedejus??? g.gif g.gif

O kaip jus siunciat uzsakymus Renaldui??? Irgi krepseli isiunciat ar kazkaip detaliau???
Atsakyti
Aš Renaldui parašau el. laišką, ir sudedu nuorodas bei parašau kiek vienetų, kokios spalvos, kaip vadinasi ir kiek PLN kainuoja. Iki šiol man veikė (du kartus užsakiau mirksiukas.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2009 11 09, 23:20)
Geras  doh.gif  O aš maniau, kad čia tas pati firma, tik keli žmonės joje dirba ir vienas iš jų Renaldas.
O gal kas esat susidūrę su ta baldasikea?  Gal galit parašyti daugiau. Baisu, kad nepakliūčiau ant kokių apgavikų.  g.gif  unsure.gif Iš jų atsakymą jau gavau (pasirašė Valentinas ), kad planuoja važiuoti šią arba kitą savaitę. Parvežimas kainuos 30 lt už vaikišką lovą.

As irgi buvau uzsisakius is baldasikea, viskas buvo normaliai ir labai maloniai. Avansa paeme, pasirasem sutartele.

Teko ir is Renaldo uzsisakyti, taip pat labai maloniai procesas vyko drinks_cheers.gif

Mergaites, as noriu paklausti, susistatem "stat" virtuves spintutes ir uzsidejom medini (klijuoto medzio) stalvirsi, taip pat pirkta Ikejoj. Tai as truputi nustebau, kad tas stalvirsis absoliuciai niekuo neimpregnuotas... g.gif Cia reiktu patiems kazka pasidaryti, nulakuoti ar ka, nes dabar uz kriaukles man plaunant indus buna pastoviai slapia, tai tuoj "issipus" man tas medinis stalvirsis, ka daryt, patarkit wacko.gif help.gif
Atsakyti
QUOTE(indregu @ 2009 11 13, 22:09)
As irgi buvau uzsisakius is baldasikea, viskas buvo normaliai ir labai maloniai. Avansa paeme, pasirasem sutartele.

Teko ir is Renaldo uzsisakyti, taip pat labai maloniai procesas vyko  drinks_cheers.gif

Mergaites, as noriu paklausti, susistatem "stat" virtuves spintutes ir uzsidejom medini (klijuoto medzio) stalvirsi, taip pat pirkta Ikejoj. Tai as truputi nustebau, kad tas stalvirsis absoliuciai niekuo neimpregnuotas...  g.gif  Cia reiktu patiems kazka pasidaryti, nulakuoti ar ka, nes dabar uz kriaukles man plaunant indus buna pastoviai slapia, tai tuoj "issipus" man tas medinis stalvirsis, ka daryt, patarkit  wacko.gif  help.gif

Yra specialiu impregnuojamu aleju... galima nupirkti bet kurioje statybiniu prekiu parduotuveje...
O parodykit kaip jusu virtuve atrodo..... blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2009 11 13, 22:19)
Yra specialiu impregnuojamu aleju... galima nupirkti bet kurioje statybiniu prekiu parduotuveje...
O parodykit kaip jusu virtuve atrodo.....  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

o tai as irgi pagalvojau apie tuos aliejus, bet niekad neteko susidurt. Ar jie nebijo vandens? O pvz. jeigu kuo nors aptaskysiu, kokiais burokais ar pan., tai man isigers i ji?

Na musu virtuve, kol kas tokia krizine, kelios spinteles, pakabinamu kol kas net neturiu, na bet galesiu kuria diena nufotkint smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indregu: 13 lapkričio 2009 - 21:44
QUOTE(indregu @ 2009 11 13, 22:29)
o tai as irgi pagalvojau apie tuos aliejus, bet niekad neteko susidurt. Ar jie nebijo vandens? O pvz. jeigu kuo nors aptaskysiu, kokiais burokais ar pan., tai man isigers i ji?

Pačioje ikejoje yra spec. aliejus stalviršiams (ir ne tik jiems).
http://www.ikea.com/...oducts/50070378
Atsakyti
QUOTE(Kashaya @ 2009 11 14, 10:18)
Pačioje ikejoje yra spec. aliejus stalviršiams (ir ne tik jiems).
http://www.ikea.com/...oducts/50070378

Širdingai dėkoju wub.gif

"Aby zapobiec samozapaleniu, po użyciu umyj szczotki wodą i namocz zużyte szmatki w wodzie."

Va čia kažką rašo apie vandenį, tai kaip suprantu, juo nutepus, pasidarys atsparus sąlyčiui su vandeniu?

Na reiks pirmadienį pasižiūrėt ką siūlo LT statybinės prekės g.gif
Atsakyti
Ko tai aprimo musu temele tongue.gif negi niekas negavot si sekmadieni prekiu is Renaldo g.gif g.gif ??? Butu idomu isgirsti atsiliepimus...

As pagalaiu padariau jam dideli uzsakyma: ir sofa ir foteli ir pufa ir lova ir lentyna ir dar kruva smulkmenu.... zadejo atvezti lapkricio 22 diena. thumbup.gif thumbup.gif Jau laukiu - nesulaukiu wub.gif
Atsakyti