QUOTE(Kashaya @ 2010 01 28, 12:53)
Girdėjau tą patį dėl vežimo kainų- vieniems vienos kainos, kitiems kitos. Nesuprasi.
Jūsų atveju, Cobre, buvo paskaičiuota pagal svorį, matyt. Spintos svoris 56kg, padauginus iš 2,5Lt ir gaunasi 140Lt.
Pas Renaldą 11prc ir lieka 11, ar spinta pirksi, ar bulvių skustuką
Jūsų atveju, Cobre, buvo paskaičiuota pagal svorį, matyt. Spintos svoris 56kg, padauginus iš 2,5Lt ir gaunasi 140Lt.
Pas Renaldą 11prc ir lieka 11, ar spinta pirksi, ar bulvių skustuką
tikriausiai tu teisi. Bet kazkaip nekyla dabar net noras rekomenduoti, kazkaip manes "neveza" tokie pasakymai, kad viska imanoma paderinti, del kainu susitarti ir t.t. ir pan. Man patinka tiksliai zinoti, kad skiriu pinigeliu tiek pirkiniams ir galiu pasiskaiciuoti ir numatyti norimus pirkinius. Siaip visada geriau, kai yra konkurencija ir gali pasirinkti is keliu vezeju. Bet kai skirtumai tokie
Bet vistiek nesuprantu, jei ramiakas vezesi ta spintute, tai juk ir jai turejo pasakyti panasia kaina, nes komodos svoris praktiskai toks pat, o kaina tai net ir didesne, nei musiskes spintos tai idomu, kiek jai atvezimas kainavo Zodziu, man tokia kainodara absoliuciai nepriimtina.
Papildyta:
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2010 01 28, 13:15)
man Valentinas atvežė 2 knygų lentynas už 38 lt 10 ar 11 proc.
na va, matyt mano pazistamo atveju buvo durniaus ieskoma, nes sakau, niekaip nepagavau tokios atvezimo sumos. sakyciau dar nesusirase normaliai, tai galeciau suprasti, bet zmogus paskambino, tai juk tokiu atveju galima paklausti, pasidometi, pasiderinti.