Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA baldai

QUOTE(Kashaya @ 2010 01 28, 12:53)
Girdėjau tą patį dėl vežimo kainų- vieniems vienos kainos, kitiems kitos. Nesuprasi.
Jūsų atveju, Cobre, buvo paskaičiuota pagal svorį, matyt. Spintos svoris 56kg, padauginus iš 2,5Lt ir gaunasi 140Lt.
Pas Renaldą 11prc ir lieka 11, ar spinta pirksi, ar bulvių skustuką biggrin.gif

tikriausiai tu teisi. Bet kazkaip nekyla dabar net noras rekomenduoti, kazkaip manes "neveza" tokie pasakymai, kad viska imanoma paderinti, del kainu susitarti ir t.t. ir pan. Man patinka tiksliai zinoti, kad skiriu pinigeliu tiek pirkiniams ir galiu pasiskaiciuoti ir numatyti norimus pirkinius. Siaip visada geriau, kai yra konkurencija ir gali pasirinkti is keliu vezeju. Bet kai skirtumai tokie doh.gif

Bet vistiek nesuprantu, jei ramiakas vezesi ta spintute, tai juk ir jai turejo pasakyti panasia kaina, nes komodos svoris praktiskai toks pat, o kaina tai net ir didesne, nei musiskes spintos g.gif tai idomu, kiek jai atvezimas kainavo g.gif Zodziu, man tokia kainodara absoliuciai nepriimtina.
Papildyta:
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2010 01 28, 13:15)
man Valentinas atvežė 2 knygų lentynas už 38 lt  ax.gif 10 ar 11 proc.

blink.gif
na va, matyt mano pazistamo atveju buvo durniaus ieskoma, nes sakau, niekaip nepagavau tokios atvezimo sumos. sakyciau dar nesusirase normaliai, tai galeciau suprasti, bet zmogus paskambino, tai juk tokiu atveju galima paklausti, pasidometi, pasiderinti.
Atsakyti
[quote=ramiakas,2010 01 28, 11:13]
Noriu pasigirti, kad komoda kuria man parveze Valentinas - nereali thumbup.gif
O as taip del jos abejojau....maniau, kad pigu negali buti grazu, bet yra labai grazu rolleyes.gif
http://www.ikea.com/...oducts/60159836
Papildyta:
Gal kas turite toki foteliuka:
http://www.ikea.com/...oducts/00099850

Jis ant triju koju ar man taip tik atrodo g.gif ??

Atsakyti
o valentinas man atrodo veza uz desitm procentu tik is supermamos uzsakinetojams, na bet cia as tik pamastau manau jau kiekvienu konkreciu atveju yra derinama g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 01 28, 12:20)
tikriausiai tu teisi. Bet kazkaip nekyla dabar net noras rekomenduoti, kazkaip manes "neveza" tokie pasakymai, kad viska imanoma paderinti, del kainu susitarti ir t.t. ir pan. Man patinka tiksliai zinoti, kad skiriu pinigeliu tiek pirkiniams ir galiu pasiskaiciuoti ir numatyti norimus pirkinius. Siaip visada geriau, kai yra konkurencija ir gali pasirinkti is keliu vezeju. Bet kai skirtumai tokie  doh.gif 

Bet vistiek nesuprantu, jei ramiakas vezesi ta spintute, tai juk ir jai turejo pasakyti panasia kaina,  nes komodos svoris praktiskai toks pat, o kaina tai net ir didesne, nei musiskes spintos  g.gif tai idomu, kiek jai atvezimas kainavo  g.gif  Zodziu, man tokia kainodara absoliuciai nepriimtina.
Papildyta:
blink.gif
na va, matyt mano pazistamo atveju buvo durniaus ieskoma, nes sakau, niekaip nepagavau tokios atvezimo sumos. sakyciau dar nesusirase normaliai, tai galeciau suprasti, bet zmogus paskambino, tai juk tokiu atveju galima paklausti, pasidometi, pasiderinti.

Reikia tiesiog komunikuoti, pasiskambinti ar parasyti pasiklausti, jei netinka deretis.
Komunikacija valdo. Ypac siais sunkais laikais.
Man pvz. pas Valentina kainodara zymiai geresne.
Atsakyti
QUOTE(ramiakas @ 2010 01 28, 13:21)

Noriu pasigirti, kad komoda kuria man parveze Valentinas - nereali thumbup.gif
O as taip del jos abejojau....maniau, kad pigu negali buti grazu, bet yra labai grazu  rolleyes.gif
http://www.ikea.com/...oducts/60159836
Papildyta:
Gal kas turite toki foteliuka:
http://www.ikea.com/...oducts/00099850

Jis ant triju koju ar man taip tik atrodo  g.gif ??

atrodo kad ne smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 01 28, 12:25)
atrodo kad ne  smile.gif

user posted image

Dekui labai uz paveiksliuka drinks_cheers.gif
Grazus foteliukas, jau zinau ko prasysiu valentino sekanciu reisu kad parveztu thumbup.gif
Bus prie komodos miegamajame.
Atsakyti
QUOTE(inetum @ 2010 01 28, 12:24)
o valentinas man atrodo veza uz desitm procentu tik is supermamos uzsakinetojams, na bet cia as tik pamastau manau jau kiekvienu konkreciu atveju yra derinama  g.gif

Ko gero taip, nes kažkada ir čia žinutė buvo jo, kad siunčiant užsakymą parašyti "slaptažodį" supermama. Tiesa, vėliau ta žinutė dingo kažkur, arba moderatoriai ištrynė, arba..
Atsakyti
QUOTE(ramiakas @ 2010 01 28, 13:25)
Reikia tiesiog komunikuoti, pasiskambinti ar parasyti pasiklausti, jei netinka deretis.
Komunikacija valdo. Ypac siais sunkais laikais.
Man pvz. pas Valentina kainodara zymiai geresne.

Gal nedaskaitete? Juk rasiau, kad skambino, o tai reikia, kad komunikavo tiesiogiai. Man poziuris nelabai patiko, uzsiplesti iskart vos ne penkis kart didesne suma, gal rasiu durneli. Bet kokiu atveju renaldas vaziuoja sestadieni, tai reikia tik pasitikrinti ar yra tu spintu ir lai veza uz tuos 11 proc. Na, jei Valentinas leidzia sau tokius juokelius su kainomis, tai matyt turi pakankamai klientu. O as gal liksiu ties tuo, kas man anksciau veze. Kiekvienas matyt pagal save atsirenkame.
Papildyta:
QUOTE(inetum @ 2010 01 28, 13:24)
o valentinas man atrodo veza uz desitm procentu tik is supermamos uzsakinetojams, na bet cia as tik pamastau manau jau kiekvienu konkreciu atveju yra derinama  g.gif

Na, dziaugiuosi uz zmones, kurie atsiveza be slaptazodzio ir uz praktiskai ta pacia kaina biggrin.gif

Siaip tai tik konstatavau fakta, kaip buvo ir tiek. Gaila, jei kazkas normaliai nepasidomi ir pasimauna ant brangiu kainu. Tik manau suzinojes, kad kazkas veza kitaip, niekada negris, nes jausis apgautas ir tiek. Tai mano manymu cia yra tiesiog tam tikra nepagarba klientui. Bet nuosirdziai dziaugiuosi uz tas, kurioms Valentinas atveze uz padoria kaina. Sakau, as uz konkurencija, tik siuo atveju man kazkaip nebuvo jos. nes dabar skambinti atgal Valentinui, kad pasidereti, tai tas vienas procentas kaip ir isnyksta, nes prakalbesi daugiau biggrin.gif
Atsakyti
Man asmeniškai irgi vienodai, pas ką pirkti, tik norisi protingų kainų. Pirkau pradžioje pas Valentiną, palikau ne vieną tūkstantį. Vėliau, kai jau buvo atsiradusi konkurencija-Renaldas- išsiunčiau užsakymą Valentinui. Nors ir puikiai žinojo, kad esu iš supermamų ir jau pirkau tikrai nemažai, man už daiktą paskaičiavo "su nuolaidėle" 99Lt. Turėjau dar kažkaip komunikuoti? O kam?
Parašiau Renaldui, atvežė už 45Lt.
Nuo tada ir perku per jį.
Atsakyti
kaip idomiai, paskutini karta pirkau pas valentina uz 162, tai su atvezimu paeme 170. Man niekada daugiau 10proc nepaskaiciuoja. Tiesa dideliu daiktu pirkti neteko, tik kruva smulkmenu.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti