nu kokie faini negaliu, reik ir man. Reik dar paskutine tema perverst kur ten obuoliu pjaustykle, segtukai maisiukams. Tik kazin ar renaldas parves tokius sudukus
nu kokie faini negaliu, reik ir man. Reik dar paskutine tema perverst kur ten obuoliu pjaustykle, segtukai maisiukams. Tik kazin ar renaldas parves tokius sudukus
Parašė, kad apmokėjimas grynais arba pervedimu. O ar prieš, ar tada, kai prekė parvežta, tai neatsakė. Parašė, kad kai važiuos, tada praneš, kas ir kaip.
gal kam pravers. labai patogus, tvirtas dalykėlis, jei reikia pasilipti. esant reikalui ir kėde gali pabūti tik reikia turėt vietos, kur jį padėt namuose.
Dėl gražių, tai čia kiekvieno skoniui atskirai, bet man šios labai patinka:
prieskoninės
Jas galima ant magnetinės juostos sukabinti, nes metalinės
O šias galima pakabinti vidinėje spintelės durelių pusėje, tik nuorodos dabar nerandu
Labutės Gal žinot ar ikejoi yra pertvaru (širmu) ? Na zodziu tokios kaip armonika kur pasistato Kai buvau nemaciau , tai yra ir neieskojau O dabar atsirado poreikis.Nes meigam vienam kabari su vaiku kur yra TV, ir reikia kazkaip ji nuo jo atitvert Gal kas matėt?
Ačiū už atsakymą.
Dabar belieka sulaukti žinios iš to žmogaus apie važiavimą į Ikea. Ir tikėtis, kad nepaves.
Jei teisingai supratau, tai pagrindinis skirtumas tarp Renaldo ir baldasikea tas, kad Renaldas neima pinigų, kol nepristato prekės. Taip?