na nesusilaikiau ir nusipirkom tas ufonautiskas lemputes. na kaip jos man patyko turbut labiau nei vaikui mano tai nusprendizau dar paskutiniaja ir fioletine nusipirkti kadangi dabar zalia ir raudona turim (pirkom urmu nes ispanijoje kaip tik taiko nuolaida joms gerao kadangi turim pazystamu tai nupirko ). na jos tikrai labiau dekorui bet nuo zalios visai uztenka to atspindzio. vienu zodziu geras zaislas ir geras dekoras kambariui. nenusivyliau.
gal žinot, kada rytoj Valentinas Vilniuj važinėsis?
ar jis paskambina, kai jau parvažiuoja.
pamiršau susitarti, kad nepataikytų darbo metu
ar jis paskambina, kai jau parvažiuoja.
pamiršau susitarti, kad nepataikytų darbo metu
QUOTE(Tina Les @ 2010 01 18, 10:02)
grange, ačiū už atsakymą o tos spalvos (pilka/beveik balta ir juoda - kaip paveikslėlyje) tik spalvom ir skiriasi, t.y. ar dydis šių įdėklų vienodas?
baisu užsakinėti kai pačiupinėti negali
Tiesa, Valentino kontaktus jau turiu
baisu užsakinėti kai pačiupinėti negali
Tiesa, Valentino kontaktus jau turiu
turiu atsiprašyt... nusišnekėjau. Nu buvau įsitikinus 100 proc, kad jie vienodo dydžio, šiandien traukiu lauk trumpesnius batus, net išsižiojau, žiūriu, kad gi mažesnis!
tai va nufotkinau, kaip atrodo šalia, sorry kad suklaidinau
QUOTE(agniren_& @ 2010 01 21, 08:38)
Gal kas pirkot toki komplektuka?
http://www.ikea.com/...oducts/80086575
Idomu ar labai netvirtas? turbut ner ko tiketis uz tokia kaina, bet reik kad tris metus nors atlaikytu
http://www.ikea.com/...oducts/80086575
Idomu ar labai netvirtas? turbut ner ko tiketis uz tokia kaina, bet reik kad tris metus nors atlaikytu
Mes turim kadangi nuomojamės, tai reikia kaip ir laikinai (aišku tas gali būti ir 5 metai, bet... ) man tai patinka. na turim dar tik kelis mėn, sunku ką pasakyti kiek laikys, bet šiaip tai atrodo normaliai, kėdės tvirtos,tiek sėdėt tiek stovėt tik aš tai noriu nusipirkt ką nors ant jų minkšto, nes ilgai sėdėt pavargsta sėdimoji
va įdedu realią foto, dabar laikau užklojus staltiesę ant viršaus, bet šiaip, jei ir apsiteškia kas, jei iš kart nuvalai, dėmių man dar nepaliko.
Iš tos pačios spalvos ir spėju medžio, turim ir komodą ir spinta panaši, gal šiek tiek tamsesnė, tai man kokybė pagal kainą tenkina.
QUOTE(Tina Les @ 2010 01 21, 09:51)
c@stell, ačiū, kad atsiliepei Užsisakėm ir mes tas kėdutes, turėtų neužilgo atkeliauti iš Ikejos Planuojame jas naudoti virtuvėje, tai nebus dažnai sėdima - gal tarnaus šiek tiek ilgiau
Tiesa, dar pamirsau pasakyt, kad mes JYSKE radom pirkt tokais pagalveles, kurios idealiai tiko ant situ kedziu Forma tai kaip specialiai siom kedem butu siuta Ir spalva tokia deranti. Su jom kazkaip smagiau, minksciau sedet buna
Sveiki,
Gal kas turite tokias lovas ir galite pasakyti nuomone, ar jos patogios, ar patinka vaikams/tevams, ar praktiskos? Norim savo bernuzeliams issigyti, bet neapsisprendziam kokia
Gal kas turite tokias lovas ir galite pasakyti nuomone, ar jos patogios, ar patinka vaikams/tevams, ar praktiskos? Norim savo bernuzeliams issigyti, bet neapsisprendziam kokia
QUOTE(grange @ 2010 01 21, 17:07)
Mes turim
aciu uz komentara
QUOTE(saulute26 @ 2010 01 22, 09:53)
Sveiki,
man tos dvi pirmos labai fainos
tokia balta turi draugu mergaite, tikrai stipri, nes kartais drauge eina i mergaites lova miegoti arba abi susirango
ta medine grazi, medis, tokia jauki
o jei tureciau daugiau vietos tai dviaukstes nepirkciau, man baisu vaikui divaugste pirkti, susapnuos, nepataikys nulipti, apsiversti, iskris is lovos, kazkokia paniska baime
QUOTE(grange @ 2010 01 21, 18:07)
turiu atsiprašyt... nusišnekėjau. Nu buvau įsitikinus 100 proc, kad jie vienodo dydžio, šiandien traukiu lauk trumpesnius batus, net išsižiojau, žiūriu, kad gi mažesnis!
Nieko baisaus Aš ir pati pagalvojau, kad vieni bus didesni, o kiti mažesni - labiau bateliams. Kadangi ikejoje buvo tik tie didieji (mažų kažkodėl nerodė - gal nebeturi ) - užsakiau mažesnį kiekį. Ačiū už informaciją, ateičiai tikrai pravers
QUOTE(c@stell @ 2010 01 21, 18:24)
[size=1][/size]
Tiesa, dar pamirsau pasakyt, kad mes JYSKE radom pirkt tokais pagalveles, kurios idealiai tiko ant situ kedziu Forma tai kaip specialiai siom kedem butu siuta Ir spalva tokia deranti. Su jom kazkaip smagiau, minksciau sedet buna
O aš jau užsakiau ir pagalvėles iš Ikėjos Štai tokias
35 zlotus kainuoja. Spalva man tiko, bet tikiuosi su kaina neprašoviau Gal Jyske būtų ir pigiau
QUOTE(Tina Les @ 2010 01 22, 10:11)
O aš jau užsakiau ir pagalvėles iš Ikėjos Štai tokias
35 zlotus kainuoja. Spalva man tiko, bet tikiuosi su kaina neprašoviau Gal Jyske būtų ir pigiau
Niu fainos sitos
Mes Jyske tai uz berods 14 lt ar tai 15 lt pirkom
QUOTE(c@stell @ 2010 01 22, 11:13)
Dabar belieka mąstyti taip: pataupėm ant kėdžių tai užtai pagalvėles geresnes nusipirkom
QUOTE(Tina Les @ 2010 01 22, 11:32)
Dabar belieka mąstyti taip: pataupėm ant kėdžių tai užtai pagalvėles geresnes nusipirkom
Dar klausimas, ar geresnės
QUOTE(saulute26 @ 2010 01 22, 10:53)
Sveiki,
aš šita labai gundausi