Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA baldai

QUOTE(stebuklaz @ 2010 01 15, 14:59)
O kodėl netinka online? Man atrodo aš namuose turiu atliekamą...  g.gif Pažiūrėsiu vakare  ax.gif

na man labiau patinka katalogus ziuret, kazkaip labiau issistudijuoji ax.gif
Atsakyti
man irgi rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos, būkit geros, pameskit man į AŽ Renaldo kontaktus, norėčiau užsisakyt porą smulkių baldelių savo pipirui 4u.gif
Atsakyti
Koks ten el. puslapis Valentino? ax.gif kada važiuoja gal kas žino?
Atsakyti
QUOTE(Marcela* @ 2010 01 16, 22:27)
Koks ten  el. puslapis Valentino?  ax.gif kada važiuoja gal kas žino?

Rašė, kad 20 arba 21 4u.gif
Atsakyti
ar ne viena nesate pirkusi tokio ponso is ikea? ar ne baisiai kietas ranksluostis? pradejom varineti i baseina, butru labai patogu smile.gif

user posted image

ranksluostukas

beje, Renaldas Vilniuj zada buti 24, tai matyt 23 vaziuoja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(laukine @ 2010 01 17, 17:26)
ar ne viena nesate pirkusi tokio ponso is ikea? ar ne baisiai kietas ranksluostis? pradejom varineti i baseina, butru labai patogu smile.gif

user posted image

ranksluostukas

beje, Renaldas Vilniuj zada buti 24, tai matyt 23 vaziuoja  rolleyes.gif

as pirkau zalia - kietokas ir nesiruosia suminkstet sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 01 17, 17:28)
as pirkau zalia - kietokas ir nesiruosia suminkstet sad.gif

zalio nemaciau, yra dryzuotas g.gif
nu blyn, kaip man reikia verysad.gif
laredoute maciau yra - ale ten 18 euru kainuoja. irgi nezinia ant kokio uztaikysi.
gal ant LT zemeles kas toki matet? arba su rankovem? g.gif
Atsakyti
QUOTE(laukine @ 2010 01 17, 19:58)
zalio nemaciau, yra dryzuotas  g.gif
nu blyn, kaip man reikia  verysad.gif
laredoute maciau yra - ale ten 18 euru kainuoja. irgi nezinia ant kokio uztaikysi.
gal ant LT zemeles kas toki matet? arba su rankovem?  g.gif

pernai mergos LRtini per ispardavimus eme, tai lyg ir patenkintos buvo. Na niekaip neatgaminu, kur dar maciau as ju g.gif Paklausk merginu, gal kam nereikia pernyksciu is LRtes, nes pigiai buvo, tai pirkosi tikrai nemazai kas.
Atsakyti
Mielosios 4u.gif , neatsispyriau ir as Ikeamanijai biggrin.gif
Ar galetumete kas nors parasyti Valentino kontaktus? 4u.gif is anksto aciu 4u.gif
Noreciu jusu patarumo paprasyti.Gal kuri esate maciusi tokius ideklus i batus. Vieni is ju vadinami "dideli", kiti - "mazi". Koks tu dydziu skirtumas, t.y. ar tie mazieji skirti vaikiskiems batukams ar suaugusiuju, bet mazesnio dydzio batams?

http://www.ikea.com/...oducts/60037538
user posted image
Atsakyti
Ir dar norėjau užklausti dėl šitos kėdės: ar tvirta jinai? nes labai jau kaina sugunde ax.gif
Iš anksto dėkoju atsakiusioms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
user posted image
http://www.ikea.com/...oducts/70033870
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina Les: 18 sausio 2010 - 10:37
QUOTE(Tina Les @ 2010 01 17, 20:08)
Mielosios  4u.gif , neatsispyriau ir as Ikeamanijai  biggrin.gif
Ar galetumete kas nors parasyti Valentino kontaktus?  4u.gif  is anksto aciu  4u.gif
Noreciu jusu patarumo paprasyti.Gal kuri esate maciusi tokius ideklus i batus. Vieni is ju vadinami "dideli", kiti - "mazi". Koks tu dydziu skirtumas, t.y. ar tie mazieji skirti vaikiskiems batukams ar suaugusiuju, bet mazesnio dydzio batams?

aš turiu šiuos įdėklus, sėkmingai naudoju. tik va dėl dydžių tai nežinau, nes pas mus tai vieno dydžio, tik tos dvi spavos, arba aš nemačiau g.gif o šiaip suaugusiųjų batams tiks nes priekis siauresnis, o jei batai mažesni, tiesiog daugiau susilenks ir viskas, ir tas plastikinis išlys daugiau, bet nepamaišys tikrai.
man tai jie patinka, visada laikraščius kišdavau pvz dabar vasariniams batams, kurie spintoj stovi, o dabar gerai, išlaiko formą gražiai.

dėl kėdės pasakyt negaliu nieko.
Atsakyti