Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA baldai

QUOTE(Forgete @ 2010 01 14, 11:59)
Domantas isideda i kelnes ties uzpakaliu ir laksto tamsoj, sako as jonvabalis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif daugiau zaislas sakyciau

lotuliukas.gif mirk juokais is tu vaiku lotuliukas.gif
Atsakyti
Ieskau tokio sviestuvo ant"virvuių".
ikea radau, taciau nesuprantu aprasymo.

Ar cia visa komplektacija? su 4 lemputemis?
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 01 14, 10:59)
Domantas isideda i kelnes ties uzpakaliu ir laksto tamsoj, sako as jonvabalis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif daugiau zaislas sakyciau

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif jetus lotuliukas.gif

O šiaip ,jos visai nieko. Naudojom mes jas kai vaikai jau ruošias miegot, kad visai tamsu nebūtų, tai suteikdavo šviesios, ir ne per ikyriai.
Atsakyti
QUOTE(Kopa @ 2010 01 14, 15:33)
Ieskau tokio sviestuvo ant"virvuių".
ikea radau, taciau nesuprantu aprasymo.

Ar cia visa komplektacija? su 4 lemputemis?

Čia tik pats šviestuviukas. Reikia pirkti min. 4 tokius ir dar laidus atskirai:
http://www.ikea.com/...oducts/00120432
Atsakyti
Gal kas galėtų padėti rasti Ikea nuorodą į lipnias dekoracijas, kurias ant sienų klijuoti galima, AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaa @ 2010 01 14, 18:28)
Gal kas galėtų padėti rasti Ikea nuorodą į lipnias dekoracijas, kurias ant sienų klijuoti galima, AČIŪ  4u.gif

http://www.ikea.com/...jki dekoracyjne

Atsakyti
Labas rytas,

Pagaliau vyras surinko lova biggrin.gif tai zinokite ji nera visiskai balta g.gif yra pilku pabraizymu (nelabai moku paaiskinti) pabandysiu padaryti foto ax.gif
http://www.ikea.com/...ducts/S39861569

bet seip labai patiko, tik va ydomu ar jos tvirtos g.gif
Atsakyti
zinok man atrodo kad tai visai normalu nes mes kai pirkome dukrytei lova tik is lietuvos gamintoju gryno medzio pusies tai irgi nuotraukose atrode kad visai balta bus bet kai sudejom pamatem kad ties rievem ar kaip cia geriau isireiksti jos islenda i pavirsiu ir dazai ju nepaslepia ir todel atrodo is toliau kaip nenudazyti gerai plotai irgi toki pilkumo jausma suteikia. na pardavejas is kart perspejo mums kad taip yra sako po kiek metu galesite persidazyti patys jei labai jau klius i akis bet nera taip baisu ax.gif
na as cia padusausiu savo pastebejimais blush2.gif kad vis del to mes nuskriausti labiau esam maza to kad nera parduotuviu arciau dar ir skriaudziamos nuolaidu atzvilgiu doh.gif nes vakar bedarydama saraseli palandziojau ir i kitas ikeas parduotuves kitu saliu ir ka blink.gif kiek pamaciau nuolaidu dabar esanciu pvz.: ispanijoje net 20 procentu nuolados visoms sofoms ir taip daug daugiau daiktu ivairiems net mano noriciai lempai ufonautui yra taikoma nuolaida, amerikoje irgi dydeles nuolaidos, neabejoju kad ir anglijoje tas pats o cia is vis ziuriu lenkijos parduotuvese nieko gero nepasiulo. verysad.gif na bet ka padarysi turim ka turim ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inetum: 15 sausio 2010 - 10:14
QUOTE(Agne T. @ 2010 01 15, 09:25)
Labas rytas,

thumbup.gif patinka man sios lovos
Atsakyti
pamirstu vis parasyti jei lankosi cia PANEVEZIETES ir noretu katalogiuku parasykit man mielai padovanosiu nes prigriebiau nemazai lotuliukas.gif
Atsakyti
o as Vilniuj mielai prigriebciau katalogiuka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cola @ 2010 01 15, 15:49)
o as Vilniuj mielai prigriebciau katalogiuka  ax.gif

O kodėl netinka online? Man atrodo aš namuose turiu atliekamą... g.gif Pažiūrėsiu vakare ax.gif
Atsakyti