Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA baldai

QUOTE(Kashaya @ 2010 01 11, 15:06)
Aš irgi galiu ginčytis dėl virtuvių, mes neišsiskyrėm, bet visko buvo biggrin.gif
Esmė tame, kad ikejos puslapyje nurodytas virtuvinių spintelių aukštis su iki maximumo išsuktom kojom, t.y. iki 16 cm. Bet aš jas galiu susukti visiškai ir tada, jei kelystų, 10cm koja būna. O cokolį labai lengvą nusipjauti iki reikiamo pločio, nors ir 5cm gali būti biggrin.gif
Vat man ir įdomu, kokio aukščio kojos toje komodoje.

aukstis su kojomis smile.gif cia jau tokie klausimai kyla, kai pradedi per daug galvoti biggrin.gif .

O del virtuviu nesigincykite 4u.gif mirksiukas.gif net jei ir pas meistru,s ar kokioj lietuvos imoneje uzsakysite individualia virtuve su standartiniu 86 cm auksciu, vistiek atves su tokiomis pat reguliuojamomis kojomis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 11 sausio 2010 - 13:15
QUOTE(Kashaya @ 2010 01 11, 11:55)
Neryt, o pas jus jau atsidarė Ikea? bigsmile.gif

acha wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kashaya @ 2010 01 11, 15:08)
Aš ne tik domėjausi, aš ir turiu ją biggrin.gif Ir puikiai žinau visus standartus, ir kad kojos komplekte, ir t.t.
Klausimas tame, kokio aukščio kojos toje komodoje biggrin.gif Juk niekas man neuždraus pasikeisti kojų, ar ne taip? Gal man ikėjinės negražios, aš noriu savo žemų kojelių biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif oi kashaya, prajuokinai biggrin.gif tai ka butum dariusi, jei butum pas meistrus uzsakinejusi, irgi abejotum ar jie tiksliai auksti padare, juk kojeles reguliuojamos biggrin.gif

nebesigincykim, svarbu stovi musu virtuves biggrin.gif

o kaip tada staliuka pirktum? auksti juk nurodo, o pagal ideja gali ir kitas kojeles susisukti mirksiukas.gif biggrin.gif

O jei rimtai, tai pirk drasiai mirksiukas.gif 4u.gif kiek baldu pirkau, visu aukstis atitiko, cia tau tik del virtuves kazkokios filosofines mintys uzpuole biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 01 11, 14:22)
biggrin.gif  biggrin.gif  oi kashaya, prajuokinai  biggrin.gif  tai ka butum dariusi, jei butum pas meistrus uzsakinejusi, irgi abejotum ar jie tiksliai auksti padare, juk kojeles reguliuojamos  biggrin.gif

nebesigincykim, svarbu stovi musu virtuves  biggrin.gif

o kaip tada staliuka pirktum? auksti juk nurodo, o pagal ideja gali ir kitas kojeles susisukti  mirksiukas.gif  biggrin.gif

O jei rimtai, tai pirk drasiai  mirksiukas.gif  4u.gif  kiek baldu pirkau, visu aukstis atitiko, cia tau tik del virtuves kazkokios filosofines mintys uzpuole  biggrin.gif

Aš neteisingai paklausiau pačioje pirmoje žinutėje apie tą komodą. Man įdomu, kokio aukščio tos kojos. Nes man reikia, kad pats korpusas būtų ne daugiau 70cm.
Atsakyti
QUOTE(Kashaya @ 2010 01 11, 15:30)
Aš neteisingai paklausiau pačioje pirmoje žinutėje apie tą komodą. Man įdomu, kokio aukščio tos kojos. Nes man reikia, kad pats korpusas būtų ne daugiau 70cm.

Vat sito tu neatsakysiu schmoll.gif nebent kas vietoje tau pamatuotu smile.gif

----

pamatavau spintos kojele, tai 10 cm.

paziurejau tavo komodos ipakavimo ismatavimus, tai logiskai galvojant jis turetu buti lygus (na aisku, truputi atmeti ipakavimui) spinteles sono auksciui. tai ipakavimo aukstis yra 91 cm. tai tarsi ir atitinka viskas: bendras komodos aukstis 100, kojeles desimt, tai taip ir lieka 90, kaip ir ipakavimo ax.gif taip iseina, kad daugiau. pagaliau galvojant kitaip logiskai, tai jei tau reikia spinteles, kurios korpuso aukstis turetu buti 70 cm, tai nejau rimtai manau, kad kojeles yra 30 cm aukscio blink.gif g.gif ? taigi matosi, jog neaukstai nuo zemes ji.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 11 sausio 2010 - 13:46
QUOTE(Cobre @ 2010 01 11, 14:36)
Vat sito tu neatsakysiu  schmoll.gif nebent kas vietoje tau pamatuotu  smile.gif

----

pamatavau spintos kojele, tai 10 cm.

paziurejau tavo komodos ipakavimo ismatavimus, tai logiskai galvojant jis turetu buti lygus (na aisku, truputi atmeti ipakavimui) spinteles sono auksciui. tai ipakavimo aukstis yra 91 cm.  tai tarsi ir atitinka viskas: bendras komodos aukstis 100, kojeles desimt, tai taip ir lieka 90, kaip ir ipakavimo  ax.gif taip iseina, kad daugiau.  pagaliau galvojant kitaip logiskai, tai jei tau reikia spinteles, kurios korpuso aukstis turetu buti 70 cm, tai nejau rimtai manau, kad kojeles yra 30 cm aukscio  blink.gif  g.gif ? taigi matosi, jog neaukstai nuo zemes ji.

Ne apie tą, Cobre, aš rašiau, o apie tą mažesnę. Pakuotės dydį rašo 73cm, tai korpusas, panašu, bus daugiau nei 70cm.
Žodžiu, reik prašyt, kad pamatuotų man, antraip neturėsiu kur kišt jos biggrin.gif

O grįžtant prie virtuvių, tai spintelės parduodamos be kojų:
Nogi sprzedawane są oddzielnie.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kashaya: 11 sausio 2010 - 14:26
QUOTE(Kashaya @ 2010 01 11, 15:50)
*Ne apie tą, Cobre, aš rašiau, o apie tą mažesnę. Pakuotės dydį rašo 73cm, tai korpusas, panašu, bus daugiau nei 70cm.
Žodžiu, reik prašyt, kad pamatuotų man, antraip neturėsiu kur kišt jos biggrin.gif

**O grįžtant prie virtuvių, tai spintelės parduodamos be kojų:
Nogi sprzedawane są oddzielnie.

* atsiprasau, tikrai ne ta paziurejau mirksiukas.gif prie ko bandai priderinti? pirkai dar kazkoki baldeli?

**taip, zinau, keliais postais anksciau ir rasiau, jog galvojau, kad tai jus suklaidino smile.gif tai jums virtuve per zema dabar? norejote aukstesnes? na, jei as taip skaiciuociau, kad spintele 86 ir dar tureciau omenyje, jog reiks kojeliu, tai tada tikrai nusivilciau pamaciusi, jog spinteles gerokai zemesnes blink.gif o tai virtuve irgi uzsakinejote per tarpininkus? blink.gif ot drasuoliai bigsmile.gif as tai pabijojau ir nuvaziavau apziureti. gerai, kad taip padariau, nes absoliuciai neatitiko mano lukesciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 11 sausio 2010 - 14:38
QUOTE(Cobre @ 2010 01 11, 15:36)
* atsiprasau, tikrai ne ta paziurejau  mirksiukas.gif  prie ko bandai priderinti? pirkai dar kazkoki baldeli?

**taip, zinau, keliais postais anksciau ir rasiau, jog galvojau, kad tai jus suklaidino  smile.gif tai jums virtuve per zema dabar? norejote aukstesnes? na, jei as taip skaiciuociau, kad spintele 86 ir dar tureciau omenyje, jog reiks kojeliu, tai tada tikrai nusivilciau pamaciusi, jog spinteles gerokai zemesnes  blink.gif  o tai virtuve irgi uzsakinejote per tarpininkus?  blink.gif  ot drasuoliai  bigsmile.gif  as tai pabijojau ir nuvaziavau apziureti. gerai, kad taip padariau, nes absoliuciai neatitiko mano lukesciu.

Ne ne, su virtuve viskas labai tvarkoje, žinojau. t.y. buvau išsiaiškinusi iki siūlelio visus aukščius ir t.t. smile.gif
Pas dukrą bus rašomasis stalas per visą kambario plotį, tai tą spintutę noriu kišti po stalu vienam gale, reikia, kad tilptų. Arba ieškotis kitos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Kashaya @ 2010 01 11, 17:34)
Ne ne, su virtuve viskas labai tvarkoje, žinojau. t.y. buvau išsiaiškinusi iki siūlelio visus  aukščius ir t.t. smile.gif
Pas dukrą bus rašomasis stalas per visą kambario plotį, tai tą spintutę noriu kišti po stalu vienam gale, reikia, kad tilptų. Arba ieškotis kitos cool.gif

as irgi pas dukra kiekviena centimetra matuoju biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 11 sausio 2010 - 15:41
Gal kam reikia sios komodos is Ikejos: http://www.ikea.com/...oducts/30090202
Surinkome, o pasirodo ji mums per didele doh.gif
Noretume 400Lt.
Rasykit i az
Atsakyti
QUOTE(ramiakas @ 2010 01 11, 16:56)
Surinkome, o pasirodo ji mums per didele  doh.gif
Noretume 400Lt.
Rasykit i az

Spalva tokia kaip foto?
Atsakyti
QUOTE(ramiakas @ 2010 01 11, 16:56)
Surinkome, o pasirodo ji mums per didele  doh.gif
Noretume 400Lt.
Rasykit i az

Mes tokia tik balta turim wub.gif thumbup.gif
Papildyta:
Noriu padekoti Valentinui, uz sazininguma ir paslauguma smile.gif pristate iki namu ir net i penkta auksta viska uznese ax.gif thumbup.gif
Atsakyti