Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA baldai

QUOTE(Nerytė @ 2010 01 10, 22:36)
ka nori pirkti?  bigsmile.gif

Noriu visokių smulkmenų ir gal komodėlę į dukros kambarį.
Tik va labai įdomu, ar jos aukštis su kojomis 81cm? Ar ne? Galėtų Cobre čia prisijungti ir prakonsultuoti rolleyes.gif Nes pavyzdžiui virtuvinių spintelių nurodytas aukštis 86cm, o realiai jų aukštis 70cm. Tai va ir įdomu, kaip su ta komoda g.gif
http://www.ikea.com/...oducts/70121758
user posted image
Papildyta:
O smulkmenas imsiu šitas:
19,99zl už 7 dėžutes
user posted image

12,99zl
user posted image

29,99zl
user posted image

29,99zl
už tvarką stalčiuose biggrin.gif
user posted image

6zl
irgi į stalčius, smulkmenoms:
user posted image

7,99zl
user posted image

29,99zl
už tvarką po stalu biggrin.gif
user posted image

Dangtis "kiauraraščiu" biggrin.gif Nuo taškymosi:
user posted image
Nu ir viskas lyg g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kashaya: 11 sausio 2010 - 11:42
Kashaya, faini pirkinukai thumbup.gif

del komodos nepakonsultuosiu, nes kol kas nesiruosiu vaziuoti i IKEA, o internete nieko neraso su kojom ar be unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2010 01 11, 12:51)
Kashaya, faini pirkinukai thumbup.gif

del komodos nepakonsultuosiu, nes kol kas nesiruosiu vaziuoti i IKEA, o internete nieko neraso su kojom ar be  unsure.gif

Neryt, o pas jus jau atsidarė Ikea? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kashaya @ 2010 01 11, 11:39)
Tik va labai įdomu, ar jos aukštis su kojomis 81cm? Ar ne? Galėtų Cobre čia prisijungti ir prakonsultuoti rolleyes.gif Nes pavyzdžiui virtuvinių spintelių nurodytas aukštis 86cm, o realiai jų aukštis  70cm.

Specialiai nuėjau savo virtuvinių spintelių išmatuot, tai aukštis iki stalviršio 87 cm. Taip kad, tiesą jie rašo, apie jas. Natūralu, kad pati spintelė turi būt mažesnė, nes gi ant kojelių statosi g.gif
Jei pačios spintelės būtų 86 cm ir dar kojelės plius, tai bent jau man IKEA virtuvė būtų per aukšta.
TAi ir komoda turėtų būt visas aukštis su kojomis parašytas.
Atsakyti
Kashaya, o kaip as pakonsultuosiu, jei as tik spinta sita turiu smile.gif ? bet logiskai galvojant, tai tikrai turi buti nurodomas aukstis su viskuo, bent jau spinta man atitiko. o tai nori pasakyti, kad tos metalines virtuviniu spinteliu kojytes + spinteles aukstis nesudare to bendro nurodyto spinteliu aukscio? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 11 sausio 2010 - 12:52
QUOTE(Cobre @ 2010 01 11, 12:46)
Kashaya, o kaip as pakonsultuosiu, jei as tik spinta sita turiu  smile.gif ? bet logiskai galvojant, tai tikrai turi buti nurodomas aukstis su viskuo. o tai nori pasakyti, kad tos metalines virtuviniu spinteliu kojytes + spinteles aukstis nesudare to bendro nurodyto spinteliu aukscio?  g.gif

Sudarė sudarė mirksiukas.gif KAip spintelė be kojų, taigi durelės nesidarinės unsure.gif Arba aš klausimo nesuprantu g.gif O tas 1 sm skirtumas susidaro lyginant spintelių aukštį pagal grindis ir pan., juk kojelėm visi lygiai išlyginami, jei pvz grindys nėr labai lygios. NEmoku protingiau paaiškint doh.gif

Ir ten ne metalinės kojelės, o plastikinės mirksiukas.gif Bent jau prieš metus taip buvo, nemanau, kad dabar keitė ką nors.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a79: 11 sausio 2010 - 12:50
QUOTE(a79 @ 2010 01 11, 13:45)
Specialiai nuėjau savo virtuvinių spintelių išmatuot, tai aukštis iki stalviršio 87 cm. Taip kad, tiesą jie rašo, apie jas. Natūralu, kad pati spintelė turi būt mažesnė, nes gi ant kojelių statosi  g.gif
Jei pačios spintelės būtų 86 cm ir dar kojelės plius, tai bent jau man IKEA virtuvė būtų per aukšta.
TAi ir komoda turėtų būt visas aukštis su kojomis parašytas.

smile.gif Nu taip, su kojom ir gaunasi aukštis, bet juk galiu kojas ant minimumo išsisukti, tada gali būti ir 75, 76, 86 ir t.t.
Bet pačio korpuso aukštis 70, pamatuokit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2010 01 11, 14:47)
Sudarė sudarė  mirksiukas.gif  KAip spintelė be kojų, taigi durelės nesidarinės  unsure.gif Arba aš klausimo nesuprantu  g.gif O tas 1 sm skirtumas susidaro lyginant spintelių aukštį pagal grindis ir pan., juk kojelėm visi lygiai išlyginami, jei pvz grindys nėr labai lygios. NEmoku protingiau paaiškint  doh.gif

Ir ten ne metalinės kojelės, o plastikinės  mirksiukas.gif  Bent jau prieš metus taip buvo, nemanau, kad dabar keitė ką nors.

bent jau as supratau apie lyginima auksciu kojeliu pagalba mirksiukas.gif del metaliniu kojeliu, tai tik zinau kad kazkokios kojeles turi buti, o daugiau nieko nezinau, virtuviu nepirkau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 01 11, 13:46)
Kashaya, o kaip as pakonsultuosiu, jei as tik spinta sita turiu  smile.gif ? bet logiskai galvojant, tai tikrai turi buti nurodomas aukstis su viskuo, bent jau spinta man atitiko. o tai nori pasakyti, kad tos metalines virtuviniu spinteliu kojytes + spinteles aukstis nesudare to bendro nurodyto spinteliu aukscio?  g.gif

Kažkaip atrodė, kad mergučios kambariui pirkot tokią spintutę doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kashaya @ 2010 01 11, 12:54)
smile.gif Nu taip, su kojom ir gaunasi aukštis, bet juk galiu kojas ant minimumo išsisukti, tada gali būti ir 75, 76, 86 ir t.t.

Maximum su kojelėm galima pareguliuot iki kokių 2 cm aukstį, ne daugiau. Taip kad ta paklaida gaunasi minimali, nuo jų parašyto tinklalapyje. Nebent pačias spinteles ant žemės padėsit, tada tikrai taip.
JEi kojelės reguliuotuųsi su didesne paklaida, tai nepavyktų pritaikyt tos lentutės apačioj, dengiančios jas. Ir kojelės reguliuojasi tik teik, keik reikia aukščių išlyginimui, o ne dėl grožio ir pan.
BEt netgi lietuvių baldininkai, spintelių aukštį su kojelėm skaičiuoja, nesvarbu ar ten ta svadinamasis "cokolis" dedasi ar ne.

Apie virtuves tai galiu ginčytis iki nukritimo, nes su vyru tverdami, buvom ir per žingsniuką iki skyrybų doh.gif Sunku su tais vyrais, kai protingų moterų neklauso lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a79: 11 sausio 2010 - 12:59
QUOTE(Kashaya @ 2010 01 11, 14:54)

tai gali ir spinteliu kojas papjauti biggrin.gif cia standartas imamas mirksiukas.gif o toliau jau daryk, kaip tau reikia smile.gif o komodos, tai juk matosi, kad nesireguliuoja.

na paziurejau dabar i IKEA puslapi tas virtuvines spinteles. Jei pries tai nelabai domejotes virtuvemis, tai tada jus galejo suklaidinti parasymas, kad kojos parsiduoda atskirai. O kurie labiau domejosi virtuvemis, tai del aukscio manau klausimas nekyla smile.gif. As kai pati projektavausi (tik ne Ikejine virtuve), tai visus standartus buvau issistudijavusi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 11 sausio 2010 - 13:06
QUOTE(a79 @ 2010 01 11, 13:57)
Maximum su kojelėm galima pareguliuot iki kokių 2 cm aukstį, ne daugiau. Taip kad ta paklaida gaunasi minimali, nuo jų parašyto tinklalapyje. Nebent pačias spinteles ant žemės padėsit, tada tikrai taip.
JEi kojelės reguliuotuųsi su didesne paklaida, tai nepavyktų pritaikyt tos lentutės apačioj, dengiančios jas. Ir kojelės reguliuojasi tik teik, keik reikia aukščių išlyginimui, o ne dėl grožio ir pan.
BEt netgi lietuvių baldininkai, spintelių aukštį su kojelėm skaičiuoja, nesvarbu ar ten ta svadinamasis "cokolis" dedasi ar ne.

Apie virtuves tai galiu ginčytis iki nukritimo, nes su vyru tverdami, buvom ir per žingsniuką iki skyrybų  doh.gif Sunku su tais vyrais, kai protingų moterų neklauso  lotuliukas.gif

Aš irgi galiu ginčytis dėl virtuvių, mes neišsiskyrėm, bet visko buvo biggrin.gif
Esmė tame, kad ikejos puslapyje nurodytas virtuvinių spintelių aukštis su iki maximumo išsuktom kojom, t.y. iki 16 cm. Bet aš jas galiu susukti visiškai ir tada, jei kelystų, 10cm koja būna. O cokolį labai lengvą nusipjauti iki reikiamo pločio, nors ir 5cm gali būti biggrin.gif
Vat man ir įdomu, kokio aukščio kojos toje komodoje.
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2010 01 11, 13:58)
tai gali ir spinteliu kojas papjauti  biggrin.gif  cia standartas imamas  mirksiukas.gif o toliau jau daryk, kaip tau reikia  smile.gif o komodos, tai juk matosi, kad nesireguliuoja.

na paziurejau dabar i IKEA puslapi tas virtuvines spinteles. Jei pries tai nelabai domejotes virtuvemis, tai tada jus galejo suklaidinti parasymas, kad kojos parsiduoda atskirai. O kurie labiau domejosi virtuvemis, tai del aukscio manau klausimas nekyla  smile.gif. As kai pati projektavausi (tik ne Ikejine virtuve), tai visus standartus buvau issistudijavusi.

Aš ne tik domėjausi, aš ir turiu ją biggrin.gif Ir puikiai žinau visus standartus, ir kad kojos komplekte, ir t.t.
Klausimas tame, kokio aukščio kojos toje komodoje biggrin.gif Juk niekas man neuždraus pasikeisti kojų, ar ne taip? Gal man ikėjinės negražios, aš noriu savo žemų kojelių biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kashaya: 11 sausio 2010 - 13:10