QUOTE(a79 @ 2010 01 11, 13:57)
Maximum su kojelėm galima pareguliuot iki kokių 2 cm aukstį, ne daugiau. Taip kad ta paklaida gaunasi minimali, nuo jų parašyto tinklalapyje. Nebent pačias spinteles ant žemės padėsit, tada tikrai taip.
JEi kojelės reguliuotuųsi su didesne paklaida, tai nepavyktų pritaikyt tos lentutės apačioj, dengiančios jas. Ir kojelės reguliuojasi tik teik, keik reikia aukščių išlyginimui, o ne dėl grožio ir pan.
BEt netgi lietuvių baldininkai, spintelių aukštį su kojelėm skaičiuoja, nesvarbu ar ten ta svadinamasis "cokolis" dedasi ar ne.
Apie virtuves tai galiu ginčytis iki nukritimo, nes su vyru tverdami, buvom ir per žingsniuką iki skyrybų
Sunku su tais vyrais, kai protingų moterų neklauso
Aš irgi galiu ginčytis dėl virtuvių, mes neišsiskyrėm, bet visko buvo
Esmė tame, kad ikejos puslapyje nurodytas virtuvinių spintelių aukštis su iki maximumo išsuktom kojom, t.y. iki 16 cm. Bet aš jas galiu susukti visiškai ir tada, jei kelystų, 10cm koja būna. O cokolį labai lengvą nusipjauti iki reikiamo pločio, nors ir 5cm gali būti
Vat man ir įdomu, kokio aukščio kojos toje komodoje.
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2010 01 11, 13:58)
tai gali ir spinteliu kojas papjauti
cia standartas imamas
o toliau jau daryk, kaip tau reikia
o komodos, tai juk matosi, kad nesireguliuoja.
na paziurejau dabar i IKEA puslapi tas virtuvines spinteles.
Jei pries tai nelabai domejotes virtuvemis, tai tada jus galejo suklaidinti parasymas, kad kojos parsiduoda atskirai. O kurie labiau domejosi virtuvemis, tai del aukscio manau klausimas nekyla
. As kai pati projektavausi (tik ne Ikejine virtuve), tai visus standartus buvau issistudijavusi.
Aš ne tik domėjausi, aš ir turiu ją
Ir puikiai žinau visus standartus, ir kad kojos komplekte, ir t.t.
Klausimas tame, kokio aukščio kojos toje komodoje
Juk niekas man neuždraus pasikeisti kojų, ar ne taip? Gal man ikėjinės negražios, aš noriu savo žemų kojelių