Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA baldai

QUOTE(LaimingaMamyte @ 2009 12 14, 00:57)
Sveikos mergytes,

atejau ir as parodyti savo baldelius is Ikeos. Smulkmenu nerodysiu, nes viskas jau buvo daugelis kartu parodyta ir aptarta  ax.gif

Cia Ektorp sofa ir fotelis. (i siena nekreipkit demesio, ji dabar labai tuscia atrodo, bet ieskau tinkamo paveikslo  ax.gif )

Buk gerute, imesk sofos nuotraukyte man i az, galvoju dukrai ja imti, tik man ji pacioje Ikejoje kai buvome, tai nepatiko. Taciau jau esu pasimokinusi, kad daiktai ekspozicijoje ir naujai nupirkti daug geriau atrodo. Noreciau ir sia sofkute realiai pamatyti blush2.gif Buvau temuke pametusi, tai praziopsojau tavo nuotraukytes verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgute24 @ 2009 12 24, 00:58)
na mano vyras tik po nauju bildes 6-7d... paluzo masinike... verysad.gif

Sveiki, gal jau sutaise masiniuka?? gal anksciau nei planavo vaziuos?
Atsakyti
QUOTE(ramiakas @ 2009 12 28, 10:56)
Sveiki, gal jau sutaise masiniuka?? gal anksciau nei planavo vaziuos?

laba.
na va kaip tik siandien jau ardo ten kazka. ziures kaip seksis, bet jauciu taip kaip ir planavo.. 6-7 sausio bildes. jei ka brukstelkit i emaila ar az ir paims ka jum reiks wink.gif
ir dar geru svenciu wink.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgute24 @ 2009 12 28, 11:35)
laba.
na va kaip tik siandien jau ardo ten kazka. ziures kaip seksis, bet jauciu taip kaip ir planavo.. 6-7 sausio bildes. jei ka brukstelkit i emaila ar az ir paims ka jum reiks wink.gif
ir dar geru svenciu wink.gif  thumbup.gif

as sianakt sapnavau kad Valnetinas atveze mano prekes, atejo i svecius ir jurgute atejo sako va jum antis iskepta sventems... biggrin.gif Nu visai jau man su ta ikea stogas ciuozia umn.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgute24 @ 2009 12 28, 11:35)
laba.
ir dar geru svenciu wink.gif  thumbup.gif

o as negavau jokio atsakymo i uzklausima... rasiau 22 gruodzio..
Atsakyti
Sveikos,gal kuri pirkote vaikams tokį baldų komplektuką?
user posted image

Kaip kokybė?
Atsakyti
Rianka mes turim, kokybe super. Tik nusilakuoti patiems reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rianka @ 2009 12 28, 21:57)
Sveikos,gal kuri pirkote vaikams tokį baldų komplektuką?
user posted image

Kaip kokybė?

Gal galima būtų nuorodą ax.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(goodly @ 2009 12 29, 10:38)
Gal galima būtų nuorodą  ax.gif
Ačiū 4u.gif

Va cia tas komplektukas
Atsakyti
QUOTE(Rianka @ 2009 12 29, 13:09)

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, interneto platybėse netryčia užtikau ikėjinę idėją kaip tik su šiuo komplektuku mirksiukas.gif Man patiko tie sukabinti ant strypelio dėkliukai pieštukams (irgi ikėjos), nors šiaiap jie iš ikea virtuvės įrangos. Gal kils kokių minčių... ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stebuklaz: 30 gruodžio 2009 - 15:12
QUOTE(stebuklaz @ 2009 12 30, 15:11)
Sveikos, interneto platybėse netryčia užtikau ikėjinę idėją kaip tik su šiuo komplektuku  mirksiukas.gif Man patiko tie sukabinti ant strypelio dėkliukai pieštukams (irgi ikėjos), nors šiaiap jie iš ikea virtuvės įrangos. Gal kils kokių minčių...  ax.gif

super ideja thumbup.gif

tiek plastikiniai, tiek metaliniai indeliai is virtuves skyriaus, bet super panaudoti, tie plastikiniai tekainuoja pora zlotu thumbup.gif
Atsakyti