Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA baldai

QUOTE(Blue @ 2009 12 15, 15:34)
tai kad as nebelabai zinau, koks tas standartiniu stalciu auksti? nes pas  mane, jie kokio tik nori aukscio. ir zemuciai, irvidutiniai ir visai gilus ir platus, nieko standartinio neturiu, viskas gaminta pagal buta  g.gif

sveika ilgokai uztrukau nes vis per darbus uzmirsdavau o po to apsiziurejau adk namie liniuotes nera bet ismatavau tai mazdaug yra apie 13 cm keli mm+ ar -. na nusipirksiu liniuote saindien ismatuosiu tiklsiai. ax.gif

o tas DRALLA lenteles pjaustymo as jau senai naudojuosi labai geras dalykas. lengvos gerai valosi tik nuo karsto vandenio biski susiriecia bet atsalusios vel tiesios buna mirksiukas.gif
nu gal pavyks pabaigti sudeti nuotraukeles likusiu prekiu doh.gif

AVITA manau kad nieko nera amzino su laiku viskas apsitrina o lovos manau kad tikrai neblogos yra tik priklsauso kokias tu nori imti ar laikinas kuriose vaikas miegotu leleta meteliu ar kurios auga kartu su vaiku na tempiasi i ilgi ar is kart tokia kur vaikas miegos iki tol arba sulus ta lova arba iseis is namu unsure.gif

! 
Reklama draudžiama
Atsakyti
merginos pamenu rodet saukstus batams, gal galit mestelt nuoroda, niekur nerandu, o maniskis suluzo doh.gif
Atsakyti
batų šaukštai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cola @ 2009 12 16, 19:55)
l

lemputes

Man situ lempuciu vyras parveze, tai dabar taupom biggrin.gif Tik man jos nervina kai uzdegi kol ikaista. Jei nori ka staigiai padaryt iejes tai jau ne kas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gandriuke... @ 2009 12 17, 12:02)
Man situ lempuciu vyras parveze, tai dabar taupom  biggrin.gif  Tik man jos nervina kai uzdegi kol ikaista. Jei nori ka staigiai padaryt iejes tai jau ne kas  biggrin.gif

aha, ir mes tokias turim biggrin.gif pradžioj nervino, dabar jau pripratau smile.gif
bet yra tos kitos, tokios pailgos, tai anos iš karto užsidega.

Atsakyti
QUOTE(pienės_pūkas @ 2009 12 17, 10:38)

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inetum @ 2009 12 17, 10:24)

AVITA manau kad nieko nera amzino su laiku viskas apsitrina o lovos manau kad tikrai neblogos yra tik priklsauso kokias tu nori imti ar laikinas kuriose vaikas miegotu leleta meteliu ar kurios auga kartu su vaiku na tempiasi i ilgi ar is kart tokia kur vaikas miegos iki tol arba sulus ta lova arba iseis is namu  unsure.gif

Jauciu netiksliai parasiau doh.gif Mes lova turime,ir labai gera,tik apsaugeles nera,kad neiskristu,tai va ieskau. Ziuriu ikea yra,prigrezti nereikia,tik idomu,ar naudojant, tu plasmasiu uzdejimo vietoje nenusitrina pati lova ax.gif
Atsakyti
gal dar kas nors turit nuoroda to daikto kur maiselius sukist galima?
Atsakyti
QUOTE(gandriuke... @ 2009 12 17, 11:02)
Man situ lempuciu vyras parveze, tai dabar taupom  biggrin.gif  Tik man jos nervina kai uzdegi kol ikaista. Jei nori ka staigiai padaryt iejes tai jau ne kas  biggrin.gif

Tai kad visos tokios yra, pas mus namie daug susukta tongue.gif

QUOTE(pienės_pūkas @ 2009 12 17, 11:12)

bet yra tos kitos, tokios pailgos, tai anos iš karto užsidega.

Ikejoj yra? neuzmaciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2009 12 17, 14:50)
gal dar kas nors turit nuoroda to daikto kur maiselius sukist galima?

http://www.ikea.com/...oducts/80010222
Atsakyti
QUOTE(Kashaya @ 2009 12 17, 14:48)

aciu wub.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

Suradau sia tema labai atsiktinai, kaip vienoje temoje sugedino viena mamyte, kad as brangininke unsure.gif bet gavosi tokia istorija, kad nuo musu kai kas gera bizniuka pasidare, ir cia tik per musu ZIOPLUMA sad.gif

Mes su SB noretume uzsisakyti baldelius is IKEA, bet noretume si karta sizinoti visus ikainius.

Mums reiktu siu dalyku:

user posted image
http://www.ikea.com/...oducts/00118170
spalva balta

user posted image
http://www.ikea.com/...ducts/S39861569
160x200

Domina per kiek laiko atvestu iki Vilniaus.
Aciu uz info
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agne T.: 17 gruodžio 2009 - 18:33