o as galvojau gal Ikejines
LaimingaMamyte, o kokia salione kietų baldų spalva, nesuprantu lenkiškai ten klevas ar kas dėl derinimo ateityje ar nekiltų problemų galvoju
QUOTE(Nikoleta @ 2009 12 14, 21:04)
LaimingaMamyte, o kokia salione kietų baldų spalva, nesuprantu lenkiškai ten klevas ar kas dėl derinimo ateityje ar nekiltų problemų galvoju
Spalva berzo... o del derinimo ateityje, tai net negalvoju . Uz tokia kaina, po keleriu metu negaila bus ir pakeisti baldus.
As esu tos nuomones kad neverta pirkti brangiausiaus masivo baldus visam gyvenimui. Pati daznai megstu keisti interiera, o jei persikelsim i kita vieta - tikrai nenoresiu tampyti senu baldu ir viska derinti pagal jas. Ikeos baldai man siuo gyvenimo laikotarpiu yra super pagal kainos ir kokybes santyki.
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2009 12 14, 21:13)
Ikeos baldai man siuo gyvenimo laikotarpiu yra super pagal kainos ir kokybes santyki.
Ačiū
mačiau katalogo pradžioj tos Expedit lentynos nukainuotos, gal žinot ar dar įmanoma jų gauti man visai patiko tas derinukas balta/beržas
mačiau katalogo pradžioj tos Expedit lentynos nukainuotos, gal žinot ar dar įmanoma jų gauti man visai patiko tas derinukas balta/beržas
QUOTE(Nikoleta @ 2009 12 15, 08:25)
Ačiū
man ir patiko, bet ar galioja dar ta akcija?
Laiminga mamyte, super namuciai
QUOTE(cola @ 2009 12 15, 09:30)
kaip supratau tų staliukų po 29 pinigus dar yra, o kaip su lentynom
QUOTE(Nikoleta @ 2009 12 15, 09:34)
kaip supratau tų staliukų po 29 pinigus dar yra, o kaip su lentynom
Nikoleta, nezinau
niekas is susigaudanciu neatsako, as tai nepirkus dar tiesiogiai, nelabai suprantu
Va čia visos expedit serijos prekės, galit pamatyti kainas.
Staliukai tie, kurie dabar po 29,99, akcijos metu kainavo po 19,99 (popieriniam kataloge yra nurodyta data, iki kurios ta akcija galiojo).
http://www.ikea.com/.../?query=expedit
Staliukai tie, kurie dabar po 29,99, akcijos metu kainavo po 19,99 (popieriniam kataloge yra nurodyta data, iki kurios ta akcija galiojo).
http://www.ikea.com/.../?query=expedit
tu staliuku ir lentynu yra kiek nori visokiausiu spalvu tik jau pradine kaina be nuolaidos deja. as norejau nusipirkti akcijiniu kedziu kurios yra sia savite tik deja ju nei kvapo nebebuvo turbut ispirko pirma diena arba is vis ju nebuvo
QUOTE(inetum @ 2009 12 14, 10:56)
kai grysiu namo ismatuosiu ir parasysiu bet jos kaip tik standartiniam stalciui manau bet patykslinsiu butinai.
DOMIANI as bendrauju su www.baldasikeja.lt
DOMIANI as bendrauju su www.baldasikeja.lt
tai kad as nebelabai zinau, koks tas standartiniu stalciu auksti? nes pas mane, jie kokio tik nori aukscio. ir zemuciai, irvidutiniai ir visai gilus ir platus, nieko standartinio neturiu, viskas gaminta pagal buta
laba diena mergaitės
Įrenginėjam vaikų kambarį ir noriu atsivežti 2 loveles atskiras vaikams.
Gal kuri esate su tuo susidūrusi, o gal turite konkrečių pavyzdžių.
Dėkoju iš anksto
Įrenginėjam vaikų kambarį ir noriu atsivežti 2 loveles atskiras vaikams.
Gal kuri esate su tuo susidūrusi, o gal turite konkrečių pavyzdžių.
Dėkoju iš anksto