Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA baldai

oi cia dar tik pradzia nuotraukeliu kitas sudesiu kai uzmigs mano pupa ax.gif
tiesa labai norejau aprodyti bet nekaip neismeta man pusalpyje ju tu prekykiu enzynau gal todel adk ispardaviams arka ir ju nebegamins bet siulau mamitem uzsisakyti jei dr aisku gaus nupirkti savo maziukams kedute ir suoleli medinius is KRITTER serijos gaminiu nes mes dar nesurinkome nes palikome kaledoms dovanu pupai bet kaina zinokit pasakiska uz kedute tik 20 zlotu o uz suoleli tik 30 zlotu o JYSK maciau tokio pat dydio kaina uz tokius du sumoektum vien uz suoleli kelis simtus. manau kad iki penkiu metu ten drasiai gali sedeti o gal ir daugiau. gaila kad pas mane nesudeta negaliu nuotrauku parodyti kaip atrodo tik isardytos detales bet tirkai manau kad cia buvo mano geras pirkinys. nu gal pavyks kaip suderinti su vyru kad sudetu doh.gif
Atsakyti
O man patiko lempa, jei turint galvoje, kad tai pigi plastmasė ir nesitikint, kad prabangiai atrodys.

Mergytes kambary manau labai tinkamas variantas thumbup.gif

As LT tikrai nemačiau panašiū variantų, o dar įskaitant tokią kaina thumbup.gif
Atsakyti
smagi temelė 4u.gif gal kas galit parašyt atsiliepimus apie šią spinta http://www.ikea.com/...oducts/90111391 ir kas jos viduj dedasi g.gif galvoju pupai į kambarį gal tiktų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikoleta @ 2009 12 13, 15:30)
smagi temelė  4u.gif gal kas galit parašyt atsiliepimus apie šią spinta http://www.ikea.com/...oducts/90111391 ir kas jos viduj dedasi g.gif galvoju pupai į kambarį gal tiktų g.gif

turime tokia spinta 4u.gif labai smagi,gal kas pamokintu kaip reikia ideti nuotraukas, ideciau parodyt, kaip buvom ikejoj tai ji ekspozicijoj man nepatiko, nes buvo visa apciupineta, bet man labai reikejo baltos, tai nusipirkau, ir tikrai esu patenkita, nes uz tokiu pinigus blush2.gif tikrai geras daiktas, viskas telpa,tikrai patenkinta!!! lotuliukas.gif
ir dar prie sienos prisitvirtina, kad vaikas netycia neapverstu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(inetum @ 2009 12 13, 14:58)
oi cia dar tik pradzia nuotraukeliu kitas sudesiu kai uzmigs mano pupa  ax.gif
tiesa labai norejau aprodyti bet nekaip neismeta man pusalpyje ju tu prekykiu enzynau gal todel adk ispardaviams arka ir ju nebegamins bet siulau mamitem uzsisakyti jei dr aisku gaus nupirkti savo maziukams kedute ir suoleli medinius is KRITTER serijos gaminiu nes mes dar nesurinkome nes palikome kaledoms dovanu pupai bet kaina zinokit pasakiska uz kedute tik 20 zlotu o uz suoleli tik 30 zlotu o JYSK maciau tokio pat dydio kaina uz tokius du sumoektum vien uz suoleli kelis simtus. manau kad iki  penkiu metu ten drasiai gali sedeti o gal ir daugiau. gaila kad pas mane nesudeta negaliu nuotrauku parodyti kaip atrodo tik isardytos detales bet tirkai manau kad  cia buvo mano geras pirkinys. nu gal pavyks kaip suderinti su vyru kad sudetu  doh.gif

ok kur cia matot prekes su nuolaida??? mes turime kedute su stalu KRITTER, tai labai patenkinti, gal galite koda parasyti suolelio, ant pakuotes yra jei dar neispakavot, ar baltos spalvos yra ju??? taip prireike doh.gif
Atsakyti
QUOTE(olgute84 @ 2009 12 13, 18:28)
turime tokia spinta  4u.gif  labai smagi,gal kas pamokintu kaip reikia ideti nuotraukas, ideciau parodyt, kaip buvom ikejoj tai ji ekspozicijoj man nepatiko, nes buvo visa apciupineta, bet man labai reikejo baltos, tai nusipirkau, ir tikrai esu patenkita, nes uz tokiu pinigus  blush2.gif  tikrai geras daiktas, viskas telpa,tikrai patenkinta!!!  lotuliukas.gif
ir dar prie sienos prisitvirtina, kad vaikas netycia neapverstu  doh.gif
Papildyta:
ok kur cia matot prekes su nuolaida??? mes turime kedute su stalu KRITTER, tai labai patenkinti, gal galite koda parasyti suolelio, ant pakuotes yra jei dar neispakavot, ar baltos spalvos yra ju??? taip prireike  doh.gif

o kas viduje jos, lentynos, kabyklos, o tilptų dviejų vaikučių drabužėliai, ar geriau vienam 4u.gif atsiūsk foto į paštą evapro@gmail.com 4u.gif
Atsakyti
Kritter tai manau apie šias kėdes kalba eina bigsmile.gif http://www.ikea.com/.../?query=KRITTER
Atsakyti
Mergaitės, patarkit, kokią keptuvę imt iš Ikėjos. Anyta prašė Kalėdų senio rolleyes.gif Kuri ten patvaresnė?
Pvz. kaip tokia
http://www.ikea.com/...oducts/00131727
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DaivaJ: 13 gruodžio 2009 - 19:53
dek KRITTER tai ten kedute ir suolelis ne baltos spalvos o ivairiu spalvu nudazyta kodukai butu tokie bet kaip sakiau nieko nemeta ju puslapyje kazkodel kede 40061299 o suolelis 20061295. na jei uzsisakytumete per baldasikeja tai jis zinotu apie ka kalba einu sake kad jis savo vaikui nupirkes yra gal jis galetu atsiusti nuotraukele ir parodyti g.gif reikia paparasyti
[COLOR=gray]o cia dar keletas nuotraukeliu indeliai tvirti gerai uzsidaro pagaminta latvijoje kaina 7,99 uz 5 vnt . prekes kodas 50149560
user posted image

plastikiniai padeklai, dydeli lengvi ir tik uz 3,99 zlotu pagaminti latvijoje. kodukas prekes yra toks 50132625

user posted image

ir mediniai remeliai tik neturiu nuotrakos nes veziau dovanu nes labai gerai bus dekupazuoti. uz 3 vnt 4,99 ir prekes kodas 90109232
Atsakyti
ir dar tarka kas man labiausiai suzavejo akd yra specialiai citrinu ar apelsinu zievelei nutarkuoti. kaina 19,99 lt pagaminta kinijoje kodas 60083257
ir pjaustyti obuoliams kaina 15,99 kodas 20083259
user posted image

Papildyta:
zaislas vaikui vezam dovanu tai neispakuotas pagamintas kinijoje kaina 19,99 ir kodas 57212295
user posted image
dezutes susideti kam nors tongue.gif uz 3 vnt 9,99 pagaminta latvijoje yra dar kitu spalvu kodas 80098583 kaip pvz koks dydis padejau piestuka
user posted image
user posted image
Papildyta:
kitu daikteliu ir patalyniu nuotraukos rytoj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inetum @ 2009 12 13, 13:20)
dezutes i stalciu man taip patiko kad uzsisakysiu i dar tu stalcius mano juodos spalvos bet yra ir baltos  vadinasi KOMPLEMENT ieina 6 vnt kaina 29,90 zlotu pagaminta kinijoje
http://www.ikea.com/...oducts/90122587
user posted image

domina sios dezutes i stalcius, koks ju aukstis?
aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blue: 13 gruodžio 2009 - 22:28
Sveikos mergytes,

atejau ir as parodyti savo baldelius is Ikeos. Smulkmenu nerodysiu, nes viskas jau buvo daugelis kartu parodyta ir aptarta ax.gif

Cia Expedit lentynos, ta kuri po TV yra paguldyta ant sono tongue.gif
user posted image

Cia Ektorp sofa ir fotelis. (i siena nekreipkit demesio, ji dabar labai tuscia atrodo, bet ieskau tinkamo paveikslo ax.gif )
user posted image

Cia Aspelund lova ir komoda (tik dabar pastebejau kad komodos beveik nesimato doh.gif doh.gif na jei turiesiu laiko veliau ir komoda nufotkinsiu)
user posted image

Ir dar viena Expedit lentyna vaiku kambary:
user posted image

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaimingaMamyte: 13 gruodžio 2009 - 23:07
Sveiki,mergaites,visos temos neskaiciau,gal kas pagelbes,kur galiu suzinoti kas ir uz kiek veza is Ikejos? 4u.gif
Atsakyti