Niu va, man ir vėl prireikė patarimo Kas pirkot Ikėjoje karnizus užuolaidoms? Kaip jų kokybė? Nelabai žinau kokios kainos pas mus, bet spėju, kad LT salonuose ar parduotuvėse brangiau... Ar klystu?
Mane labiausiai domintų šis:
IKEA nuoroda
O gal esate nusipirkę super geros kokybės, bet kitokį Ikea karnizą? Būčiau dėkinga už atsiliepimus
O kaip užuolaidos? Greitai išsiduokit kas turit
sveikutes,
skaitydama ir ziurinedama ikea produkcija, tuoj uzsikresiu ir as, bresta jau reikalas ir mintys, kol kas dazom sienas, renkam spalvas, paskui seks baldai. ikea labai zavi. bet va paskaicius jums cia visoms kas veza tai tik vln, kaune ir aplink juos. o man klausimas, ar i kurorta veztu??? na i druskininkus
skaitydama ir ziurinedama ikea produkcija, tuoj uzsikresiu ir as, bresta jau reikalas ir mintys, kol kas dazom sienas, renkam spalvas, paskui seks baldai. ikea labai zavi. bet va paskaicius jums cia visoms kas veza tai tik vln, kaune ir aplink juos. o man klausimas, ar i kurorta veztu??? na i druskininkus
Manau susitarsit kad atves ir i druskininkus, tik atitinkamai atvezimas ir kainuos..
Cia jau pats Renaldas jums atsakys
Cia jau pats Renaldas jums atsakys
kita vertus juk vaziuojant is Lenkijos Druskininkai beveik pakeliui, na tai gal daug nepaimtu
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 12 04, 02:06)
Taigsi šita lempa gyva gražesnė nei foto Draugės dukrytė turi. Gražu
mes tokia lempa uzsisakem tikiuosi ir mums patiks
kas dėl foto įkėlimo, jei nori,gali atsiųsti man, aš įkelsiu, o paskiau galiu ištrint, nes savo postus turiu galimybę trint bet kada ir koreguot
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2009 12 04, 10:17)
Mes turim tokia baltos spalvos. Bet persikraustem i nauja buta ir ji mums nebetinka. Jei norite galiu parduoti jums pigiau ji puikiai veikianti, tik kad buvo pakabinta pora men.
gal galit lempos internetinę nuorodą įdėt
QUOTE(Kristiniux @ 2009 12 04, 20:47)
gal galit lempos internetinę nuorodą įdėt
prasom: http://www.ikea.com/...oducts/10074646
Papildyta:
QUOTE(gandriuke... @ 2009 12 04, 12:37)
galima , jei kopini nuoroda is savo internetinio albumo, tai po to ja tame albume istrink.Automatikai neberodys ir cia
Laukiam foto Kad tik speciau pasiziuret.Gal palaikyk kokai dienele
Laukiam foto Kad tik speciau pasiziuret.Gal palaikyk kokai dienele
kad neturiu as tokio... visada keldavau nuotraukas per radikal.ru... bet is turbut negalima pasalinti veliau nuoroda
Kaip noreciau pamatyti ta lempa gyvai tikrai grazi atrodo.
Gal galit pasakyt kada Renaldas vaziuoja i Ikea?Prisireike dar vieno daikciuko
QUOTE(Ievukis @ 2009 12 05, 17:05)
Kaip noreciau pamatyti ta lempa gyvai tikrai grazi atrodo.
Jis siandien Ikejoj, ryt jau bus LT, parasykit jam sms zinute, gal dar spes nupirkti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2009 12 05, 16:10)
Jis siandien Ikejoj, ryt jau bus LT, parasykit jam sms zinute, gal dar spes nupirkti
Nu va...KAd tik vakare prisedau prie kompo ir pamaciau...Jau tikrai nebespejau.O kada sekanti karta?Pries Kaledas gal dazniau nuvyks?Ar vel po 2 savaiciu
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2009 12 04, 09:17)
Mes turim tokia baltos spalvos. Bet persikraustem i nauja buta ir ji mums nebetinka. Jei norite galiu parduoti jums pigiau ji puikiai veikianti, tik kad buvo pakabinta pora men.
Aciu uz pasiulyma,bet mums reikejo rozines spalvos,tai jau uzsakyta,parvezta ir pakabinta