Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA baldai

Niu va, man ir vėl prireikė patarimo blush2.gif Kas pirkot Ikėjoje karnizus užuolaidoms? Kaip jų kokybė? Nelabai žinau kokios kainos pas mus, bet spėju, kad LT salonuose ar parduotuvėse brangiau... g.gif Ar klystu?
Mane labiausiai domintų šis:
user posted image
IKEA nuoroda

O gal esate nusipirkę super geros kokybės, bet kitokį Ikea karnizą? Būčiau dėkinga už atsiliepimus 4u.gif

O kaip užuolaidos? Greitai išsiduokit kas turit mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes,
skaitydama ir ziurinedama ikea produkcija, tuoj uzsikresiu ir as, bresta jau reikalas ir mintys, kol kas dazom sienas, renkam spalvas, paskui seks baldai. ikea labai zavi. bet va paskaicius jums cia visoms kas veza tai tik vln, kaune ir aplink juos. o man klausimas, ar i kurorta veztu??? na i druskininkus smile.gif
Atsakyti
Manau susitarsit kad atves ir i druskininkus, tik atitinkamai atvezimas ir kainuos..
Cia jau pats Renaldas jums atsakys mirksiukas.gif
Atsakyti
kita vertus juk vaziuojant is Lenkijos Druskininkai beveik pakeliui, na tai gal daug nepaimtu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 12 04, 02:06)
Taigsi šita lempa gyva gražesnė nei foto thumbup.gif  Draugės dukrytė turi. Gražu wub.gif

mes tokia lempa uzsisakem smile.gif tikiuosi ir mums patiks smile.gif
Atsakyti
kas dėl foto įkėlimo, jei nori,gali atsiųsti man, aš įkelsiu, o paskiau galiu ištrint, nes savo postus turiu galimybę trint bet kada ir koreguot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2009 12 04, 10:17)
Mes turim tokia baltos spalvos. Bet persikraustem i nauja buta ir ji mums nebetinka. Jei norite galiu parduoti jums pigiau  blush2.gif  blush2.gif ji puikiai veikianti, tik kad buvo pakabinta pora men.  smile.gif

gal galit lempos internetinę nuorodą įdėt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristiniux @ 2009 12 04, 20:47)
gal galit lempos internetinę nuorodą įdėt 4u.gif

prasom: http://www.ikea.com/...oducts/10074646
Papildyta:
QUOTE(gandriuke... @ 2009 12 04, 12:37)
galima , jei kopini nuoroda is savo internetinio albumo, tai po to ja tame albume istrink.Automatikai neberodys ir cia  ax.gif
Laukiam foto  thumbup.gif Kad tik speciau pasiziuret.Gal palaikyk kokai dienele  ax.gif

kad neturiu as tokio... visada keldavau nuotraukas per radikal.ru... bet is turbut negalima pasalinti veliau nuoroda g.gif g.gif
Atsakyti
Kaip noreciau pamatyti ta lempa gyvai wub.gif tikrai grazi atrodo.
Gal galit pasakyt kada Renaldas vaziuoja i Ikea?Prisireike dar vieno daikciuko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2009 12 05, 17:05)
Kaip noreciau pamatyti ta lempa gyvai wub.gif tikrai grazi atrodo.
Gal galit pasakyt kada Renaldas vaziuoja i Ikea?Prisireike dar vieno daikciuko ax.gif

Jis siandien Ikejoj, ryt jau bus LT, parasykit jam sms zinute, gal dar spes nupirkti ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2009 12 05, 16:10)
Jis siandien Ikejoj, ryt jau bus LT, parasykit jam sms zinute, gal dar spes nupirkti  ax.gif  mirksiukas.gif

Nu va...KAd tik vakare prisedau prie kompo ir pamaciau...Jau tikrai nebespejau.O kada sekanti karta?Pries Kaledas gal dazniau nuvyks?Ar vel po 2 savaiciu g.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2009 12 04, 09:17)
Mes turim tokia baltos spalvos. Bet persikraustem i nauja buta ir ji mums nebetinka. Jei norite galiu parduoti jums pigiau  blush2.gif  blush2.gif ji puikiai veikianti, tik kad buvo pakabinta pora men.  smile.gif

Aciu uz pasiulyma,bet mums reikejo rozines spalvos,tai jau uzsakyta,parvezta ir pakabinta thumbup.gif
Atsakyti