Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA baldai

Patarkit, jei mano lova 160x200, tai kokio dydžio paklodė tiktų g.gif kiek žiūrėjau didžiausios ir yra 160X200, o tai kaip ta guma, ar užsitemps? Na net nebežinau... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(stebuklaz @ 2009 12 01, 13:08)
Patarkit, jei mano lova 160x200, tai kokio dydžio paklodė tiktų  g.gif kiek žiūrėjau didžiausios ir yra 160X200, o tai kaip ta guma, ar užsitemps? Na net nebežinau... unsure.gif

tai ta 160*200 ir tinka tavo lovai
Atsakyti
Mergaites gal zinot kaip rasti prisukamus ratukus baldams. Tikrai zinau kad turi buti tokie, noriu prie vienos lentynos prisukti.... arba bent kojeles...
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2009 12 01, 14:34)
Mergaites gal zinot kaip rasti prisukamus ratukus baldams. Tikrai zinau kad turi buti tokie, noriu prie vienos lentynos prisukti....  arba bent kojeles...

"Senukuose" mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Restar @ 2009 12 01, 15:40)
"Senukuose"  mirksiukas.gif .

Zinau kad Senukose yra, bet galvoju gal Ikeos bus grazesni ir labiau tinkantis prie baldu g.gif g.gif g.gif Tik niekaip nerandu nuorodos kur galima butu paziureti.... su lenku kalba man nelabai blush2.gif
Atsakyti
ratukų nemažai visokių yra. surašysiu serijų pavadinimus, įrašius į paiešką surasit:

SLUGGER
RILL
PUNKT
POVEL
PARAGRAF
BESTÅ
ANTONIUS
Atsakyti
QUOTE(Pasaka. @ 2009 11 30, 23:36)
Gal kas turit atsiliepimu apie sias lovas  blush2.gif  niekaip negaliu apsispresti  doh.gif

http://www.ikea.com/...ducts/S59849755

http://www.ikea.com/...ducts/S39861569
Aciu  4u.gif

pirmaja lova mano drauge nusiziurejus, neuzilgo turi vaziuoti pirkti... nes nori balto miegamojo, o tik IKEJOJ rado balta lova uz prieinama kaina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gandriuke... @ 2009 12 01, 11:21)
Mes va tokias turim lyg  g.gif
paklode

ir kaip kokybė?
Atsakyti
Sveikos, tai ar kas nors turi tokias "spinteles" batams? kaip ju kokybe? ar vertos demesio?
Mane domina tokia:

user posted image

ir tokia:

user posted image

is ko jos pagamintos?

Atsakyti
QUOTE(Blue @ 2009 12 01, 19:14)
Sveikos, tai ar kas nors turi tokias "spinteles" batams? kaip ju kokybe? ar vertos demesio?
Mane domina tokia:

ir tokia:

user posted image

is ko jos pagamintos?

antroji, tai greiciausiai is plastmases, drauge tokia norvegijoj pirko is ikejos.. bet ziurisi ji visai neblogai.. ir talpi..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dier: 01 gruodžio 2009 - 18:55
QUOTE(Nerytė @ 2009 12 01, 17:28)
pirmaja lova mano drauge nusiziurejus, neuzilgo turi vaziuoti pirkti... nes nori balto miegamojo, o tik IKEJOJ rado balta lova uz prieinama kaina  thumbup.gif

Aciu 4u.gif

Antr lova draugai nusipirko ir patenkinti, sake Vilniuje panasi buvo uz 800 Lt, bandysiu imti pirma g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaka. @ 2009 12 01, 19:40)
Aciu  4u.gif

Antr lova draugai nusipirko ir patenkinti, sake Vilniuje panasi buvo uz 800 Lt, bandysiu imti pirma  g.gif

tik skaitei, kad ten kaina tik uz rema 4u.gif
Atsakyti