Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA baldai

QUOTE(Xuligane_23 @ 2009 11 06, 12:44)
labukas!  4u.gif

nesiseka, reika jusu pagalbos - gal kas uzmatete IKEA kokia konstrukcija, atliekancia siuksliu dezes funkcija virtuveje - na, isvaziuojantis konteineris ar siukliazdeze, tvirtinama prie dureliu ir pan., nu niekaip neberandu  doh.gif

Ta konstrukcija ir yra šiukšliadėžė+bėgeliai su dėže, tik jie tvirtinami ne ant durelių, o pačioje spintelėje:
šiukšliadėžė
dėžė su bėgeliais šiukšliadėžei
Mes tokią nusipirkom, tik vyras niekaip nesumontuoja... blush2.gif
Bandžiau Ikėjoje,tai labai smagus ir patogus įrengimas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(stebuklaz @ 2009 11 06, 12:22)
Ta konstrukcija ir yra šiukšliadėžė+bėgeliai su dėže, tik jie tvirtinami ne ant durelių, o pačioje spintelėje:
šiukšliadėžė
dėžė su bėgeliais šiukšliadėžei
Mes tokią nusipirkom, tik vyras niekaip nesumontuoja... blush2.gif
Bandžiau Ikėjoje,tai labai smagus ir patogus įrengimas  thumbup.gif

o kaip ji veikia? Atsidarai duris ir istrauki su ranka ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(pienės_pūkas @ 2009 11 06, 12:39)
pirmas ir trečias laaaabai skysti. vidurinis kietas. kietesnis, nei šiaip įprastos naktinės. bet aš pasisiuvau, su oranžiniais obuoliukais  biggrin.gif
audinius tikrai pats atsimatuoji, atsikerpi, pasisveri (pagal svorį kainą apskaičiuoja), užsilipini lipduką, ir į kasą

Aš norėčiau, kad užuolaidos būtų su žalia spalva... blush2.gif O tų žalių obuoliukų spalva panaši į šio padėkliuko?
user posted image
Patiko man šis atspalvis, o ir padėkliukai patiko mirksiukas.gif

O šiukšledėžę reikia ištraukti ranka, yra dar rankenėlės šiukšliadėžės viršuje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stebuklaz: 06 lapkričio 2009 - 12:35
QUOTE(stebuklaz @ 2009 11 06, 13:33)
Aš norėčiau, kad  užuolaidos būtų su žalia spalva...  blush2.gif O tų žalių obuoliukų spalva panaši į šio padėkliuko?

obuoliai ten dviejų šviesumų, tai šviesesniųjų atspalvis labai panašus, gal kiek tamsesnis. manau, gerai "susišauktų" jie biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites,

gal kas metet kazka panasaus Ikejoj???
user posted image

QUOTE(stebuklaz @ 2009 11 06, 13:33)
Aš norėčiau, kad  užuolaidos būtų su žalia spalva...  blush2.gif O tų žalių obuoliukų spalva panaši į šio padėkliuko?
user posted image
Patiko man šis atspalvis, o ir padėkliukai patiko  mirksiukas.gif

Kokie grazus padekliukai wub.gif wub.gif Cia ant stalo po lekste deti? O is kokios jie medziagos?
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2009 11 06, 14:35)
Kokie grazus padekliukai  wub.gif  wub.gif Cia ant stalo po lekste deti? O is kokios jie medziagos?

Taip, po lėkšte, o dar yra tos serijos po puodeliais mirksiukas.gif Na jie sintetiniai, tipo kaip guminiai (kažkoks vinilas su kopolimeru doh.gif ), bet patogūs naudoti ir valyti biggrin.gif
padėkliukai
Atsakyti
o dėl šiukšliadėžės, tai va čia galite pažiūrėti. Spausti ant pliusiuko po kriaukle mirksiukas.gif
Atsakyti

prie VLN uzsakymo prisijungciau ir as su keliom smulkmenelem smile.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laukine: 06 lapkričio 2009 - 14:45
Ačiū, merginos už nuorodas dėl stalelio kompiuteriui.
Ieškosiu Senukuose, nes IKEOS siūlomi staliukai nepatiko. blush2.gif
Atsakyti
Gal zinot del IKEA uzuolaidu (300x145), tai 145 vienos ar abieju uzuolaidu kartu sudejus plotis? jei taip, tai siauros gi labai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(LT15 @ 2009 11 06, 23:13)
Gal zinot del IKEA uzuolaidu (300x145), tai 145 vienos ar abieju uzuolaidu kartu sudejus plotis? jei taip, tai siauros gi labai... g.gif

Ismatavimai yra vienos uzuolaidos smile.gif turi buti prierasas kad komplekte 2 vnt... Parodyk kokias issirinkai bigsmile.gif bigsmile.gif
Papildyta:

ka manot apie sias uzuolaidas i miegamaji, gal kas matet gyvai? Kazzin ar galima jas kaip naktines naudoti?:
user posted image

http://www.ikea.com/...oducts/10155001

Kataloge jos biski tamsiau atrodo nei internete, bei parasyta kad spalvos bezine ir pilka....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaimingaMamyte: 06 lapkričio 2009 - 23:20
labas vakaras, gal kas esat pirkę Trofast sistemą savo vaikam ir galit pasakyt kaip ten kas. Dar noriu paklaust dėl vežimo kaip ir kas ir kur.didelis jums ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laperik: 07 lapkričio 2009 - 19:05