Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA baldai

QUOTE(Užsispyrusi @ 2009 11 30, 15:23)
Man tai patiko sios prieskonines. Labiausiai del to, kad galima pritaikyt visru nuo sio malunelio  thumbup.gif
Malunelis keramikinis, tai nesulus po keliu malimu. Reguliuojasi smulkumas. O prieskoniu indeliai atsidaro is dvieju pusiu - viena pise su skylutem, o kita tiesiog siaip atsidaro - stambiems prieskoniams.

Aciu labai .... jau dedu i krepseli tongue.gif doh.gif bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2009 11 30, 14:34)
Aciu labai .... jau dedu i krepseli  tongue.gif  doh.gif  bigsmile.gif  thumbup.gif

biggrin.gif
Atsakyti
Panašu, kad aš jau apsiprekinau Ikėjos prekytėmis, apiprekinau kelias "podružkes", tai galvoju reikia dabar tik kaupti visų patirtį ir... galvoti ką čia dar užsakius lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2009 11 30, 00:31)
Tai nesuprantu kaip jus ta kaina skaiciuojat??? Ar 2,50 Lt uz kg, ar 10% nuo prekiu sumos??? Nes pvz. dabar noriu uzsakyti komoda kurios svoris 30kg. Tai jei skaiciuojat  2,5lt uz kg tai jos atvzeimas per baldasikeja gautusi 75Lt  g.gif  g.gif O per Renalda 54Lt ... nes jis ima 11% nuo sumos. Bet jei jus imat 10 % tai tada labiau apsimoka pas jus uzsakineti....

O pigiau skaiciuoja kai daiktu nedaug  g.gif  g.gif  g.gif siap dazniausiai visi duoda didesne nuolaida kai suma arba daiktu daugiau, o ne atvirksciai  g.gif  ax.gif Cia tipo kuo maziau perki, tuo didesne nuolaida  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

atsiuskit uzsakyma - susitarsim smile.gif siaip jau senai tada rasiau kad vyras supermamom veza uz 10%. o kartais ir maziau.
del nuolaidu, tai - kai turim uzsakytu dideliu daiktu is ko uzdirbbam ir jau kuras atsiminusaves, tikrai paskaiciuojam geresne kaina zmogui. ir gaunas tokiu atveju kuo maziau uzsakot tuo pigiau biggrin.gif smile.gif
na is tiesu tikrai kiekvienas atvejis individualus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgute24 @ 2009 11 30, 15:38)
atsiuskit uzsakyma - susitarsim smile.gif siaip jau senai tada rasiau kad vyras supermamom veza uz 10%. o kartais ir maziau.
del nuolaidu, tai - kai turim uzsakytu dideliu daiktu is ko uzdirbbam ir jau kuras atsiminusaves, tikrai paskaiciuojam geresne kaina zmogui. ir gaunas tokiu atveju kuo maziau uzsakot tuo pigiau biggrin.gif smile.gif
na is tiesu tikrai kiekvienas atvejis individualus wink.gif

o jus i namus atvezat ar reikia vaziuot pasiimt? KAda vyras vaziuos vel i ikea?
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2009 11 30, 15:34)
Aciu labai .... jau dedu i krepseli  tongue.gif  doh.gif  bigsmile.gif  thumbup.gif

biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2009 11 30, 17:23)

Ka dar gero pasiulysit blush2.gif tongue.gif ???? Gal zinot geros kokybes paklode su guma????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaimingaMamyte: 30 lapkričio 2009 - 16:55
QUOTE(jurgute24 @ 2009 11 29, 20:30)
na ner taip lengva kaip galvojat smile.gif vyras toks nusikales grizta kad uch..  verysad.gif lenku vairotojai ir aptarnavimas  doh.gif
bet jei yr noro tikrai galit vaziuot kartu, kelione vargina bet idomu wink.gif ir masina didele biggrin.gif biggrin.gif

Ačiū už pasiūlymą, bet aš ne Lietuvoje, ir man ikea 15 min nuo namų 4u.gif tad viską prekinuos pati.
QUOTE(stebuklaz @ 2009 11 30, 09:11)
Turiu šią tarką, bet man tai nieko ypatingo...  ax.gif Patogiau laikyti, nei įprastą, o šiaip...

nu žinoma, pati nesusitarkuos lotuliukas.gif
bet jei lyginu su eiline, man ji daug patogesnė, plius,nebyra tiek ,nereikia papildomo ndo morkoms, agurkams, ar ką betarkuosi.
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2009 11 30, 16:54)
Ka dar gero pasiulysit  blush2.gif  tongue.gif ???? Gal zinot geros kokybes paklode su guma????

as vaikui pirkau baltas ir melynas, tai tikrai geros kokybes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2009 11 30, 20:15)
as vaikui pirkau baltas ir melynas, tai tikrai geros kokybes  thumbup.gif

man ir patiko, va vyras uz poros savaiciu grizines tai dar viena melyna reiks paparasyt kad nupirktu.
Ar kuri turit arba gal ciupinejot tas stiklines vaikiskas?Ar normalios?
My Webpage Iseina kazkur apie 4 litai ax.gif
Atsakyti
Parodykit parodykit kur tos paklodes bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gandriuke... @ 2009 11 30, 20:24)
Ar kuri turit arba gal ciupinejot tas stiklines vaikiskas?Ar normalios?
My Webpage Iseina kazkur apie 4 litai  ax.gif

normalios smile.gif

mano drauge turi visa komplekta - stiklines, dubenelius, lekstutes ir irankius

mes tik irankius, kuriais labai patenkinti thumbup.gif sausktai kaip tik sriubai valgyti, nes su sauksteliu nieko nepasemia, o su dideliu saukstu laisto, o tie super thumbup.gif sakute galetu buti siek tiek plonesne, kad geriau pasmeigti butu bet nepeikiu, na o peiliu dar nesinaudoja biggrin.gif
Atsakyti