Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA baldai

QUOTE(grange @ 2009 11 29, 16:25)
biggrin.gif  tai čia kas be ko, aš kaip priedas prie vairuotojo, nes man dar ir teisių reiktų  lotuliukas.gif

bigsmile.gif acha.... man tik dideles masinos ir tapti bedarbe biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2009 11 29, 16:27)
Aš tai galvoju gyvenant lietuvoj ir neturint darbo, tai pradėčiau važinėt į ikea  biggrin.gif

lotuliukas.gif mano mintis atkartojai biggrin.gif biggrin.gif
Ir teises turiu biggrin.gif biggrin.gif

O kaip aš tos tarkos neužmačiau? bigsmile.gif Jamsiu bigsmile.gif
Gavau lovikę, reiks rinkt kada rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2009 11 29, 16:27)
Aš tai galvoju gyvenant lietuvoj ir neturint darbo, tai pradėčiau važinėt į ikea  biggrin.gif

na ner taip lengva kaip galvojat smile.gif vyras toks nusikales grizta kad uch.. verysad.gif lenku vairotojai ir aptarnavimas doh.gif
bet jei yr noro tikrai galit vaziuot kartu, kelione vargina bet idomu wink.gif ir masina didele biggrin.gif biggrin.gif
uzsakymu jei yra norinciu baldasikeja eta gmail.com wink.gif

beje del kainu diskutavot, praziurejau unsure.gif tai supermamom tikrai nebrangiau nei 10%, o jei daiktau nedaug tai ir dar pigiau paskaiciuoja tik parasykit kad supermama wink.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgute24 @ 2009 11 29, 22:30)
na ner taip lengva kaip galvojat smile.gif vyras toks nusikales grizta kad uch..  verysad.gif lenku vairotojai ir aptarnavimas  doh.gif
bet jei yr noro tikrai galit vaziuot kartu, kelione vargina bet idomu wink.gif ir masina didele biggrin.gif biggrin.gif
uzsakymu jei yra norinciu baldasikeja eta gmail.com wink.gif

beje del kainu diskutavot, praziurejau  unsure.gif tai supermamom tikrai nebrangiau nei 10%, o jei daiktau nedaug tai ir dar pigiau paskaiciuoja tik parasykit kad supermama wink.gif

Tai nesuprantu kaip jus ta kaina skaiciuojat??? Ar 2,50 Lt uz kg, ar 10% nuo prekiu sumos??? Nes pvz. dabar noriu uzsakyti komoda kurios svoris 30kg. Tai jei skaiciuojat 2,5lt uz kg tai jos atvzeimas per baldasikeja gautusi 75Lt g.gif g.gif O per Renalda 54Lt ... nes jis ima 11% nuo sumos. Bet jei jus imat 10 % tai tada labiau apsimoka pas jus uzsakineti....

O pigiau skaiciuoja kai daiktu nedaug g.gif g.gif g.gif siap dazniausiai visi duoda didesne nuolaida kai suma arba daiktu daugiau, o ne atvirksciai g.gif ax.gif Cia tipo kuo maziau perki, tuo didesne nuolaida lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaimingaMamyte: 29 lapkričio 2009 - 23:35
QUOTE(Ingredd @ 2009 11 29, 13:08)
Ar Renaldas veza smulkmenas tokias kaip segtukai maiseliams, prieskonines ir pan?

Prieskonines man parveze ir dar kruva visokiu smulkmenu, bet uzsakinedavau kartu su baldais, o vien jeigu tik smulkiukus, tai nezinau. Parasykit ir pasiklauskit. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2009 11 29, 15:20)
Jeigu kas ieškot pirkti naują tarką, rekomenduoju šitą.
man labai palengvėjo darbas.

http://www.ikea.com/...oducts/60083257

tarkuojas viskas į vidų,nereikia papildomo indo, aišku kažkas nubyra ir pro viršų, bet tai ir kitose taip pat. patogu laikyt. plius turi tą mažiukę tarkytė, kur patogu pvz citriną visą nutarkuot,kai reikia žievelės, ar muskatui..  thumbup.gif

Turiu šią tarką, bet man tai nieko ypatingo... ax.gif Patogiau laikyti, nei įprastą, o šiaip...
QUOTE(Ingredd @ 2009 11 29, 16:08)
Ar Renaldas veza smulkmenas tokias kaip segtukai maiseliams, prieskonines ir pan?

Taip, veža smulkmenas, pati buvau užsakiusi thumbup.gif

Beje, pagaliau gavau šiuos indelius, tiesa atvežė viena supermama, o ne Renaldas (nes jis negavo). Man tai jie super! Šaldytuve dabar viskas taip gražiai susideda, net mano vyrui patiko blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stebuklaz: 30 lapkričio 2009 - 10:15
QUOTE(ITA @ 2009 11 30, 10:47)
Prieskonines  man parveze ir dar kruva visokiu smulkmenu, bet uzsakinedavau kartu su baldais, o vien jeigu tik  smulkiukus, tai nezinau. Parasykit ir pasiklauskit. 4u.gif

O kokios prieskonines, idekite nuoroda prasom blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Stebuklaz o kaip tie indeliai tvirtai uzsidaro, plastmase is geresniu?
imeskit nuoroda prasau
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2009 11 30, 12:05)
Stebuklaz o kaip tie indeliai tvirtai uzsidaro, plastmase is geresniu?
imeskit nuoroda prasau

Na ar iš geresnių tai negaliu pasakyti, bet kainos ir kokybės santykis thumbup.gif
Prieš pirkdama, klausiau merginų dėl jų kokybės (berods senoje temoje), tai vienoms nepatiko, o kitoms netgi labai patiko. Aš prisijungiu prie tų, kurioms labai patiko 4u.gif Užsidaro gana tvirtai.

Indelių komplektas
Atsakyti
QUOTE(stebuklaz @ 2009 11 30, 10:11)
Beje, pagaliau gavau šiuos indelius, tiesa atvežė viena supermama, o ne Renaldas (nes jis negavo). Man tai jie super! Šaldytuve dabar viskas taip gražiai susideda, net mano vyrui patiko  blush2.gif
user posted image

thumbup.gif ir dar uz tokia kaina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2009 11 30, 11:13)
O kokios prieskonines, idekite nuoroda prasom  blush2.gif  blush2.gif

Man tai patiko sios prieskonines. Labiausiai del to, kad galima pritaikyt visru nuo sio malunelio thumbup.gif
Malunelis keramikinis, tai nesulus po keliu malimu. Reguliuojasi smulkumas. O prieskoniu indeliai atsidaro is dvieju pusiu - viena pise su skylutem, o kita tiesiog siaip atsidaro - stambiems prieskoniams.
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2009 11 30, 14:23)
Man tai patiko sios prieskonines. Labiausiai del to, kad galima pritaikyt visru nuo sio malunelio  thumbup.gif
Malunelis keramikinis, tai nesulus po keliu malimu. Reguliuojasi smulkumas. O prieskoniu indeliai atsidaro is dvieju pusiu - viena pise su skylutem, o kita tiesiog siaip atsidaro - stambiems prieskoniams.

as sias prieskonines turiu tik pas mane senesnio leidimo ir jos tik atsisuka (kaip indeliai), bet vis tiek labai patenkinta jais thumbup.gif
Atsakyti