Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA baldai

QUOTE(stebuklaz @ 2009 11 26, 10:13)
Turim LACK staliuką baltos spalvos, man jis patinka, o ir tinka pas mus  blush2.gif Geras kainos ir kokybės santykis  thumbup.gif
IKEA pakabos

Jei neklystu šio daikto ieškojai?  bigsmile.gif
Dėklas maišeliams

Aciu labai, butent sio daikto iskojau 4u.gif 4u.gif 4u.gif O ga lkas turit toki, kazzin ar jis talpus g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaimingaMamyte: 26 lapkričio 2009 - 11:19
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2009 11 26, 12:14)
Aciu labai, butent sio daikto iskojau  4u.gif  4u.gif  4u.gif O ga lkas turit toki, kazzin ar jis talpus  g.gif  g.gif  g.gif

Na, jis yra plastmasinis, sulankstomas ir kabinamas vidinėje spintelės durelių pusėje, todėl nėra labai didelis, bet ir nemažas... Šiaip aprašyme nurodyti išmatavimai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2009 11 26, 00:18)
šitą staliuką žėjau, kai kaina juokinga, keturi ar penki eurai čia nepamenu,bet jo kokybės daug nerasta, kraščiukai toks jausmas, kad greit nusigramdys.
šiaip, kur nors ne svetainėj gal ir visai nieko.

jo, staliukas ne ypač.. dažai keliose vietose atsilupo, balkone pastovėjęs sudrėko, susigarbanojo. bet kaip laikinas studentiškas su savo kaina labai tiko biggrin.gif

QUOTE(grange @ 2009 11 26, 10:26)
Ak čia šitam skirta  doh.gif  lotuliukas.gif  mes vis einant pro juos galvodavom kam  doh.gif  man tai visokių minčių kilo,kaip skarelėms, buteliams  doh.gif vis kad būdavo tik pavadinimas,nebuvo aprašo kam, dabar jau žinosiu  doh.gif

iš tikrųjų tai čia super daikčiukas biggrin.gif sukiši maišelius, ir pešioji paskui pro skyles. nesidraiko, nesimėto tie maišeliai, tvarkingai.
Atsakyti
QUOTE(pienės_pūkas @ 2009 11 26, 14:11)
jo, staliukas ne ypač.. dažai keliose vietose atsilupo, balkone pastovėjęs sudrėko, susigarbanojo. bet kaip laikinas studentiškas su savo kaina labai tiko  biggrin.gif

Na, jei nemedinius baldus laikote balkone... doh.gif Šiaip ir medinius ne visus galima balkone laikyti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(stebuklaz @ 2009 11 26, 12:43)
Na, jis yra plastmasinis, sulankstomas ir kabinamas vidinėje spintelės durelių pusėje, todėl nėra labai didelis, bet ir nemažas... Šiaip aprašyme nurodyti išmatavimai rolleyes.gif

O jis kaip kabinamas g.gif Ta prasme vinuka reik kalti ar prisiklijuoja g.gif
Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stebuklaz @ 2009 11 26, 14:14)
Na, jei nemedinius baldus laikote balkone...  doh.gif Šiaip ir medinius ne visus galima balkone laikyti... ax.gif

na kad būtų aiškiau, patikslinsiu, ilgai jis ten nebuvo laikomas, laikinai pastovėjo, ir to pakako.
tokia tad patirtis, ir jei kam kiltų mintis panašiai pasielgt, galiu drąsiai sakyt, geriau nereikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pienės_pūkas @ 2009 11 26, 12:11)

iš tikrųjų tai čia super daikčiukas biggrin.gif sukiši maišelius, ir pešioji paskui pro skyles. nesidraiko, nesimėto tie maišeliai, tvarkingai.

tikiu,kad neblogas, bet man nelabai būtų kur kabint jo..Aš tai maišiukus ir skalbinių segtukus susikišus į tokį vaikišką tinkliuką kabinamą, kur yra iš 3 dalių, ir daugiau blush2.gif man jis lauke balkoniuke kaba tiesiai iš virtuvės,tai gerai.ten ir obuolius kartais sudedu, ar svogūnus į kitą tarpą. kai šaldytuve per šalta, viduj per karšta o lauke pats tas.
Atsakyti
QUOTE(domena @ 2009 11 26, 14:15)
O jis kaip kabinamas  g.gif Ta prasme vinuka reik kalti ar prisiklijuoja g.gif
Aciu uz atsakyma  4u.gif

O paveiksliuką nebandėt apžiūrėti? biggrin.gif
user posted image

Aš tai matau, kad yra skylutės vinukams (nedideliems), todėl, manau ji kabinama rolleyes.gif
Atsakyti
ten nugaroj yra du lipdukai, galima ir priklijuoti.
ir dvi skylutės yra.
Papildyta:
QUOTE(grange @ 2009 11 26, 18:38)
tikiu,kad neblogas, bet man nelabai būtų kur kabint jo..Aš tai maišiukus ir skalbinių segtukus susikišus į tokį vaikišką tinkliuką kabinamą, kur yra iš 3 dalių, ir daugiau  blush2.gif man jis lauke balkoniuke kaba tiesiai iš virtuvės,tai gerai.ten ir obuolius kartais sudedu, ar svogūnus į kitą tarpą. kai šaldytuve per šalta, viduj per karšta o lauke pats tas.

aaa, tas vaikiškas biggrin.gif
gera mintis, aišku smile.gif
Atsakyti
Gal zinot ar IKEA turi sedmaisius g.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
as sianakt vaziuoju i ikea. Pirsiu baldus dukros kambariui. Viska. iskraustem senuosius, dabar tuscias:))Sekmadieni tikiuosi jau viska surinkti
Atsakyti
merginos ar sitas irankis tinka tefloninem keptuvem ar nelabai?

http://www.ikea.com/...oducts/70168034

Nie uszkadza teflonowego pokrycia garnków i patelni
Atsakyti