Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA baldai

Jau turim vaikui lovą, kurią užsisakėm per baldasikeja.
Likom patenkinti. Atvežė, kaip ir žadėjo - greitai. Penktadienį sumokėjom pinigus, sekmadienį turėjom prekę. thumbup.gif
Sūnus jau vakar miegojo savo naujojoj lovoj. Kadangi surinkinėjo kartu su tėčiu, tai visą vakarą ir tekalbėjo apie savo naują lovą.
Už atvežimą sumokėjom 30 lt. Atsižvelgian tį tai, kad prekė parvažiavo iš Lenkijos, buvo atvežta mums į namus (gyvenam už Kauno 20 km ir tik dėl mūsų vienų važiavo į tą pusę) -tai manau, kad pigiai tas atvežimas kainavo. ax.gif
Dar dovanų gavau IKEA katalogą. Dabar mąstau, kaip įkalbėti vyrą g.gif užsisakyti lentynas ir vaikišką stalą, bei dar visokių smulkmenų
Atsakyti
Kirke kai vyras pamatys kokie smagus tie Ikėjos baldai, nereikės net įkalbinėti mirksiukas.gif . Maniškis niekaip nesuprato ko aš svaigstu, o kai pats nuvažiavo ir pamatė... Tai dabar jau visai nieko nesako prieš, kai užsakau ikėjinių prekių thumbup.gif
Atsakyti
Labas vakarelis 4u.gif

Na pasirodom ir mes savo pirktus lentyna ir staliuka su kedutem is IKEA

user posted image

norejau paklausti ar kas pirkot stai si sviestuva ? ar verta ?

http://www.ikea.com/...oducts/70117271
Atsakyti
QUOTE(stebuklaz @ 2009 11 23, 22:23)
Kirke  kai vyras pamatys kokie smagus tie Ikėjos baldai, nereikės net įkalbinėti  mirksiukas.gif . Maniškis niekaip nesuprato ko aš svaigstu, o kai pats nuvažiavo ir pamatė... Tai dabar jau visai nieko nesako prieš, kai užsakau ikėjinių prekių  thumbup.gif

Mano vyras.... sunkus atvejis g.gif unsure.gif lotuliukas.gif
Tik argumentai, pagrįsti finansiniais skaičiavimais, gali jį priversti TIK pamąstyti. o apie baldų užsisakymą - teks gerokai man paplušėti įtikinėjant. lotuliukas.gif
Bet, jei pavyks, būtinai pranešiu ką užsisakom, nes reiks forumiečių nuomonės pasiklausti apie vieną ar kitą užsakomą prekę. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaka. @ 2009 11 23, 21:47)
Labas vakarelis  4u.gif

miela smile.gif
Staliukas su kėdutėm "mano" merginom (dirbau su vaikais) labai patiko.
Atsakyti
QUOTE(Pasaka. @ 2009 11 23, 22:47)
Labas vakarelis  4u.gif

user posted image

norejau paklausti ar kas pirkot stai si sviestuva ? ar verta ?

http://www.ikea.com/...oducts/70117271

as turiu, jega sviestuvas, labai kokybiskas, gerai pristvirtina, vaikas nekis ranku prie lemputes nes apsaugota.
Atsakyti
QUOTE(Pasaka. @ 2009 11 23, 22:47)
Labas vakarelis  4u.gif

user posted image

Labai grazus kambariukas thumbup.gif
Jei gali parasyk kokios cia serijos lentyna g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gandriuke...: 24 lapkričio 2009 - 08:57
Sveikos, aš gal čia truputį ne į temą, bet noriu parodyti kokį smagų dalykėlį įsigyjau kai buvau Ikėjoje (ir dar du vnt. užsakiau, nes labai jau prisireikė visiems mačiusiems mirksiukas.gif ).

user posted image

Grotelės

Šios grotelės man labai pagelbėja, kai reikia karštą kepimo skardą padėti, ar kokią keptuvę, troškintuvą ir pan. blush2.gif

Atsakyti
O yra Vilnieciu kurios dar negavo uzsakytu prekiu is Renaldo?
Sekmadieni kaip ir turejo atvezti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(LT @ 2009 11 24, 12:15)
O yra Vilnieciu kurios dar negavo uzsakytu prekiu is Renaldo?
Sekmadieni kaip ir turejo atvezti  verysad.gif

Aš sekmadienį pasiėmiau, bet pusės prekių irgi negavau, nes Renaldas sakė, kad Ikėja kaip iššluota mastau.gif Tai gal Jūsų prekių net neatvežė? Pasiskambinkit ir viską sužinosit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gandriuke... @ 2009 11 24, 08:56)
Labai grazus kambariukas  thumbup.gif
Jei gali parasyk kokios cia serijos lentyna  g.gif

Aciu ax.gif

http://www.ikea.com/...oducts/70103085
Atsakyti
man irgi tos kedutes su staliuku labai patinka, siek tiek gailiuosi, kad pirkau mamuta (man baltos grazesnes), o ne ta serija... bet svarbiausia, kad vaikas patenkintas mamutu smile.gif

QUOTE(stebuklaz @ 2009 11 24, 09:21)
Sveikos, aš gal čia truputį ne į temą, bet noriu parodyti kokį smagų dalykėlį įsigyjau kai buvau Ikėjoje (ir dar du vnt. užsakiau, nes labai jau prisireikė visiems mačiusiems  mirksiukas.gif ).

Grotelės

Šios grotelės man labai pagelbėja, kai reikia karštą kepimo skardą padėti, ar kokią keptuvę, troškintuvą ir pan.  blush2.gif

si jau seniai nusiziurejus, tik vis nenusiperku, superinis daiktas puodams thumbup.gif
Atsakyti