Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA baldai

QUOTE(grange @ 2009 11 21, 20:30)
man ir jis patiko, aš ir tėvams nuvežiau  biggrin.gif  drinks_cheers.gif

mes irgi šitų daikčiukų į LT nemažai nuvežę esam hihihi.gif anksčiau dar gražesnių spalvų buvo, oranžiniai, žali.
nors patys taip ir neturim, nenaudojam tokių dalykų mastau.gif

QUOTE(Nerytė @ 2009 11 22, 01:58)
o as laukiu nesulaukiu, kada atidarys didziausia IKEA Lenkijoje 27 diena, kuri bus netoli manes  assa.gif sokiai.gif ploja.gif

oo, smagu thumbup.gif

mes tai jei koks tamsus šaltas vakaras, na tai kur, į IKEA biggrin.gif pasivaikščiot, pažaist, kavytės su pyragėliu, naujų idėjų prisisemt bigsmile.gif

man dar labai patiko šiemetiniai kalėdiniai papuošaliukai. kasmet patinka, bet šiemet ypatingai thumb_yello.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pienės_pūkas: 22 lapkričio 2009 - 15:20
QUOTE(pienės_pūkas @ 2009 11 22, 15:17)

mes tai jei koks tamsus šaltas vakaras, na tai kur, į IKEA biggrin.gif pasivaikščiot, pažaist, kavytės su pyragėliu, naujų idėjų prisisemt  bigsmile.gif

erzinat ane? hihihi.gif
Atsakyti
oi ne smile.gif
džiaugiuos, kad ir Nerytei netrukus šitas džiaugsmas pašonėj bus biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pienės_pūkas @ 2009 11 22, 15:17)
mes irgi šitų daikčiukų į LT nemažai nuvežę esam hihihi.gif anksčiau dar gražesnių spalvų buvo, oranžiniai, žali.
nors patys taip ir neturim, nenaudojam tokių dalykų  mastau.gif
oo, smagu thumbup.gif

mes tai jei koks tamsus šaltas vakaras, na tai kur, į IKEA biggrin.gif pasivaikščiot, pažaist, kavytės su pyragėliu, naujų idėjų prisisemt  bigsmile.gif
man dar labai patiko šiemetiniai kalėdiniai papuošaliukai. kasmet patinka, bet šiemet ypatingai thumb_yello.gif

mes irgi bevei nenaudojam, nebent MB kostiuma dedasi o tas buna labai retai, tai 'iseiginiams' batams naudoja.. bet daznai ateina keli draugai, kuriems reikia sauksto smile.gif

kaip fainai... as turesiu su draugem i IKEA vaziuoti, nes MB nevirskina parduotuviu doh.gif

papuosaliuku gyvai dar nemaciau, bet jau tuoj tuoj pamatysiu ir as wub.gif

QUOTE(pienės_pūkas @ 2009 11 22, 15:24)
oi ne smile.gif
džiaugiuos, kad ir Nerytei netrukus šitas džiaugsmas pašonėj bus  biggrin.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(meda05 @ 2009 11 22, 13:44)
Gal kas sia savaite planuojate i Ikea vaziuoti?? nes kaip suprantu prazioplinau...ir Renaldas isvaziaves, ir Valentinas  verysad.gif
o taip reikia keliu smulkmeneliu

Na mes planuojame vaziuoti antradieni i IKEA, negaliu sulaukti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(olgute84 @ 2009 11 22, 18:18)
Na mes planuojame vaziuoti antradieni i IKEA, negaliu sulaukti  lotuliukas.gif

Sveiki,

o jus gal galetumet uz papildoma mokesti atvezti keleta baldeliu blush2.gif blush2.gif ar jus su maza masina vaziuojat??? Is kokio miesto busite ax.gif blush2.gif

P.S. Gavau gi siandien is Renaldo baldelius. Viskuo esu patenkita, Renaldas labai malonus vyrukas wub.gif wub.gif Paskui kai pabaigsiu kambariu irengima idesiu nuotraukas.
O renaldas dabar tik po 2 sav. vaziuos i Ikea smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(olgute84 @ 2009 11 22, 18:18)
Na mes planuojame vaziuoti antradieni i IKEA, negaliu sulaukti  lotuliukas.gif

Gal jus is kauno?? mums reikia siokiu tokiu daikteliu,nedideliu, gal atveztumete uz papildoma mokesti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(meda05 @ 2009 11 23, 12:56)
Gal jus is kauno?? mums reikia siokiu tokiu daikteliu,nedideliu, gal atveztumete uz papildoma mokesti? ax.gif

Aš ruošiuosi netrukus važiuoti, gal ir pagelbėčiau, bet man iškilo klausimas: jei aš pirksiu už kokius 8-10 tūkst. zlotų, tai kaip geriau daryti - vežtis zlotus iš Lietuvos, ar eurus Lenkijoje keisti? O gal kreditine geiau atsiskaityti(bet jos dienos limitas ribotas)?????
Atsakyti
QUOTE(pogo66 @ 2009 11 23, 13:04)
Aš ruošiuosi netrukus važiuoti, gal ir pagelbėčiau, bet man iškilo klausimas: jei aš pirksiu už kokius 8-10 tūkst. zlotų, tai kaip geriau daryti - vežtis zlotus iš Lietuvos, ar eurus Lenkijoje keisti? O gal kreditine geiau atsiskaityti(bet jos dienos limitas ribotas)?????

Sveiki, as siulyciau paskambinti i banka, ir papasyti kad padidintu dienos limita. Tuomet mokesite kreditke ir maziausiai prarasite ant konvertacios, bei ant grynuju nuemimo 4u.gif 4u.gif 4u.gif Bet pasitikslinkite, gali buti kad tas limitas uzdetas tik grynuju isemimui, o jei mokesite kortele ... neturetu buti limito g.gif g.gif g.gif
O jus gal is Vilniaus, man skubiai reikia keliu baldeliu, jei tipltu pas jus... aisku as umokeciau uz atvezima 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

deja, iš Kauno.
Atsakyti
QUOTE(pogo66 @ 2009 11 23, 13:44)
deja, iš Kauno.

Nu kaip nesiseka, jau antras zmogus vaziuoja sia savaite, bet visi is Kauno doh.gif doh.gif O is Vilniaus niekas negaletu pagelbeti g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(pogo66 @ 2009 11 23, 13:44)
deja, iš Kauno.

gal mums galetumete si bei ta parvezti? mes is kauno mirksiukas.gif
Atsakyti