Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA baldai

QUOTE(Forgete @ 2009 11 21, 12:42)
gal galima nuorodele ir batu dezes ir pagalvees smile.gif

QUOTE(Kashaya @ 2009 11 21, 13:51)

Jau matau atsake 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
tas saukstas batams labai fainas, o ir kainuoja tik 2 zlotus thumbup.gif mes irgi ji turim ir mamai i LT nuveziau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 11 21, 17:57)
tas saukstas batams labai fainas, o ir kainuoja tik 2 zlotus thumbup.gif  mes irgi ji turim ir mamai i LT nuveziau ax.gif

man ir jis patiko, aš ir tėvams nuvežiau biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 11 21, 18:57)
tas saukstas batams labai fainas, o ir kainuoja tik 2 zlotus thumbup.gif  mes irgi ji turim ir mamai i LT nuveziau ax.gif

nu jei albam apie kazka tai prasom nuorodas, nes man jau geda prasyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2009 11 21, 19:56)
nu jei albam apie kazka tai prasom nuorodas, nes man jau geda prasyt biggrin.gif

user posted image

apie šitą, kur pas mane foto prie batų stovi.
ale žiūriu jau kaina didesnė čia rodo,nei kad 2 zlotai nerytės minėti.

http://www.ikea.com/...oducts/60037538
šituos batams ir naudoju,išlaiko gerą formą, nebereikia laikraščių grūst,kaip seniau blush2.gif
Atsakyti
O as laukiu nesulaukiu rytojaus... ax.gif ax.gif turi Renaldas baldelius uzvezti bigsmile.gif bigsmile.gif na idomu ar liksiu patenkinta, nes viska uzsakinejau pagal internetinio katalogo paveiksliukus doh.gif doh.gif Ir jau ruosiu kita uzsakyma doh.gif
Gal kas zinot kokiu jis mazdaug laiku iprastai Vilniuje atveza prekes g.gif g.gif nes parasiau jam zinute del atvezimo laiko, bet jis neatsake schmoll.gif schmoll.gif nezinom kaip planuoti diena.... ar reikes laukti jo visa diena doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2009 11 21, 22:16)
O as laukiu nesulaukiu rytojaus...  ax.gif  ax.gif turi Renaldas baldelius uzvezti  bigsmile.gif  bigsmile.gif na idomu ar liksiu patenkinta, nes viska uzsakinejau pagal internetinio katalogo paveiksliukus  doh.gif  doh.gif Ir jau ruosiu kita uzsakyma  doh.gif
Gal kas zinot kokiu jis mazdaug laiku iprastai Vilniuje atveza prekes  g.gif  g.gif nes parasiau jam zinute del atvezimo laiko, bet jis neatsake  schmoll.gif  schmoll.gif nezinom kaip planuoti diena.... ar reikes laukti jo visa diena  doh.gif  doh.gif

lauksim tavo nuomones ax.gif

o as laukiu nesulaukiu, kada atidarys didziausia IKEA Lenkijoje 27 diena, kuri bus netoli manes assa.gif sokiai.gif ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 11 22, 00:58)
lauksim tavo nuomones ax.gif

o as laukiu nesulaukiu, kada atidarys didziausia IKEA Lenkijoje 27 diena, kuri bus netoli manes  assa.gif sokiai.gif ploja.gif

uj nesigirk cia taip baisiai, bo gausi mums gyvai foto is ten daryt, apciupinet viska ir komentuoti smile.gif)))
Atsakyti
QUOTE(laukine @ 2009 11 22, 09:10)
uj nesigirk cia taip baisiai, bo gausi mums gyvai foto is ten daryt, apciupinet viska ir komentuoti smile.gif)))

zinai, kad kiekviena turim subjektyvu poziuri i grozi, pasitikesit manima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 11 22, 11:14)
zinai, kad kiekviena turim subjektyvu poziuri i grozi, pasitikesit manima  biggrin.gif

pasitikesim, o paskui i juoda sarasa trauksim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2009 11 22, 11:15)
pasitikesim, o paskui i juoda sarasa trauksim biggrin.gif

cool.gif tada nepasirasau laugh.gif
Atsakyti
Gal kas sia savaite planuojate i Ikea vaziuoti?? nes kaip suprantu prazioplinau...ir Renaldas isvaziaves, ir Valentinas verysad.gif
o taip reikia keliu smulkmeneliu
Atsakyti