QUOTE(vaižgantė @ 2009 12 04, 16:42)
Nuodėmė atsisakyti žmogui Kūrėjo duotos pasirinkimo laisvės...
O ka Jus skaitote
laisve? Darau byliaka, byliakaip, svarbu, kad man gerai ir kad susirandu savo veiksmam "pakankamus" pasiteisinimus. Kaip Jurgele pasake - Tiesa islieka visais laikais Tiesa ir ne nuo zmoniu "patobulejimo - palaisvejimo" Ji priklauso.
Beje mes gi is laisvos valios ir renkames gyvenima be prezv.
Taip kad tos laisves niekada neatsisakom.
QUOTE(Kam @ 2009 12 04, 22:04)
O tam yra budu ne tai kad spelioti, bet tie ale mikroskopai kur pagal seiles parodo ar jau arteji prie vaisingu dienu ar ne. Tai va pasiziuri, kad jau gali but i ta puse ir ta savaite susilaikai nuo sekso
O visas kitas mylekis kiek nori ir kaip nori. Tik be jokiu apsaugu, nes apsauga ir yra nuodeme, o ne mylejimasis
Pazink savo kuna ir megaukis
As turiu viena:
http://www.accessdia...Microscope.html
Super daikciukas. Tik va gal ne visai isbaigtai, Kam, susakei. Siaip yra platus ir gan kompleksinis budas nustatyti vaisnigas moters dienas, vadinamas Naturalus Seimos Planavimas, kuriam vien tik mikroskopo nepakanka.
+2009 12 05, 10:57-->
QUOTE(kristinukas
@ 2009 12 05, 10:57)
kitas dalykas- jeigu negalima megautis sexu siaip sau, tai kodel tuomet ne nuodeme myletis net ir nevaisngomis dienomis?
Galima galima...
Tik tas
siaip sau idomu ka Jums reiskia? Mylejimasis - tai sutuoktiniu meiles ir dziaugsmo israiska. Ir jis nera nuodeme, jei zmones tai daro is meiles, su teisingu prokreacijos teigimu ir be prievartos vienas kitam.
Beje, kaip Jus isivaizduojat
pazaidima su prezv?
Gal sakysit mano sexual.fantazijos stoka, bet siaip taip man jis asocijuojasi su gan nemaloniu sexu...
[/url]