Įkraunama...
Įkraunama...

Religija ir kontracepcija

QUOTE(gluosnis @ 2009 12 04, 16:10)
stebina, kad sitaip smarkiai atsiliekate.
gyvenimas nestovi vietoje  mirksiukas.gif  jusu tiesos - tai anu laiku tiesos...

tiesa yra tiesa.... ir visais laikais tiesa bus tiesa.
Mane irgi stebini savo atsilikimu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Mylia- @ 2009 12 04, 15:52)
o Jūs rimtai su tokiu klausimu? lotuliukas.gif


visiskai rimtai. jeigu nerupetu- neklausciau.
Atsakyti
Neskaiciau visos temos, bet jei dar nieks nepasake tai as pasakysiu, o jei kas pasake tai pasikartosiu. Mes kai su vyru ejom tas ale pamokeles pries baznytine santuoka tai ten aiskiai pats kunigas pasake, jei nenorit daryt lovoj nuodemes tai tada reikia tik zinoti kada pas panele vaisingos dienos. O tam yra budu ne tai kad spelioti, bet tie ale mikroskopai kur pagal seiles parodo ar jau arteji prie vaisingu dienu ar ne. Tai va pasiziuri, kad jau gali but i ta puse ir ta savaite susilaikai nuo sekso smile.gif O visas kitas mylekis kiek nori ir kaip nori. Tik be jokiu apsaugu, nes apsauga ir yra nuodeme, o ne mylejimasis wink.gif Pazink savo kuna ir megaukis smile.gif
Atsakyti
bandziau. turiu du vaikus smile.gif .
kitas dalykas- jeigu negalima megautis sexu siaip sau, tai kodel tuomet ne nuodeme myletis net ir nevaisngomis dienomis?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 12 04, 16:42)
Nuodėmė atsisakyti žmogui Kūrėjo duotos pasirinkimo laisvės...

O ka Jus skaitote laisve? Darau byliaka, byliakaip, svarbu, kad man gerai ir kad susirandu savo veiksmam "pakankamus" pasiteisinimus. Kaip Jurgele pasake - Tiesa islieka visais laikais Tiesa ir ne nuo zmoniu "patobulejimo - palaisvejimo" Ji priklauso.
Beje mes gi is laisvos valios ir renkames gyvenima be prezv. mirksiukas.gif Taip kad tos laisves niekada neatsisakom.
QUOTE(Kam @ 2009 12 04, 22:04)
O tam yra budu ne tai kad spelioti, bet tie ale mikroskopai kur pagal seiles parodo ar jau arteji  prie vaisingu dienu ar ne. Tai va pasiziuri, kad jau gali but i ta puse ir ta savaite susilaikai nuo sekso smile.gif O visas kitas mylekis kiek nori ir kaip nori. Tik be jokiu apsaugu, nes apsauga ir yra nuodeme, o ne mylejimasis wink.gif Pazink savo kuna ir megaukis smile.gif

thumbup.gif As turiu viena: http://www.accessdia...Microscope.html
Super daikciukas. Tik va gal ne visai isbaigtai, Kam, susakei. Siaip yra platus ir gan kompleksinis budas nustatyti vaisnigas moters dienas, vadinamas Naturalus Seimos Planavimas, kuriam vien tik mikroskopo nepakanka. mirksiukas.gif
smile.gif+2009 12 05, 10:57-->
QUOTE(kristinukas smile.gif @ 2009 12 05, 10:57)
kitas dalykas- jeigu negalima megautis sexu siaip sau, tai kodel tuomet ne nuodeme myletis net ir nevaisngomis dienomis?

Galima galima... biggrin.gif Tik tas siaip sau idomu ka Jums reiskia? Mylejimasis - tai sutuoktiniu meiles ir dziaugsmo israiska. Ir jis nera nuodeme, jei zmones tai daro is meiles, su teisingu prokreacijos teigimu ir be prievartos vienas kitam.
Beje, kaip Jus isivaizduojat pazaidima su prezv? g.gif Gal sakysit mano sexual.fantazijos stoka, bet siaip taip man jis asocijuojasi su gan nemaloniu sexu... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gelyteee: 05 gruodžio 2009 - 17:26
skonio reikalas tie prezervatyvai. del sito neverta gincytis. tik jau dabar visai susiveliau- vieni cia sako, kad zaisti negalima, kiti, kad galima. nieko nebesuprantu.
Atsakyti
smile.gif+2009 12 05, 16:47-->
QUOTE(kristinukas smile.gif @ 2009 12 05, 16:47)
skonio reikalas tie prezervatyvai. del sito neverta gincytis. tik jau dabar visai susiveliau- vieni cia sako, kad zaisti negalima, kiti, kad galima. nieko nebesuprantu.

O ka Jus vadinate zaisti? Irgi nelabai suprantu? g.gif Tipo - papuost kambary / is balkono su vandeniu pripylus palaidyt ar lovoj su trim vyrais "pazaist"?
Atsakyti
del to mikroskopo as daviau kaip pavyzdi, kadangi pas mane viskas vyksta pagal plana tai as labai lengvai pasiskaiciuoju kada mano tos vaisingos dienos ir jokiu mikroskopu nereikia, o abu vaikus daba laukiuosi antro susiplanavau ir pagal ta paskaiciavima, o kol neplanavau ir nebuvo smile.gif
kristinukas na jei tavo ciklas neregulerus tai tau matyt daugiau burtu reikia, teisingai cia rase apie naturalaus planavimo centra ten visokiu baeriu yra smile.gif
O nenudeme myletis nevaisingomis dienomis, nes vyras tada baigia i tave, tu nestabdai kelio vakeliui atsirast, bet jei jis neatsiranda , nes tu gudri vadinas graziai suzaidei smile.gif nezinau ar tiksliai paaiskinau, bet minti turetumet pagaut smile.gif Nuodeme myletis uzkertant kelia pastoti, o kada tu myliesi ir nesisaugai tu neuzkerti kelio, ai nezinau kaip cia taisiklingiau paburt smile.gif Jau senai beklausiau sitos paskaitos smile.gif Kunigu reiketu nueit pasiklaust smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 12 05, 18:47-->
QUOTE(kristinukas smile.gif @ 2009 12 05, 18:47)
skonio reikalas tie prezervatyvai. del sito neverta gincytis. tik jau dabar visai susiveliau- vieni cia sako, kad zaisti negalima, kiti, kad galima. nieko nebesuprantu.

Kristinukas smile.gif, pagal Kataliku Baznycios mokyma lytiniai santykiai tarp vyro ir moters yra skirti ne tik vaiku pradejimui, bet tai yra ir sutuoktiniu vienas kitam meiles israiska. Nuostabi Dievo dovana. Tai nera jokia nuodeme. Nuodeme tai tampa tik tada, kai yra uzkertamas kelias gyvybei ateiti.
Ir siaip - maziausiai cia reikia klausytis, kas ka sako... Jei tikrai rupi suzinoti vienos ar kitos baznycios poziuri, mokyma - semkis ziniu is tiesioginiu saltiniu. Yra dabar daug knygu, internetiniu tinklalapiu ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Gelyteee @ 2009 12 05, 19:20)
O ka Jus vadinate zaisti? Irgi nelabai suprantu?  g.gif Tipo - papuost kambary / is balkono su vandeniu pripylus palaidyt ar lovoj su trim vyrais "pazaist"?

nenusisnekekit schmoll.gif jeigu jums nesuprantama, tai pabandysiu paaiskint kitais zodziais. pazaisti- tai payvairint lyt. gyvenima.
Atsakyti
del zaidimu i jei seksas 3 ar daugiau tai manau, kad tikrai nuodeme, nes seima yra vyras ir zmona ir visa tai turi vykt tarp ju. O jei ten lovoj masazai, sampanas su skania uzkanda tai tikrai nieko blogo, o va kaip del vibratoriu tai nezinau ar galimi kokie zaisliukai smile.gif
Atsakyti
nu ne, su trim saves neisivaizduoju, neketinu to daryti.
Atsakyti