Įkraunama...
Įkraunama...

Gražios mintys apie vaikus

Tau, mano vaikeli...

Manau, kad galėčiau paskęsti Tavo akyse... Jos tokios mažos, bet tokios gilios. Bet ne, bijau... Kai verktum, aš pranykčiau kartu su Tavo ašaromis, o be Tavęs man būtų per daug sunku... Manau, kad aš galėčiau būti Tavo šypsena... Ji tokia nuostabi, švelni. Bet ne... Geriau aš būsiu ta, kuri stengsis suteikti tą šypseną visados... Manau, kad galėčiau valdyti Tavo mintis, sudėstyčiau jas taip, kaip ir norėčiau, kad būtų. Bet ne... Aš juk turiu savo mintis... Geriau aš pasistengsiu būti Tavo mintyse, pasistengsiu, kad prisimintum, nuolat galvotumei apie mane... Manau, kad galėčiau būti Tavo balsas... Sakyčiau tai, ką norėčiau išgirst iš Tavo nuostabių lūpų. Bet ne... Būtų per daug nesąžininga... Geriau aš liksiu Tavo nuostabaus balso klausytoja, o ką kalbėt, nuspręsti turėsi Tu pats... Manau, kad galėčiau būti Tavo ašara... Susiliečiau su kitom tūkstančiais Tavo ašarų, pasistengčiau, kad niekados neverktum, kovočiau su Tavo skausmu. Bet ne... Geriau aš būsiu ta, kuri sunkią akimirką nubrauks tą ašarą nuo Tavo veido... Manau, kad galėčiau būti Tavo širdis... Plakčiau tik dėl tavęs ir savęs... Dėl mūsų abiejų... Pakelčiau sunkiausius jausmus, tiek švelnius, tiek skaudžius. Bet ne... Gal geriau aš būsiu ta, kurią mylėt ar ne, nuspręsi tik Tu... Geriau tu nuspręsk, ar Tavo širdyje atsiras vietos ir man... Ir vis dėlto, manau, kad geriau aš būsiu savimi, džiaugsiuosi visu Tavimi... Būsiu šalia, kai Tau manęs prireiks, patarsiu, paguosiu, apkabinsiu, švelniai pabučiuosiu, dalinsiuosi viskuo su Tavimi. Pagražinsiu Tavo veidą, pasistengdama suteikti šypseną... Geriau būsiu savimi... Dabar Tau belieka nuspręst, ar priimsi šalia savęs, į savo mažą širdutę mane tokią, kokia esu...

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2006 10 07, 13:44)
Tau, mano vaikeli...

Manau, kad galėčiau paskęsti Tavo akyse... Jos tokios mažos, bet tokios gilios. Bet ne, bijau... Kai verktum, aš pranykčiau kartu su Tavo ašaromis, o be Tavęs man būtų per daug sunku... Manau, kad aš galėčiau būti Tavo šypsena... Ji tokia nuostabi, švelni. Bet ne... Geriau aš būsiu ta, kuri stengsis suteikti tą šypseną visados... Manau, kad galėčiau valdyti Tavo mintis, sudėstyčiau jas taip, kaip ir norėčiau, kad būtų. Bet ne... Aš juk turiu savo mintis... Geriau aš pasistengsiu būti Tavo mintyse, pasistengsiu, kad prisimintum, nuolat galvotumei apie mane... Manau, kad galėčiau būti Tavo balsas... Sakyčiau tai, ką norėčiau išgirst iš Tavo nuostabių lūpų. Bet ne... Būtų per daug nesąžininga... Geriau aš liksiu Tavo nuostabaus balso klausytoja, o ką kalbėt, nuspręsti turėsi Tu pats... Manau, kad galėčiau būti Tavo ašara... Susiliečiau su kitom tūkstančiais Tavo ašarų, pasistengčiau, kad niekados neverktum, kovočiau su Tavo skausmu. Bet ne... Geriau aš būsiu ta, kuri sunkią akimirką nubrauks tą ašarą nuo Tavo veido... Manau, kad galėčiau būti Tavo širdis... Plakčiau tik dėl tavęs ir savęs... Dėl mūsų abiejų... Pakelčiau sunkiausius jausmus, tiek švelnius, tiek skaudžius. Bet ne... Gal geriau aš būsiu ta, kurią mylėt ar ne, nuspręsi tik Tu... Geriau tu nuspręsk, ar Tavo širdyje atsiras vietos ir man... Ir vis dėlto, manau, kad geriau aš būsiu savimi, džiaugsiuosi visu Tavimi... Būsiu šalia, kai Tau manęs prireiks, patarsiu, paguosiu, apkabinsiu, švelniai pabučiuosiu, dalinsiuosi viskuo su Tavimi. Pagražinsiu Tavo veidą, pasistengdama suteikti šypseną... Geriau būsiu savimi... Dabar Tau belieka nuspręst, ar priimsi šalia savęs, į savo mažą širdutę mane tokią, kokia esu...

wub.gif  wub.gif  wub.gif

kaip nuostabu ir kartu graudu
Atsakyti
Kokių nuostabių ir graudžių žodžiųš paskaičiau pas jus...Net susigraudinau wub.gif wub.gif
Atsakyti
TĖTIS IR SŪNUS

abu atidžiai apžiūrinėja dviračio ratą.sutartinai čiumpa 8 raktą.atsuka varžtus.išima ratą,sutvarko.tėtis pasakoja,kada išmoko pirmą kartą minti dvirati.papasakoja būtinai,kad nugriuves neverkė.kad sūnaus dviratis yra geresnis,negu pats turėjo.
kai dviratis suremontuotas ,abu tėtis ir sūnus, eina į parką pririnkti darbų pamokai kaštonų.tėtis stebi šakas,viena jų -tokia paaši i stirniuką.sūnus klausia,ką geriau pagaminti iš kaštonų- kareivį ar mašina.tėtis sako,kad nežino.neatsimena ,ką pats klasėje darydavo.ir išvis,tos darbų pamokos-nesamonė- vat jo laikais tikri vyrai drožinėdavo,degindavo iš medžio.vaikas liūdnas sako,kad to trečioje klasėje dar nemokina.
vakare tėtis skuba žiūrėti futbolą.pabučiuoja sūnų,liepia gultis.vaikas atsimena,kad nesiprausė.tėtis pyksta-nusiprausi kitą dieną.vat klada jis buvo mažas,iki vidurnakčio purvinas lakstydavo,o vėliau ir praustis tingėdavo.na,miegoki greičiau.

MAMA IR SŪNUS
gryžta vaikas nusiminęs.sugedo dviratis,pasiguodžia mamai.mama apkabina ,paglosto jo galvą-kai gryš kaimynas iš darbo ,būtinai paprašysiu,kad sutvarkytu,pažada ji vaikui.tada pastebi ,kad sūnus nusibrozdino alkūnę.užpila jodo.sūnus pravirksta.ji vėl glosto ir bučiuoja-tuojau nebeskaudės,nusiraminki.
darbų pamokai reikia kaštonų.mama pasiūlo vaikui nueiti kartu į parką.kartu stebisi gėlių ,dar nenušalusių ,gausa,juokiasi iš sušalusios ir paišiaušusios varnos.renka lapus ir kaštonus.mama pasakoja,kad iš jų galima padaryti katina,kareivį,didelę mešką.pasakoja,kaip mokykloje ji tingėgavo daryti tokius niekučius.aikas nutaria padaryti mešką.mama pagiria jį,pabučiuoja i skruostą.
nors pavargęs sūnus,bet mama paprašo jo nusiprausti.kad būtų gražus,tvarkingas vaikas.paseka pasaka.primena,kad dviratis jau sutvarkytas ir rytoj jis galės visa dieną žaisti kieme.tik atsargiai-kad vėl nesusižeistų.

štai kaip tokią pat dieną galima praleisti su tėčiu ir su mama.išvadas ir naudą vaikui suraskite pačios. mačiau kaip užaugo draugės vaikai....tai kilo mintis palyginti ,kokią gali įtaką padaryti tėtis ir mama.
Atsakyti
Vaje mergaites, visa sekmadieni praleidau sioje temoje doh.gif negalejau atsiplesti. Saunuoles, pasipildziau gerumo atsargas ir galiu toliau zygiuoti
nestuke.gif
ACIU notworthy.gif
Atsakyti
Labai, labai grazu, saunuoles. thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Vienintelė tema, į kurią užsukus perskaičiau VISAS žinutes nuo pirmos iki paskutinės thumbup.gif
... dabar sėdžiu su paraudusia ir bėgančia nosim, nes dar ir paverkiau beskaitydama 4u.gif
o kai atsisukau ir pažiūrėjau į SAVO vaiką po tų visų perskaitytų žodžių... taip gera pasidarė angel.gif

Ačiū labai temos autorei ir visoms prisijungusioms bis.gif
Atsakyti
Visas pasaulis ir visas gyvenimas telpa mažo vaiko akyse wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 26 spalio 2006 - 12:31
Duok man vardą ir apsigyvenk manyje. Išauginki mane kaip naują meilės žemyną, kas dieną atrandamą ir kas dieną prarandamą - gyvą pažinime... wub.gif
Atsakyti
Mano tėvai apie vaikus: "Vaikai - tai šalutinis santuokos produktas" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2006 10 07, 15:44)
Tau, mano vaikeli...

wub.gif  wub.gif  wub.gif

thumbup.gif wub.gif 2.gif cray.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
cia jus tiek daug graziu minteliu prirasete wub.gif o norejau paklasuti gal kuri domites ir zinute kur ineternete galeciau rasti Sekspyro minciu?prireike staiga, bandziau per google ieskoti, bet nelabai pavyko... ax.gif
Atsakyti