Sveiki,
labai jau grazus zodziai,sveikinimai...

na dar tiesa nespejau visko perskaityti, tai nezinau, gal pasikartos ....
Tiems, kas mano, kad tėvai jiems skolingi Mažas berniukas priėjo prie motinos, kai jinai ruošė vakarienę ir padavė popieriaus lapą. Motina nusišluostė rankas su prijuoste ir pradėjo skaityti:
Už žolės nupjovimą: 20 lt
Už šios savaitės savo kambario sutvarkymą: 4 Lt
Apsipirkimas parduotuvėje už tave: 2 Lt
Broliuko - kūdikio prižiūrėjimas, kai eidavai į parduotuvę: 1 Lt
Šiūkšlių išnešimas: 4 Lt
Už gerus pažymius: 20 Lt
Už kiemo valymą ir grėbstymą: 8 Lt
Iš viso skolinga: 59 Lt
Motina pažvelgė į jį, ir berniukas pamatė jos akyse prabėgant prisiminimus. Ji paėmė tušinuką ir parašė:
Už devynis mėnesius, kai aš tave nešiojau savyje: nemokamai.
Už visas naktis praleistas prie tavęs gydant ir meldžiantis už tave: nemokamai.
Už visus pastangų metus ir pralietas ašaras: nemokamai.
Už visas naktis, praleistas baimėje dėl tavo ateities: nemokamai.
Už žaislus, maistą, drabužius, ar netgi tavo nosies nuvalymą: nemokamai.
Sūnau, kai visą tai sudedi, mano meilės kaina tau: nemokama.
Kada berniukas perskaitė, ką jo motina parašė, su didelėm ašarom akyse tiesiai pažvelgė į ją ir pasakė: "Mama, aš tave labai myliu". Tada jis paėmė tušinuką ir didelėm raidėm parašė:
"Apmokėta su kaupu".
P.s.; gal kur nors pritaikysit
Papildyta:Meilės alimentai Išsiskyręs vyras savo vaikams turi mokėti pinigus. Bet ar tie pinigai atstoja tėvą? Lieka spraga. Įstatymai liepia vyrui kas mėnesį pervesti vaikams tam tikrą sumą pinigų. Bet meilės jiems reikia labiau. Nežinau kuo matuojama meilė. Bet tam tikras jos kiekis turi būti pervedamas į vaiko sąskaitą.
"Tėtis su sūnumi vaikščiojo po krautuvėles ir dideles universalines parduotuves. Tėtis nešė plastiko krepšį, pilną pirkinių, ir kreipdamasis į berniuką sušnopavo:
- Nupirkau tau rožinį kombinezoną, nupirkau judantį robotą, nupirkau futbolininko kepuraitę... Ką dar turėčiau tau nupirkti?
-
Paimk mane už rankos , - paprašė sūnus."
P.S.:nu cia irgi taip tarp kitko....,gal cia gerai butu aisku i vyru skyreli imesti