Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip apsaugoti kūdikį, kai mama sirguliuoja?

ne as pati, bet drauges dvimetinukas darzelinukas mus apkrete noro virusu, nelinkiu ne priesui, numetem kg doh.gif
susitrumpinau sau gyvenima pora metu kaip nieko doh.gif
Atsakyti
as taip bijau uzkresti savo mazosios, nes taip yra gaila tu maziuku, kai jie serga.
Atsakyti
Ir aš vieną kartą porą dienų turėjau temperatūros, na bet nekosėjau, neslogavau. Bet ačiū Dievui mažė neapsikrėtė, nors ir pati maitinau.
Atsakyti
As neseniai slogavau ir labai silpna buvo, bet mazoji neuzsikrete..Pasirodo ji stipresne thumbup.gif
Atsakyti
aš visad manau kad mama negali mažiaus apkrėst, dukra augo kiek kartų sirgau nesirgo ji, nebent pirma susirgdavo ji tai aš iš paskos. Dabar abu vaikai mano susirgo likau viena slaugytoja tikiuos atsilaikysiu blush2.gif
Atsakyti
As irgi jauciu kad pradedu serguliot,gerkle skauda,kosineju,ir vyrui tas pats.Bijau kad ir dukritei nieko neatsitiktu.Nes i vakara pradejo kosit.
Atsakyti
mano vyrai buvo apsirgę po naujų kartu, bet mažasis greičiau išsikapanojo mirksiukas.gif šiaip manęs su vyru kaip niekad jokios slogos nepuola, tai saugom mažiuką kaip nuo kitų box.gif
Atsakyti
persirgau ir mazosios neuzkrieciau, atlaike. labai jau laikiausi atstumo, tik tiek kad manaja buvo isbere, nes valgo mano pienuka, tikriausiai vaistukai jai mano nepatiko g.gif
Atsakyti
na , as dar nesirgau.bet va sunus mokykloje uzsikrete doh.gif kokiu tai virusu.nors ir liepiau nesiartinti prie mazyles,bet po poros dienu pagavo virusa ir dukryte.manau jei jau kuris is namiskiu susirgo, tai nebeapsaugosi doh.gif pirma diena temperatura soktelejo iki 38.5 o veliau nukrito ir liko tik sloga. kuria sirgome daugaiu nei savaite unsure.gif aciu dievui, kad nekosijome.

-----------------------------------------------------

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Visgi apkreciau as savo dukrite,teko nosi valyt,lasint vaistukus i nosi,gerti sirupa,o galugale teko ir antibiotika gert.Tai kazkaip tai ir paraejo ta lyga.
Atsakyti
kai sirgau ant nosies nesiojau pasisiuvus tvarstuka is marles,tai ir neuzkrieciau savo mazosios.
Atsakyti
mes sirgom abu su MB - jam buvo virs 39, man 38, abu kosejom , slogavom, bet mazuliukas liko sveikutelis blink.gif biggrin.gif labai svarbu, ar pati maitini, o kadngi mes valgom tik MP, manau tai turejo labai daug reiksmes.
Atsakyti