Įkraunama...
Įkraunama...

ERBI

Geru ten daikciuku visokiu galima rasti ir visai pigiu rolleyes.gif
Atsakyti
buvo ir akumuliatorinių trimerių, kaip supratau jie ten lyg su baterijomis, bet stipriai nesigilinau - elektrinis buvo galingesnis tai jį ir paėmiau
Atsakyti
Užbėgu ir aš kartais,toks "kuitukas",esu pirkus vaikams karnavalui kaukes,bet kad ką gero tai ten nemačiau schmoll.gif
Atsakyti
Man ten labai patiko sulankstomi staliukai laukui,nusipirkau ir sodui,ir namams,tik po 50Lt. gana patvarus-nekliba,taip pat pirkausi kelias sulankstomas kedes ir suolams tuos storus uztiesalus, kur viduj paralonas po 13 Lt. tai nebaisu uz tokia kaina verandoj ir nakciai palikt. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ceresne: 04 liepos 2006 - 23:46
QUOTE(Ceresne @ 2006 07 04, 23:45)
Man ten labai patiko sulankstomi staliukai laukui,nusipirkau ir sodui,ir namams,tik po 50Lt. gana patvarus-nekliba,taip pat pirkausi kelias sulankstomas kedes ir suolams tuos storus uztiesalus, kur viduj paralonas po 13 Lt. tai nebaisu uz tokia kaina verandoj ir nakciai palikt. thumbup.gif

O kokiam mieste pirkai ir kurioj vietoj?
Atsakyti
QUOTE(mam @ 2006 07 10, 11:50)
O kokiam mieste pirkai ir kurioj vietoj?

Vilniuje tikrai yra situ staliuku mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kuri neseniai buvo?ar yra ten ko nors kaledisko? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rikku @ 2006 12 04, 19:35)
Gal kuri neseniai buvo?ar yra ten ko nors kaledisko? 4u.gif

Buvau vakar, yra kalėdinių dekoracijų, šviečiančių girliandų, eglučių (ar šakų - nežiūrėjau). Nusipirkau magnetukus su kalėdų seneliais ant šaldytuvo po 2 Lt. - bus netikėtom dovanėlėm.
Atsakyti
QUOTE(Mytis @ 2006 12 04, 18:42)
Buvau vakar, yra kalėdinių dekoracijų, šviečiančių girliandų, eglučių (ar šakų - nežiūrėjau). Nusipirkau magnetukus su kalėdų seneliais ant šaldytuvo po 2 Lt. - bus netikėtom dovanėlėm.

Vilniuje? gal atkreipei dėmesį ar yra vienspalvių girliandų?
Atsakyti
Neperseniausiai buvau šioje parduotuvėje Vilniuje ir užmačiau medinių nemažų dėžučių arbatai su trimis stalčiukais berods po 5 lt thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gal žinote kada užveš čionais Kalėdinių prekių? ax.gif
Atsakyti
O ši parduotuvė dabar tik Kaune yra?
Atsakyti